Çift olarak. Sevgiliniz ve sizin burcunuz ne? Burçlara inanmayanlar sorudan uzak durursa sevinirim 😊
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çift olarak. Sevgiliniz ve sizin burcunuz ne? Burçlara inanmayanlar sorudan uzak durursa sevinirim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yengeç terazi diyemiycem o benim güzellemem ne bk varsa bu ikisi çok romantik tutkulu ama çok çekişmeli oluyo😂
Bence ikizler yengeç
ya da yengeç yengeç.
veya oğlak akrep
Oğlak kadınıyım erkeklerle komple anlaşamıyorum
Yengeç + Yengeç
Kova ile kova en deli ikili olur bence 😂
Terazi ile Yay. Müthiş ikili.
Terazi kadını aslan erkosu
Ben herkese uyarım
Klasik terazi 😂
Koç ♈
Hayır terazisin
Hayır koç ♈
Kimliği göstermem mi gerekiyor
Haritan terazi ağırlıklıdır herkese uyarım dediğine göre
Aşkım 30 Mart doğumluyum..
Hem ben burçlara inanmıyorum
Oğlak-Akrep
aslan ve akrep bence
Oğlak-akrep
Oğlak balık.
2 kova cidden
Nefes alsın yeter burcu
Bilmiyorum nedir acaba:)
Yengeç ve hepsi
Anlasamam kimseyle
Oğlak oğlak
oğlak balık
Burçlara bakmama gerek yok TC kızları keko seviyor
Sadece keko değilsin diye sevilmediğine inanman çok komik 😂
Keko değilim diye kro değilim diye , hanzo değilim diye zengin değilim diye, kanka değilim diye sevilmiyorum yoksa normal şartlarda sevilmem gerekirdi yani 24 yaşında bakir kalmazdım ama işte Türkiye de işler yaş siz TC kızlarının aptalca erkek seçimleri nedeniyle sevilmiyorum siz hastasınız
Kanka diye çevirmiş kabadayı diyim ben tehditkar tipim yok diye boş boğaz değilim diye küfür etmiyorum diye
Tedavi ol kafa gitmiş senin
Siz tedavi olun bozuk tiplere gittiğiniz için doktora bı görünün
Resmen ülkede aşka ve cinselliğe layık olan erkekler sap gibi kalıyor
Aynen paşam. Sen de paşasın biz de paşayız hepimiz paşayız. Tosun paşam çok yaşa 😂😂😂
İşine gelmeyince tedavi ol diyosun hastasın
Senin kafanı incelemek istiyorum 😂
Tabi tabi öyledir doğru diyorsun ahshshhahshshhshshshshhs
Durup bir düşün eciş bücüş tipleri hiç yalnız gördün mü ben görmedim
Tam tersi tipler yalnız
Bide kabul etmeme huyunuz var ya gerçi hasta hasta olduğunu kabul etmez
Hepimiz deliyiz tek doğru sensin yardır paşammmm abshshshhshshshh
Neyse umarım baktığın bozuk tiplerden biri tarafından hayatın kayar😂 en azından akıllanırsın
Evet öyle bu ülkede normal olanlar hasta kabul ediliyor zaten
Evet neredeyse hepinizin yetiştirilme sorunu var
Olur paşam hemen emir kabul ederim başka istediğiniz şeyler var mı paşam ahahshshshshshshhsh
Yaptığınız erkek seçimlerinde mantık yok
Yazık la meczup bu ahshshdjjd
Var Yok olun 😂 hepniniz atlayın camdan zemin kattakiler de zehir içsin😂
İşkende çeke ceke geberin lan😂
Umarım yarın sabahı göremezsin
Öyledir paşam. Siz ne derseniz o. Huni veriyim mi ay pardon fes? Çok yakışır paşammaaaaaa ahhshshshhdhdjdjdj
Neyse hadi sana laf snlstılmaz deliye laf anlatmaya çalışıyorum bide benden büyüksün he 😂 olmamış
Yok ama sana fena yakısır gerçekleri s9ylüyorum deli oluyorum harika bir ülke😂
Kırmayın üzmeyin paşamı. Ölün bakıyım bütün kızlar. Gökten kemik yağacak daha pasam öyle emretti ahahshshshdhhdhd
Aynen ölün lan arada düzgün tiplere bakanlar varsa onlar kalsın😂
Neyse hadi iyi ve son geçen olsun
Gecen
Size de keko yağıcak pislik yağıcak 😆 köpek diyo bide bana aynaya bı baksan görücende
Geberin vallaha gün yüzü görmeyin hadi engelliyorum seni sen git keko sevgilinle faça yap ya da kocamdan dayağını ye
Doğrudur paşam. Ülkede tek akıllı sizsiniz paşaaamm. Siz ne derseniz o bundan sonra paşamm. En yüce en ulu sizsiniz paşammm. Huni ay pardon fesi takın paşam üşütmeyin. Siz olmazsanız yol gösterenimiz kalmaz paşaammm çok yaşa paşammm ahshshjdjdjdjdjfjjfjfjfj
Kocandan
İstediğin kadar dalga geç doğru söylediğimi biliyosun
Ve evet dize yolu ben göstericem 😆 en azından eciş bücüş tiplere gitmezsiniz sayemde
Neyse hadi çok ucuz bı tartısma oluyo yaşından daha olgun daha iyi bı tartısma beklerdim ama hastasın işte
Haşa paşam sizin izniniz olmadan herhangi bir yere gitmek ne haddimize. Siz ne derseniz odur paşam emir telakki ederiz sjsjsjdjjdjdjdjjd
😂😂 ruh hastasısın gerçekten neyse hadi sen sütünü iç , kocandan dayağını ye yat uyu