Astroloji & Burçlar Burcunuzu bileyim mi? bittterçukulata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Kahin gibiyim üçüncü gözüm açık pu mşllh Güncellemeler+1 yıl Mesleği birakiyorum tşklerr Güncellemeler+1 yıl Burçlar yalan inanmayın inanmayın dndnd Burcunuzu bileyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SevoKaso2538 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% Kova +1 yıl Bence dogru bilmeyeceksin ama deneyebilirsin, merak ettim😃 0 2 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Balık Yorumla SevoKaso2538 Kova +1 yıl Hayir😅 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% Kova +1 yıl 3. göz nerede açıldı inşallah ters bi yerde değildir, ense falan gibi:) 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Aslan +1 yıl Bilebilirsen sana bir adet hediyem var 0 8 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Aslan Yorumla Boavistaa Aslan +1 yıl Kızım sen biliyordun zaten şimdi hatırladım dfblcvibc Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Bilmiyodum valla 🙄 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Ver hediyemi çbk Yorumla Boavistaa Aslan +1 yıl Sayılmaz bu Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Mızıkçı Yorumla Boavistaa Aslan +1 yıl Mızmız Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Puh Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl üçüncü gözün açık olsaydı bunu kimseye söylemezdin 0 7 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl OğlakBn paylaşımcı bi insanım 😌 Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl Oğlak bnde Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Seni tahmin ettim zaten bsbdbd Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl benim yaptığımı yapıyorsun demek 😏 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Sen ne yapıyorsun djdnd Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl Gizli dkkdjrjfıfrkgk Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Pis djdkdk Yorumla
SormaktanBıktım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% Akrep +1 yıl Kasımda doğdum 😂ipucu ile çalış bari 0 5 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Akrep djjdjd Yorumla SormaktanBıktım Akrep +1 yıl Bildin 👏🏿👏🏿👏🏿 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Yaaaa kahinim dedim ama 😎😎 Yorumla SormaktanBıktım Akrep +1 yıl Biliyordum sezdim onu Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl 😅💕 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Yengeç +1 yıl De haydi bil sana 3 hak verdim 😅 0 10 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Oğlak Yorumla sprinter-tosbağa Yengeç +1 yıl Hayır yanlış cevap. Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Başak Yorumla sprinter-tosbağa Yengeç +1 yıl Hayır değil kaldı tek hakkın 😅 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Allahım kova Yorumla sprinter-tosbağa Yengeç +1 yıl 3'te 0 ile uğurluyoruz seni 😅 Yengeç burcuyum. Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Yalaaaaan Yorumla sprinter-tosbağa Yengeç +1 yıl Kesinlikle bir yengeç burcuyum 😎 Yorumla sprinter-tosbağa Yengeç +1 yıl Tahmin konusunda sandığın kadar iyi değilmişsin 😅😄 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Nazar bunlar hep 🙄 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% Boğa +1 yıl Imkanssizz 3 hakkin vr 0 13 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Koç Yorumla KorkusuzCZFT Boğa +1 yıl Hi degill Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Uf terazu Yorumla KorkusuzCZFT Boğa +1 yıl Sen hic boyle kahin felan degilsin Bilemedin Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Kirici Yorumla KorkusuzCZFT Boğa +1 yıl 3 un hakini kutfen kullan. Kirici oldugumu soyleyen ilk degilsin Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl İkizler Yorumla KorkusuzCZFT Boğa +1 yıl Bilemedin. Eglencelisin. Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Neydi 😭 Yorumla KorkusuzCZFT Boğa +1 yıl Oglak Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Aaa burçtaşım benim Yorumla KorkusuzCZFT Boğa +1 yıl Olamayiz. benim hislerim kuvetli senin degil Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl La oğlak işte burcum inanmıyo da djndmd Yorumla
Vanessa__ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Yay +1 yıl Olur 0 4 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Yay Yorumla Vanessa__ Yay +1 yıl Doğru tebrik 👏 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl : ) Yorumla TheNightStalker Balık +1 yıl Olur Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% İkizler +1 yıl Burçalara inanmıyorum sen de inanmıyon 0 0 Yorumla
öldümgalibaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Terazi +1 yıl Bil bakalım 1 1 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Oğlak oğlak Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Bil bakalım 0 7 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Terazi Yorumla MadagaskarAslanı Terazi +1 yıl Tuttu Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Tutmadı biliyodum zaten dbdnd Yorumla MadagaskarAslanı Terazi +1 yıl Nerden? Görüşlerden mi gördünüz? Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Terazi radarım var mlsf 😄 Yorumla MadagaskarAslanı Terazi +1 yıl Tövbeestapisipisi Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Jdjdjdkdnd sen sempatiksiniz 😌💐 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% Terazi +1 yıl bil xkskkx 0 4 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl X'li random varsa ikizler Yorumla Coraline-0 Terazi +1 yıl yan burç teraziyim Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Olsun sayılır bence 🥺👉🏽👈🏽 Yorumla Coraline-0 Terazi +1 yıl kxksnxkwks sayalım Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bil bakalım 0 1 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl İkizler Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Bil bakalım kahin 😬 0 3 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Akreppp Yorumla sierravista Akrep +1 yıl Evvett ♏🧚🏻♀️ Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl 💜💜 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% Oğlak +1 yıl bilme 0 1 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Olur Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Kova +1 yıl Bil bakiyim 0 5 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Başak Yorumla _Daphnee_ Kova +1 yıl Kız töbe dee Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Tövbe estağfurullah bismillahirrahmanirrahim elhamdülillah Yorumla _Daphnee_ Kova +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Amen Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% Kova +1 yıl Olur 0 7 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Valla sen zorsun osman ama hava grubu geçiyo içimden ikizlere kayiyo aklım Yorumla TuƝiȿș Kova +1 yıl Değil Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Aglicam Yorumla TuƝiȿș Kova +1 yıl Osman diyip durma la bana, sensin osman Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Ben melis mlsf Yorumla TuƝiȿș Kova +1 yıl Hayır bundan sonra senin adın osman Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Olur sevdim Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% Terazi +1 yıl Bil bakalım 0 8 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Terazi Yorumla blackk-mann Terazi +1 yıl Doğru 😂 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Çok şükür Allahım bismillah Yorumla blackk-mann Terazi +1 yıl İyi salladın 😂 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Sallamadim profilden baktım puahahahhaah Yorumla blackk-mann Terazi +1 yıl Nerde görünüyor yorumlarımda göremedim 😂 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Ben buldum ama djnsjs Yorumla blackk-mann Terazi +1 yıl Ajann Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% Oğlak +1 yıl Bil hadi. 0 1 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl İkizler Yorumla
48382727 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% Yengeç +1 yıl Bilemeyecek 😂😂😂 0 9 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Kova Yorumla 48382727 Yengeç +1 yıl en nefret ettiğim 3 burçtan birini yazdın Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Oğlak Yorumla 48382727 Yengeç +1 yıl Hayır Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Ohooo başak Yorumla 48382727 Yengeç +1 yıl Bana boynuzu takmaya çalışan senelerce nefret ettiğim kişinin burcu başak. ( ilahi adalet pisliğini yanına birakmadı) kadınde Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Pes beyaz bayrakk Yorumla 48382727 Yengeç +1 yıl Yani FBI AJANLARINI şaşırttı kendisi bence biraz daha uğraş 😂😂 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Yok ben mesleği bıraktım Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Terazi +1 yıl söyle 0 1 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Kova Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% Kova +1 yıl Hadi bakim 0 5 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Terazu Yorumla Ramiiramiiii Kova +1 yıl Kova Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Aynısı Yorumla Ramiiramiiii Kova +1 yıl 😏😏😏 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl 🥺🥺🥺🥺🥺 Yorumla
Kayda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% Yay +1 yıl Bil bakalim 😅 0 7 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Başak Yorumla Kayda Yay +1 yıl Yükselen başak Yorumla Kayda Yay +1 yıl Sana yüs puan😅 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Profilin açık olduğu için teşekkürler 👉🏽👈🏽🥺 Yorumla Kayda Yay +1 yıl Ama sırrımız bozuldu Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Rezil olduk millete ndndnd Yorumla Kayda Yay +1 yıl 😅😅😅 tek rezalet bu olsun aman Yorumla
ćalvinkle1n Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% Aslan +1 yıl Hadi bakalım 0 2 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Yengeç Yorumla ćalvinkle1n Aslan +1 yıl Hayır Yorumla
cingalabungala Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% Kova +1 yıl Bil bakalım 0 6 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl İkizler Yorumla cingalabungala Kova +1 yıl No Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Yes Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Bundan sonra ikizlersin kardeşim başka soru Yorumla cingalabungala Kova +1 yıl Tamam artık ikizlerim. Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Adamım Yorumla
Exodia2200 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Başak +1 yıl Bil bakalım 0 2 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Sana da yengeç Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Vaz caydım başşak Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl Gönder gelsin 0 8 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Koç ya da Boğa ama Boğa ya Yorumla egerkan Akrep +1 yıl Bilemedin akrep Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Cinsellikten yürüyüp demiştim az daha yürüsem bulacakmisim Yorumla egerkan Akrep +1 yıl Bölüm sonu canavarıyız dhdjdndk Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Az burçlar konu etiketinde görüş at profile baktım yok bi bilgi djdndjd Yorumla egerkan Akrep +1 yıl Böyle burç sorularına görüş atıyorum o kadar cncncbxn Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Uuuf herkes çok zor djdn Yorumla egerkan Akrep +1 yıl Yok beee eğlenceliyimdir Yorumla
Sadcocuuk Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% Aslan +1 yıl Olar 0 6 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Akrep Yorumla Sadcocuuk Aslan +1 yıl Ooov dogru :D Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Her zaman 😏 Yorumla Sadcocuuk Aslan +1 yıl AKREP haric butun hepsi yalan jsjzhd Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Önüme gelene akrep dedim tutmadı napcaz 🥺🥺🥺 Yorumla Sadcocuuk Aslan +1 yıl O az onceydi bundan sonra akrep de tutar 🙂 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% Balık +1 yıl Bil bakalım 0 6 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Akrep Yorumla sanki_freud Balık +1 yıl Libido yüksek ama akrep değil Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Boğa o zaman Yorumla sanki_freud Balık +1 yıl Ahahahahaha burçlara göre olmıyor ki bebeğim bu sjsjs Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Ama ne bilim o zaman dndnd Yorumla 48382727 Yengeç +1 yıl Koç mu 😂 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl olur 0 1 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Terazi Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% Aslan +1 yıl Bil bakalım 0 3 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Bi Akrep Boğa da buradan gelecek sitenin yarısı aynı zaten Yorumla Arifde38 Aslan +1 yıl Başak 😂 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Oooof dndndndn Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 Terazi +1 yıl Evet 😅 0 11 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Yengeç değilse adım Abuzer kadayıf Yorumla Romantikadam10 Terazi +1 yıl Memnun oldum 😅😂😂 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Üzdü djdjdjf Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Romantik diyo işte yengeç bu Yorumla Romantikadam10 Terazi +1 yıl Hayırr Yorumla 48382727 Yengeç +1 yıl Balık ya da terazimi Yorumla Romantikadam10 Terazi +1 yıl Terazi evet tebrik ederim ☺️ Yorumla 48382727 Yengeç +1 yıl Rica ederim 12 senedir işin içindeyiz 😂😂😂 Yorumla Romantikadam10 Terazi +1 yıl Ooo maşallah 😅😂😂 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Oha benim sorumda biliyor bi de jdndnd Yorumla 48382727 Yengeç +1 yıl Maşallah bana. Naş okuyorum hemen Yorumla
m4hmet_Al4mdr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Yay +1 yıl bil bakalm bilecenmi 0 5 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Yay Yorumla m4hmet_Al4mdr Yay +1 yıl OHA İÇFDASPFKOS HELAL BİLDİN TEKTE Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Mükemmelim profiline baktım Yorumla m4hmet_Al4mdr Yay +1 yıl profil kapalı olsaydı peki. D ne derdin Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl İkizler nnd Yorumla
eırkrkfkfk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Balık +1 yıl Bilemezsin 0 7 Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Yengeç Yorumla eırkrkfkfk Balık +1 yıl Degil Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Nası değil ya tipin yengeç burcu tipi Yorumla eırkrkfkfk Balık +1 yıl Burcun tipi mi olur be Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Oluyo ya imdaaat kimseyi bilemoom 🥺 Yorumla eırkrkfkfk Balık +1 yıl Sana başka bi iş bulalim Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl Kötüsünüz nazar değdi kesin dndjjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bence dogru bilmeyeceksin ama deneyebilirsin, merak ettim😃
Balık
Hayir😅
3. göz nerede açıldı inşallah ters bi yerde değildir, ense falan gibi:)
Bilebilirsen sana bir adet hediyem var
Aslan
Kızım sen biliyordun zaten şimdi hatırladım dfblcvibc
Bilmiyodum valla 🙄
Ver hediyemi çbk
Sayılmaz bu
Mızıkçı
Mızmız
Puh
üçüncü gözün açık olsaydı bunu kimseye söylemezdin
Oğlak
Bn paylaşımcı bi insanım 😌
Oğlak bnde
Seni tahmin ettim zaten bsbdbd
benim yaptığımı yapıyorsun demek 😏
Sen ne yapıyorsun djdnd
Gizli dkkdjrjfıfrkgk
Pis djdkdk
Kasımda doğdum 😂ipucu ile çalış bari
Akrep djjdjd
Bildin 👏🏿👏🏿👏🏿
Yaaaa kahinim dedim ama 😎😎
Biliyordum sezdim onu
😅💕
De haydi bil sana 3 hak verdim 😅
Oğlak
Hayır yanlış cevap.
Başak
Hayır değil kaldı tek hakkın 😅
Allahım kova
3'te 0 ile uğurluyoruz seni 😅
Yengeç burcuyum.
Yalaaaaan
Kesinlikle bir yengeç burcuyum 😎
Tahmin konusunda sandığın kadar iyi değilmişsin 😅😄
Nazar bunlar hep 🙄
Imkanssizz 3 hakkin vr
Koç
Hi degill
Uf terazu
Sen hic boyle kahin felan degilsin Bilemedin
Kirici
3 un hakini kutfen kullan. Kirici oldugumu soyleyen ilk degilsin
İkizler
Bilemedin. Eglencelisin.
Neydi 😭
Oglak
Aaa burçtaşım benim
Olamayiz. benim hislerim kuvetli senin degil
La oğlak işte burcum inanmıyo da djndmd
Olur
Yay
Doğru tebrik 👏
: )
Olur
Burçalara inanmıyorum sen de inanmıyon
Bil bakalım
Oğlak oğlak
Bil bakalım
Terazi
Tuttu
Tutmadı biliyodum zaten dbdnd
Nerden? Görüşlerden mi gördünüz?
Terazi radarım var mlsf 😄
Tövbeestapisipisi
Jdjdjdkdnd sen sempatiksiniz 😌💐
bil xkskkx
X'li random varsa ikizler
yan burç teraziyim
Olsun sayılır bence 🥺👉🏽👈🏽
kxksnxkwks sayalım
Bil bakalım
İkizler
Bil bakalım kahin 😬
Akreppp
Evvett ♏🧚🏻♀️
💜💜
bilme
Olur
Bil bakiyim
Başak
Kız töbe dee
Tövbe estağfurullah bismillahirrahmanirrahim elhamdülillah
Allah kabul etsin
Amen
Olur
Valla sen zorsun osman ama hava grubu geçiyo içimden ikizlere kayiyo aklım
Değil
Aglicam
Osman diyip durma la bana, sensin osman
Ben melis mlsf
Hayır bundan sonra senin adın osman
Olur sevdim
Bil bakalım
Terazi
Doğru 😂
Çok şükür Allahım bismillah
İyi salladın 😂
Sallamadim profilden baktım puahahahhaah
Nerde görünüyor yorumlarımda göremedim 😂
Ben buldum ama djnsjs
Ajann
Bil hadi.
İkizler
Bilemeyecek 😂😂😂
Kova
en nefret ettiğim 3 burçtan birini yazdın
Oğlak
Hayır
Ohooo başak
Bana boynuzu takmaya çalışan senelerce nefret ettiğim kişinin burcu başak. ( ilahi adalet pisliğini yanına birakmadı) kadınde
Pes beyaz bayrakk
Yani FBI AJANLARINI şaşırttı kendisi bence biraz daha uğraş 😂😂
Yok ben mesleği bıraktım
söyle
Kova
Hadi bakim
Terazu
Kova
Aynısı
😏😏😏
🥺🥺🥺🥺🥺
Bil bakalim 😅