Astroloji & Burçlar Happy christmas! Yılın bu dönemlerine sen de bayılıyor musun? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En sevdiğim... Her yer hediye paketi gibi Yeni yıla girmeyi abartıyolar... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Happy christmas! Yılın bu dönemlerine sen de bayılıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Happy christmas evet bende çok seviyorum tabi ki de.. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Yılın ne güzel dönemleri. Her yer süslü ve ısıltılı. Ben seviyorum. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% Yay +1 yıl Neden christmas? Biz Noel mi kutluyoruz? İngilizce mi bilmiyorsunuz new year diyin bari 0 0 Yorumla
vesoloji Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Balık +1 yıl Hayır. Sürekli 75 farklı arkadaş grubumun zorla sokmak istediği çekiliş grupları benim en yüksek vergi ödediğim aralık ayında beni zor duruma sokuyor. 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Aslan +1 yıl En eğlenceli bayram, severek kutluyoruz. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% Oğlak +1 yıl Çok seviyorum Noel haftasını 🎄🧑🏻🎄 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 430 cevap paylaştı. Yeni yıla girmeyi abartıyorlar bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Happy christmas evet bende çok seviyorum tabi ki de..
Yılın ne güzel dönemleri. Her yer süslü ve ısıltılı. Ben seviyorum.
Neden christmas? Biz Noel mi kutluyoruz? İngilizce mi bilmiyorsunuz
new year diyin bari
Hayır. Sürekli 75 farklı arkadaş grubumun zorla sokmak istediği çekiliş grupları benim en yüksek vergi ödediğim aralık ayında beni zor duruma sokuyor.
En eğlenceli bayram, severek kutluyoruz.
Çok seviyorum Noel haftasını 🎄🧑🏻🎄
Yeni yıla girmeyi abartıyotlar.
Yeni yıla girmeyi abartıyorlar bence
Yani güzel oluyor