Astroloji, merkür, retro, dolunaylar, güneş tutulması vb derken sosyal medyada da popüler oldu! Siz astrolojiye takıntılı mısınız?

Astroloji, merkür, retro, dolunaylar, güneş tutulması vb derken sosyal medyada da popüler oldu! Siz astrolojiye takıntılı mısınız?
Takıntılı olmayı boş ver tam tersine inanmıyorum. Dünya'da 8 milyar insan sadece 12 karakterde olamaz. Hadi yükseleni falanı da zorladık diyelim 24'e bölsek de yaklaşık her 350 milyon insanın aynı karakterde olması gerekir. Saçmalık.
😅
Mesela detaydaki harita bir kişiye aitse aşırı egoist benmerkezci bir yapısı var kendini fazla sevmesinin zararını çok görür.. Çevresiyle çok sınanır. Arkadaş konusunda şanssızdır. Ömrü uzun olur Sağlık sektöründe çalışması muhtemeldir.. İkili ilişkilerde hep bir çatışma ve agresyon hakim…
Bilmiyorum görsel aldım ama inşallah yoktur o ne öyle 😅
Lütfen benim de haritamı yorumlar mısınız
@zülfüsiyahımm ikizler misin
Evet ikizler burcuyum
@zülfüsiyahımm Doğum haritamızda Merkür 1. Evdeyse iletişim becerisi, 2. Evde ticari bir kafa, 3. Evde bolca sohbet, muhabbet, 4. Evde aileyle sıkı iletişim, 5. Evde dilbaz aşklar, 6. Evde sağlık konularına merak ve ilgi, 7. Evde ilişkilerde bolca iletişim, 8. Evde ortak işler, 9. Evde akademik eğitim, sosyal paylaşım, 10. Evde sunum yetenekleri, 11. Evde sosyal ağlar, 12. Evde ruhani, spiritüel konulara ilgi ve merak getirebilir.
@zülfüsiyahımm İletişimde kuvvetli, yazı ve anlatım dili iyi, yakın çevre ve kardeş ilişkileri sağlıklı, eğitimde başarılı, az zamanda çok iş kotarabilen, aynı anda pek çok işi halledebilen becerikli ve marifetli bir yapı verebilir.
Daha kişisel istiyorsan sitelerden yardım alabilirsin. Kişisel bilgiler girerek
@zülfüsiyahımm çizim vs lazım şu an müsait değilim bakacağım zaman veremem
Astopia uygulamasını yükle sana özel bilgiler ve meditasyon uygulamaları var! Tavsiye edildi bende sana iletiyorum. Arkadaşa bilgilerini verdim bana yollayınca sana atacağım 😉
@alcyone__ yeni farkediyorum senin yorumunun altına neden yazmış anlamdım 😅ben sen sanarak konuşuyorum diyorum bir terslik var ama ne 😟 bildiği halde benden de yardım istiyor: karışıklık için özür dilerim
😅
Rica ederim ☺️
Takıntılı değilim ama bilgi sahibiyim :D ilgilenmeyi seviyorum.
Negatif olmayan birine denk geldim 🙏
Değilimdir, övünmek gibi olmasın 😃
😉
Teşekkür ederim ☺️🌺
Rica ederim
Cevap
7Cevap
Astrolojiye takıntılı değilim
Hiç değilim.
Kimisinin dünyası olmuş astroloji.
Evet öyle
Burcumun genel özellikleri bile uymuyor. Hiç alakam yok.
😅
Hiç umrumda bile değil hastroloji demek doğru :D
😅
:D
Cok degilim ama bu siralar bir dogum haritasina taktim bakiyorum.
Doğum haritası bende duydum ama bakmadım.
Yorumu da oluyordu.
Baktım şimdi bayağı yorum var
Evet ve uyustu bana.
Bazıları uyuşuyor evet
Takıntılı değilim de.. Hafiften bir merak etmiyor değilim..
Önemsediğim ya da üzerine kafa yorduğum bir şey değil..
Artik hicbir seye anlam yuklemiyorum.
Neredeyse hiç bakmam
Hayır pek işim olmaz
Hiç işim olmaz
degilim
hayırr
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?