AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Doğru anlamışsın
Bilgiyi veya parayı almaya çalışır bunu için arsız arsız istemediğin halde etrafında da dolaşabilirler işi bitince de tekmeyi vururlar ben bu burcun insanlarını tanıyorum niyetlerini anladığım için konuşmuyorum eğer acırsan yardımcı olsan bile bişi kaptırma çok yüz göz olma uzak dur.
Hakkaten çok çakallar ya bide amaçlarını gizlemeyi çok iyi biliyorlar. Senden almak istediklerini alamayınca hemen duygu sömürüsü ve seni suçlu çıkarma çabaları başlıyor
Evet öyleler o yüzden uzak dur
Bak sana Oğlak tane daha tehlikeli bir burç söyliyim mi Oğlak gibi ama daha tehlikeli
Söyleyin merak ettim lütfen
Başak. Hem kötü bir anne baba olurlar hatalarınıda kabul etmezler sürekli dırdırdır yaparlar bu burçlar psikolojik tedavi görenlere git sor anne ve babanın burcu ne de ikisinden biri için başak diyecek hatta insanların çoğu vu başak burcu olan anne ve babasından kaçmak için evleniyor tetikleyen de başak çünkü asla susmuyor ve hiçbir şeyden memnun olmuyor ve hep para istiyor herşeyden şikayet ederler ve hep kendilerini başkaları ile kıyaslarlar her işi becerebileceklerini zannederler bak iş yerlerine bak kim fitne fesat çıkarıyor milleti birbirine düşürüyor diye genelde başak çıkar yine mirastan dolayı cinayet işleyenlere bak genelde başak çıkar kuzenini öldüren kardeşini öldürene bak genelde başak çıkar başkalarını hep içten içe kıskanırlar ama bunu bakışlarıyla belli ederler müdürün koltuğuna göz koyar hep tepeye bakar ama oraya çıkacak bilgisi yoktur sadece hırs var milletin açığını arar. Yine fikir hırsızlarına bak kitap çalan şiir çalan proje çalan genelde başak ve oğlaktır. Erkeklerine kadına göre evlilikte biraz daha katlanırlar ama başak kadını ve Oğlak kadını felaket. Evlilik için paraya bakan burçlar başak Oğlak ve boğa. Bak bunlar tereddütsüz para için evlenir bunlar yüzünden bütün kadınların adı çıktı tabi zenginle evlenmek istemek kötü vişi değil ama karşınızdaki insanı iyi tanıyın doğum tarihi saçma öyle şeymi olur diyenlere söylüyorum bu özellikleri taşıyan insanların burcuna bakın. Heee birde Oğlak boğa başak bunlar çok manipülasyon yapar yani onlar asla kötü değildir millet kötüdür bu cinsiyetten cinsiyete değişir ama bunun başını başak çeker.
Başak kadınları o kadar kıskanç ki ( yükselen dengelerse belki biraz farklı olur) geneli kıskançlıktan herşeyi yapabilir bak kardeşinin kocasına bile göz koyabilir
Başak hiç değilse niyetini belli ediyor ama oğlak gizlemeyi çok iyi biliyor. Oğlak çok ketum ve ketumluk en büyük ve korkunç silah bence
O yükselene görede değişebilir sinisce kardeşim yapan gördüm
Oğlakta kendini ele veriyor ya
Senin burcun ne
En enayi burc hangisi sence ben o burctayim 😄
Balık mı
Birde Oğlak boğa başak öyle ki seni kontrol edemezse seni kontrol edecek kişiyi bulur onun vasıtasıyla sana o işi yaptırmaya çalışır
Sorumsuz insanlardır