Astroloji & Burçlar Burcunuzu bileyim mi? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ay övünmek gibi olmasın ya da olsun vazgeçtim, bu konuda fesfeci iiyim Güncellemeler+1 yıl Lan niye söylüyosunuz of malsiniz ya Güncellemeler+1 yıl Profilinizi acıcık acin bi arkadasa bakip cikcam Burcunuzu bileyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Olur bilebilirsin 0 2 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Biliyom seninkini zaten yengeç u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Burcumu da biliyor hayranınım senin
Honnéte___ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 93% Kova +1 yıl Benimkini bilirsin sen. 0 9 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Oglak Yorumla Honnéte___ Kova +1 yıl Nayn. Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Basak Yorumla Honnéte___ Kova +1 yıl Seninki ikizler. Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ay evet benve de ikizler ama degil kaydırma yaptım Yorumla Honnéte___ Kova +1 yıl No. I * sorry:)) Yorumla Honnéte___ Kova +1 yıl Haydaaaa a ve m harfi yazdim İngilizce. Sistem gizledi:)))) Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Imdaaat sapiiikkk neyse ki site koruyo 😌😌😌😌😌😌 Yorumla Honnéte___ Kova +1 yıl Ne sapıği yaa. Tevbe tevbe.Ingilizce yazmam bir daha.. Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Ipucu verim mi 0 2 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Of cok zor ama ben basak diyorum kenan bey son kararim Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Dıtttt sizi bin lirayla uğurluyoruz efenim Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Fesfeci iyi misin gerçekten merak ettim 0 4 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Boga Yorumla Vakt-imerhun İkizler +1 yıl İkizler Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Fesfeciymisim Yorumla Vakt-imerhun İkizler +1 yıl Bu sallamasyon bir şey tutarsa tutar ama insanların hareketlerini görünce direkt bilen kişiler var belki öylesindir Yorumla
HellöAşkolar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% Oğlak +1 yıl Bil bakalım ama profilime bakma 0 2 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Terazi ya da kovasin Yorumla HellöAşkolar Oğlak +1 yıl İkiside değil Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% Yengeç +1 yıl Benimki y ile başlıyor 0 4 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Uf niye soledin ya uyuz oldum sana git defl Yorumla AmpülNefreti Yengeç +1 yıl Yoksa bilemezdin Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Yoo aglamandan belliydi yengec oldugun Yorumla AmpülNefreti Yengeç +1 yıl 😆 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% Oğlak +1 yıl Benimkine bak. 0 1 Yorumla Ğeribo Oğlak +1 yıl Hala bekliyorum benimkine bakarmısın. Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% Kova +1 yıl Olur 0 7 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Balık Yorumla TuƝiȿș Kova +1 yıl Hayır Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Terazi Yorumla TuƝiȿș Kova +1 yıl Hayır. Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ikizler son kararım yeto Yorumla TuƝiȿș Kova +1 yıl Allahtan fesfeciydin bu konuda Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Berbat anlaminda dedim ben onu şşş Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bil bakalım 0 10 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Seni de biliyom yay Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Nereden biliyorsun ki 🤔 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Birinin burcunu öğrendim mi unutamiyorum Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Ya hafızan çok iyi ya da burc merakın var. Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Hafıza baska sacma detayları da hatirliyorum Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Burclarda sacma yanı kabul ediyorsun 😂 Hafızanın iyi olması güzel güzel Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Xnxnxndnndndndndn yakalandim Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Ben de dikkatliyim demek ki 😂 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Biyendim dndndnd Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Okurken agzım yamuldu onun dışında sorun yok 🥹 Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl billl 0 4 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Yengeç Yorumla KayıpPsikopat_2 Başak +1 yıl nooo Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Akrep Yorumla KayıpPsikopat_2 Başak +1 yıl nooooo Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Evet bil 0 17 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Boga Yorumla OlamazMıKardeşim İkizler +1 yıl Değil 11 hakkın kaldı Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Koc Yorumla OlamazMıKardeşim İkizler +1 yıl Kaldı 10 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Oglak Yorumla OlamazMıKardeşim İkizler +1 yıl Kaldı 9, bulunca sevinecek misin merak ediyorum Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Yay Yorumla OlamazMıKardeşim İkizler +1 yıl Sekiz Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Aman be yengec Yorumla OlamazMıKardeşim İkizler +1 yıl Hayır değil kaldı 7 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl İnat ettim balık Yorumla OlamazMıKardeşim İkizler +1 yıl Bildin lan, helal olsun. Nasıl oldu? Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Dedim bu konuda iiyim diye 😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌 Yorumla OlamazMıKardeşim İkizler +1 yıl Mükemmelsin ya, ilk hayranın ben olabilirim. Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Baliklar bu kadar ciddi olmaz ne bilim ben 😒 Yorumla OlamazMıKardeşim İkizler +1 yıl Cidden inanıyor musun şu saçmalıklara Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Aslında o kadar uyuyo ki keske anlatabilsem 😔😔😔😔 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% Yay +1 yıl Bil bakalm 0 3 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Seninkini biliom ki zaten yay Yorumla Lobellia Yay +1 yıl Nerden biliyosun ya Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ben hiçbir şeyi unutamiom ya Yorumla
Nurertnn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Söyle bakalim 0 5 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Aslan Yorumla Nurertnn Akrep +1 yıl No Yorumla Nurertnn Akrep +1 yıl Kopya vereyim libidosu en yüksek burç Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Abohohoho akrepGüzel olmandan bilmeliydim 💅🏼 Yorumla Nurertnn Akrep +1 yıl Ya teşekkür ederim 🥰✨️ Yorumla
ÇeriDomatesii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 89% Yengeç +1 yıl Olur 0 3 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Terazi Yorumla ÇeriDomatesii Yengeç +1 yıl maalesef Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Of bildin desen ölürsün di mi Yorumla
askywater Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% Oğlak +1 yıl Hadi la tek at 0 3 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Oglak Yorumla askywater Oğlak +1 yıl Hadi la ordan nerden bildin? Tanışıyor muyuz? Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Oglak oglagi tanir 🤭 Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% İkizler +1 yıl Oluur 0 21 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Basqk askim Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl Bilemedin güzelimm Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Lan nası baktım ama Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ayyy Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ndnsjsndndj Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl Xkdndnsj Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl Tekrar tahmin et bakıyın Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Zaten hic basak kokmuyodun 😒Hımm sen ates burcu enerjisi verdin ben yay dicem ya Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl Yine bilemedin ama yayla ateş barut gibi oluyorum öyle diyim cjdnxndbsb Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl Gel gerçekten kokla xnsnxbsb Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Bdndndndndn uf eben nesin Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ben yay diilim yay koklasin seni djdmdmdm Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl Söylemiyorum fjdnxbdb Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl Sen aslansın Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Mızıkçı 😒 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Iyyyyyyy aslan mi öğk öğk Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl İkizlerim ben Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl İkizleri kimse sevmez ama kimse davranışlarımdan ikizler olduğumu da anlamaz genelde Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl İkizleri anasi sevsin Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Şaka şaka ben seviom eglenceli kafa tipler Yorumla belamistiyon İkizler +1 yıl Genelde ön yargılı davranıyor herkes zaten tanıdıktan sonra işler değişiyor Yorumla
aleyna-pia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% Yengeç +1 yıl Olur 0 2 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Balik Yorumla aleyna-pia Yengeç +1 yıl Yanlış Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 Boğa +1 yıl Bil bil bil 0 10 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Oglak Yorumla Desuyonee Boğa +1 yıl Bilemedin zaaaaaaaa Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ney ulan Yorumla Desuyonee Boğa +1 yıl İkizler :P Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Bayilirim Yorumla Desuyonee Boğa +1 yıl Niye? Kimse sevmiyor dfgömçdfg Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Of onlae ne anlar ya zevksizler Yorumla Desuyonee Boğa +1 yıl İkizleri sevmek zevk meselesi mi dçöfgmöçfdg Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ay aman sevmiorm by Yorumla Desuyonee Boğa +1 yıl Hadi bye mk!!! Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 404 cevap paylaştı. Bil bakalım 0 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% Boğa +1 yıl Bil bakalım hadi 0 2 Yorumla Nurertnn Akrep +1 yıl Söyliyim mi knk skdmsmsk Yorumla Nurertnn Akrep +1 yıl Mal burcu Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Bil hadi 0 6 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Yay yay Yorumla TayyarRA Başak +1 yıl Değil ama Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Basak miydi ya Yorumla TayyarRA Başak +1 yıl Başak Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl E dedim ya Yorumla TayyarRA Başak +1 yıl Bende bildiğin için Başak dedim 🙂 Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 Akrep +1 yıl Bil kız 0 2 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Kova desem cok mu sallamis olurum Yorumla XoxBurak Akrep +1 yıl Evet öyle olursun Yorumla
SempatikGfb Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Boğa +1 yıl Evet buyur 0 8 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Boga Yorumla SempatikGfb Boğa +1 yıl Evet :D nerden anladın Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Profiline baktim desem karizmam cizilir mi Yorumla SempatikGfb Boğa +1 yıl Ne ara gördün boğa burcunu oradan :S Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ndndndndnd baktıgimi cakma diye hızlı hızlı saaptim Yorumla SempatikGfb Boğa +1 yıl 😂😂 sende ikizler ya da koçsun Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Nxndndndnd of ikizlerim işte herkes ikizler diyo 😭😭😭Yükselen koc ama burc no Yorumla SempatikGfb Boğa +1 yıl Macera sever misin :D Yorumla
berkayy_demir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Koç +1 yıl Bil 🙃 0 3 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Koç Yorumla berkayy_demir Koç +1 yıl Evet 👍 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Oha neyim ya ben kahin falan mi Yorumla
internet_cocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Yengeç +1 yıl bilme 0 57 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Seni biliom yavrum zaten Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl ben de beni biliyorm Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Beni bilion mu Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl biliyom Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Neymis Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl kurbağa Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Vay be ben niye herkesin hakkında her seyi hatirliyorum Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl Terazi Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl şaka yapıyorum tabi ki aslandı Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Küstüm git Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl koç’ta olabilir başka zaten burç bilmiyorum Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Benim bu aska inancim kalmadi ela Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl aa yengeç benimkinden tabi ya Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl ela burcu mu Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ciddili küstüm sussana Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl ama hiç kendinden bahsetmemiştin ki Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Nxnxndnnd he ya cok abartiyodum küçüktüm o yüzdendi galiba Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl senin yqşın kaç ki Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl İlk üye olduğumda 16-17 falandim işte bir ay sonra 19 oluyorum Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Hatta bir ay da değil 8 ocak Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl Hmm anladım Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl 8 ocak pasta alıcaz demek sana Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Cukulatali alsana Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl param yeterse alırım Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Saka yapiyom dusunmen yeter yavrum Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl Ben de şaka yapıyodum Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ndndnndndndn bişiy sorcam bi ara sen ppye kendini koymuştun di mi Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl evet Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Him anladim Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl kızlar rahatsız ediyor diye kaldırım Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ben de edim mi Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl yok olmam Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ne olmazsin :/ Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl Rahatsız olmam Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Niye bana asik misin Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl hayır değilim sen bana aşık mısın Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Hyr Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl Ben insanlara aşık olmuyorum artık beni çok üzdüler Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl başka şeylere aşık okuyorum eşyalara falan Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ben koltukmuş Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Koltukmuşum Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl koltuk mu pek kullanmam Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl Yatak olsaydın düşünürdüm Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl okuldaydım ya kb yeni geldim Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ne kusuru sacmalama Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Yatak degilim mlsf Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl oturmayı pek sevmem de Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ben de sevmem canim yatwgim Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl Sen bu dönemlik seviver Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Niye bu dönemlik :/// Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Haaaaa Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl hani sen bana şarkı söyleyecektin? Zorlamıyorum tabi ki istersen vazgeçtiysen problem değil Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Dndnndndnd sırtım agriyo ya kambur olcam imda Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Ndndndndnd gel ses atim Yorumla internet_cocuk Yengeç +1 yıl Nereye geliyoz Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Unuttuydum Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Uzatma istersen Yorumla
Secey Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Yengeç +1 yıl Bilirsin 0 1 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Kova Yorumla
Evremm07_ Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Balık +1 yıl Bil bakalım 0 2 Yorumla _bunaldumyaa Oğlak +1 yıl Yengeç Yorumla Evremm07_ Balık +1 yıl Hayır balık Yorumla
Beybileydi1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Yengeç +1 yıl Tamam et 0 1 Yorumla nathan22 Kova +1 yıl terazi ya da ikizler? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Olur bilebilirsin
Biliyom seninkini zaten yengeç
Burcumu da biliyor hayranınım senin
Benimkini bilirsin sen.
Oglak
Nayn.
Basak
Seninki ikizler.
Ay evet benve de ikizler ama degil kaydırma yaptım
No. I * sorry:))
Haydaaaa
a ve m harfi yazdim İngilizce. Sistem gizledi:))))
Imdaaat sapiiikkk neyse ki site koruyo 😌😌😌😌😌😌
Ne sapıği yaa. Tevbe tevbe.
Ingilizce yazmam bir daha..
Ipucu verim mi
Of cok zor ama ben basak diyorum kenan bey son kararim
Dıtttt sizi bin lirayla uğurluyoruz efenim
Fesfeci iyi misin gerçekten merak ettim
Boga
İkizler
Fesfeciymisim
Bu sallamasyon bir şey tutarsa tutar ama insanların hareketlerini görünce direkt bilen kişiler var belki öylesindir
Bil bakalım ama profilime bakma
Terazi ya da kovasin
İkiside değil
Benimki y ile başlıyor
Uf niye soledin ya uyuz oldum sana git defl
Yoksa bilemezdin
Yoo aglamandan belliydi yengec oldugun
😆
bil bakalıııımmmm
Benimkine bak.
Hala bekliyorum benimkine bakarmısın.
hadi bil bakalım :D
Olur bilemezsin zaten :D
Olur
Balık
Hayır
Terazi
Hayır.
Ikizler son kararım yeto
Allahtan fesfeciydin bu konuda
Berbat anlaminda dedim ben onu şşş
Bil bakalım
Seni de biliyom yay
Nereden biliyorsun ki 🤔
Birinin burcunu öğrendim mi unutamiyorum
Ya hafızan çok iyi ya da burc merakın var.
Hafıza baska sacma detayları da hatirliyorum
Burclarda sacma yanı kabul ediyorsun 😂
Hafızanın iyi olması güzel güzel
Xnxnxndnndndndndn yakalandim
Ben de dikkatliyim demek ki 😂
Biyendim dndndnd
Okurken agzım yamuldu onun dışında sorun yok 🥹
billl
Yengeç
nooo
Akrep
nooooo
Evet bil
Boga
Değil 11 hakkın kaldı
Koc
Kaldı 10
Oglak
Kaldı 9, bulunca sevinecek misin merak ediyorum
Yay
Sekiz
Aman be yengec
Hayır değil kaldı 7
İnat ettim balık
Bildin lan, helal olsun. Nasıl oldu?
Dedim bu konuda iiyim diye 😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌
Mükemmelsin ya, ilk hayranın ben olabilirim.
Baliklar bu kadar ciddi olmaz ne bilim ben 😒
Cidden inanıyor musun şu saçmalıklara
Aslında o kadar uyuyo ki keske anlatabilsem 😔😔😔😔
Bil bakalm
Seninkini biliom ki zaten yay
Nerden biliyosun ya
Ben hiçbir şeyi unutamiom ya
Söyle bakalim
Aslan
No
Kopya vereyim libidosu en yüksek burç
Abohohoho akrep
Güzel olmandan bilmeliydim 💅🏼
Ya teşekkür ederim 🥰✨️
Olur
Terazi
maalesef
Of bildin desen ölürsün di mi
Hadi la tek at
Oglak
Hadi la ordan nerden bildin? Tanışıyor muyuz?
Oglak oglagi tanir 🤭
Oluur
Basqk askim
Bilemedin güzelimm
Lan nası baktım ama
Ayyy
Ndnsjsndndj
Xkdndnsj
Tekrar tahmin et bakıyın
Zaten hic basak kokmuyodun 😒
Hımm sen ates burcu enerjisi verdin ben yay dicem ya
Yine bilemedin ama yayla ateş barut gibi oluyorum öyle diyim cjdnxndbsb
Gel gerçekten kokla xnsnxbsb
Bdndndndndn uf eben nesin
Ben yay diilim yay koklasin seni djdmdmdm
Söylemiyorum fjdnxbdb
Sen aslansın
Mızıkçı 😒
Iyyyyyyy aslan mi öğk öğk
İkizlerim ben
İkizleri kimse sevmez ama kimse davranışlarımdan ikizler olduğumu da anlamaz genelde
İkizleri anasi sevsin
Şaka şaka ben seviom eglenceli kafa tipler
Genelde ön yargılı davranıyor herkes zaten tanıdıktan sonra işler değişiyor
Olur
Balik
Yanlış
Boga
Heee
Bil bakalım
Söyle bakiyim
Buyurun
imkansız bilmen
Bil bil bil
Oglak
Bilemedin zaaaaaaaa
Ney ulan
İkizler :P
Bayilirim
Niye? Kimse sevmiyor dfgömçdfg
Of onlae ne anlar ya zevksizler
İkizleri sevmek zevk meselesi mi dçöfgmöçfdg
Ay aman sevmiorm by
Hadi bye mk!!!
Bil bakalım 😂
Benimki?
Bil bakalım
Bil bakalım 😄 merak ettim
Bil bakalım hadi
Söyliyim mi knk skdmsmsk
Mal burcu
Bil bakal
hadi bil bakalım
Bil hadi
Yay yay
Değil ama
Basak miydi ya
Başak
E dedim ya
Bende bildiğin için Başak dedim 🙂
boğa
Terazi burcuyum.
Kova
Bil kız
Kova desem cok mu sallamis olurum
Evet öyle olursun
Tahmin et aşko 😉
3 hak veriyorum :=)
Evet buyur
Boga
Evet :D nerden anladın
Profiline baktim desem karizmam cizilir mi
Ne ara gördün boğa burcunu oradan :S
Ndndndndnd baktıgimi cakma diye hızlı hızlı saaptim
😂😂 sende ikizler ya da koçsun
Nxndndndnd of ikizlerim işte herkes ikizler diyo 😭😭😭
Yükselen koc ama burc no
Macera sever misin :D
Bil 🙃
Koç
Evet 👍
Oha neyim ya ben kahin falan mi
bilme
Seni biliom yavrum zaten
ben de beni biliyorm
Beni bilion mu
biliyom
Neymis
kurbağa
Vay be ben niye herkesin hakkında her seyi hatirliyorum
Terazi
şaka yapıyorum tabi ki aslandı
Küstüm git
koç’ta olabilir başka zaten burç bilmiyorum
Benim bu aska inancim kalmadi ela
aa yengeç benimkinden tabi ya
ela burcu mu
Ciddili küstüm sussana
ama hiç kendinden bahsetmemiştin ki
Nxnxndnnd he ya cok abartiyodum küçüktüm o yüzdendi galiba
senin yqşın kaç ki
İlk üye olduğumda 16-17 falandim işte bir ay sonra 19 oluyorum
Hatta bir ay da değil 8 ocak
Hmm anladım
8 ocak pasta alıcaz demek sana
Cukulatali alsana
param yeterse alırım
Saka yapiyom dusunmen yeter yavrum
Ben de şaka yapıyodum
Ndndnndndndn bişiy sorcam bi ara sen ppye kendini koymuştun di mi
evet
Him anladim
kızlar rahatsız ediyor diye kaldırım
Ben de edim mi
yok olmam
Ne olmazsin :/
Rahatsız olmam
Niye bana asik misin
hayır değilim sen bana aşık mısın
Hyr
Ben insanlara aşık olmuyorum artık beni çok üzdüler
başka şeylere aşık okuyorum eşyalara falan
Ben koltukmuş
Koltukmuşum
koltuk mu pek kullanmam
Yatak olsaydın düşünürdüm
okuldaydım ya kb yeni geldim
Ne kusuru sacmalama
Yatak degilim mlsf
oturmayı pek sevmem de
Ben de sevmem canim yatwgim
Sen bu dönemlik seviver
Niye bu dönemlik :///
Haaaaa
hani sen bana şarkı söyleyecektin? Zorlamıyorum tabi ki istersen vazgeçtiysen problem değil
Dndnndndnd sırtım agriyo ya kambur olcam imda
Ndndndndnd gel ses atim
Nereye geliyoz
Unuttuydum
Uzatma istersen
Bilirsin
Kova
Bil bakalım
Yengeç
Hayır balık
Akreppp
Haydi söyle