Koç-yay (ikisinden biri sıkılmazsa) Koç-ikizler (ikizler fazla şımarmazsa) Koç-koç (Dişi Koç rahat durursa) Koç-aslan (koça Allah sabır vermişse🤣) Koç-terazi (terazi fazla konuşmazsa) Koç-Akrep (akrep hiç konuşmazsa🤣) Koç-balık (balık kendini fazla kaptırmazsa) Koç-kova (kovada fazla konuşmazsa) Koç-yengeç (buda geveze 🤣) Koç-boğa (buda yerinde durursa) Koç-basak ( başak rahat bırakırsa) Koç-oğlak ( oğlak fazla sıkmazsa)
İşte onu taşıyacak bi kova aslan ikizler lazım o zaman. mesela bi oğlak ile hayatta yapamam çok sıkıcılar. bi yengeç kadını ev kadınıdır hayatta yapamam. ama hava grubu öyle değil:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Koç-yay (ikisinden biri sıkılmazsa)
Koç-ikizler (ikizler fazla şımarmazsa)
Koç-koç (Dişi Koç rahat durursa)
Koç-aslan (koça Allah sabır vermişse🤣)
Koç-terazi (terazi fazla konuşmazsa)
Koç-Akrep (akrep hiç konuşmazsa🤣)
Koç-balık (balık kendini fazla kaptırmazsa)
Koç-kova (kovada fazla konuşmazsa)
Koç-yengeç (buda geveze 🤣)
Koç-boğa (buda yerinde durursa)
Koç-basak ( başak rahat bırakırsa)
Koç-oğlak ( oğlak fazla sıkmazsa)
Koç herkesle anlaşır 🤣
Harika olmuş ama en güzeli Koç kimseye bulaşmassa daha huzurlu olur. 14 . 04
Aynen katılıyorum 🤣
Yengeçe nasıl geveze dersin 🤬
Öyleler ama 🤣
İkizler-kova
İkizler aslan
İkizler terazi
İkizler ikizler çerbobil faciası
Ikizler ikizler... dünyayi sallariz vala gerisi umrumda değil tum ikizler canim canim
Erkeği de bayanıda aynı mı acaba? Aynı ise süpermiş. yoksa genelde bayan erkek ayrı huylarda olur burçlar pek olmuyo sonra
Erkek ikizler tanımadım kiz cok oldu fenayiz fena
Östrojen ve testosteron burçları çok uyumludurlar. Her iki taraftarda yeterince varsa ortam ıslanır sulanır yeşerir çiçek açar 😂
Burçlara inanmıyorum ama en yakın arkadaşım ikizler ve çok iyi anlaşıyoruz yengeç x ikizler diyorum
Koç burcu olarak bir Başakla hayatta yapamam. Ego , Kompleks ve Eleştiri makinası
Akrep boğa, yay ikizler, terazi&terazi veya terazi kova, başak balık, kova aslan..
Terazi koç olacaktı
Ben kovayım bana koç gelmesin de. Aman aman.
iliski icin akrep koc soyle gelgitli ama cok iyi oluyormus
İkizler tabi herkese uyum sağlar
Kova ve terazi en iyi arkadaşları ve çiftleridir ikizlerin. gerisi ile anlaşabileceğini sanmıyorum
Ikizler ikizlerle cok iyi anlaşıyor... diger burçlar ilede anlasir uyum sağlar ama iste sonrasi onemli😁
Anlaşır nlaşmasına da evlilik bakımından herkesle anlaşabileceğini sanmıyorum. ikizlere ikizler hiç görmedim. ya çernobil ya da harika bi çift olur:)
İkizler kimse ile evlenmesin flört etmek guzel😃
Niye evde mi kalalım:)
Saçmalama... evlenen evde kalir evlenmeyen gezer tozar💃
Kimse evlenmesin diyosun ya:) ona diyorum. senin fikir de iyiymiş🤣
Çünkü sıkılıyolar ben bilirim onları
İşte onu taşıyacak bi kova aslan ikizler lazım o zaman. mesela bi oğlak ile hayatta yapamam çok sıkıcılar. bi yengeç kadını ev kadınıdır hayatta yapamam. ama hava grubu öyle değil:)
Boğa olmasında kim olursa olsun boğalar kapatılsın ya
Boğalar ideal eş derler benim bildiğim. boğazedemisin yoksa😃
Ideal eş onda sorun yok... sorun şu surekli uyumasi... surekli yatmasi benim içim icime sığmıyor o koala gibi ayy sık boğazını
Hahaha maalesef doğru. boğa arkadaşlarım var bu kadar uyku seven bi burç görmedim. Uyuyup kalksa bi saat sonra hiç uyumamış gibi uyurlar🤣
Uyuyup uyuyup hâlâ uykum var demesi... diyeceklerim bu kadar
Tahmin edebiliyorum 😃
Yengeçle kim uyumluysa o abi
Terazi, kova Koç
Boğa- başak
Boğa- boğa
Akrep-Yengeç
Bence yengeç ve yengeç
İkizler, kova, terazi
yengec ve başak
En iyi burç kova zaten benim burcum😅🐻
Yilan ile okuz