İntikam almaya niyet etmiş…. Alakasız kinlenmiş balık burcu kadını nasıl yumuşar …. İyiye döner 🤔
Balık Burcunu nasıl bilirsiniz?
İntikam almaya niyet etmiş…. Alakasız kinlenmiş balık burcu kadını nasıl yumuşar …. İyiye döner 🤔

Gelsin uzman yorumlar
Duygusal olduğunu söylerler hep. Ama burçlara bu denli takılıp kendini veya karşındakini böyledir şöyledir şeklinde koşullandırmamak gerekir.
Burçların insanlar üzerinde etkisi hiç yok diyemem. Ama belli bir noktaya kadar var diyebilirim. Sonrası kişinin kendini geliştirmişlik seviyesi ve farkındalığı ile alakalı.
Balik burclariyla yildizim pel barismaz.
Erkeklerini manipulatif, daima ergen kalan, duygu gecisleri cok keskin, melankoliaya yatkin ve kavvamlik konusunda zayif goruyorum.( Istisnalar vardir elbette)
Kadinlari huzunlu prenses olurlar, bilge kadinlik bekleyemezsiniz, asiri muhtaclik hissiyati uyandiriyorlar ve ciddi derecede kiskanclar. Belki de benim tanistigim baliklar boylelerdi.
Kadınlar çok kıskanç … ama anormal derecede ….
Balıklar kapatılsın
Akrep burclari baliklari sever, yine de kapatilmasinlar.
Akrep kim peki
Cevremde çok fazla akrep-balık evliliği var. Gayet uyumlular. Ona istinaden söyledim.
Bence de boğa balık uyumlu nsnddn ama herkes burçlara da işine geldiği gibi inanıyor
Boğalar en iyi toprak gruplariyla anlaşırlar.😊balıklar istisna olabilir.
Toprakla su bşr araya gelince çiçek açar
2023 rn büyük aşkı balık boğa diye görmüştüm de hepsi yalan yaa
Bizimki latife yoksa Allah bilir en güzelini, en yakısanini.
Evet noktayı koydun….
Aslinda hayatin genelinde virgulu daha cok severim ancak buraya nokta daha cok yakisti.
Ben 3 noktayı daha çok severim …
Çok şeyi anlatır genelde
İnsanlardan düşünmeyi çaldım…. İnsanlar ezber şeklinde yaşar oldu … bırakında bollukları insanlar kendi doldursun diyesim var !
(!) size özel sjjdsjd
İnsanlar ezber şeklinde yaşar oldu …
Bunu sevdim.👍
Tesekkur ederim.
Ben Teşekkür ederim 🌹
Duygusal değiller bi kere yalan. Balık burcu erkeği manipülasyon ustası, yalancı, çıkarcı ve menfaatçi. Balık burcu kadını da sadece menfaati olana iyi, ayrıca aramaz sormazsan varlığını hiç belli etmezler.
Bu arada ben balığım şeffaf direkt net be oyun düzenden Nedret eden biriyim… duygusal da değilim… idealistim o ayrı… ama bana hep derler ay burcun aslan sen aslan burcusun falan pek uymuyorum diye..
İkincisini balık kadını nasıl çözeceğiz ….. balık burcu röportajına giriyorum kraliçe ✅
Balık kadınını nasıl çözeceğimizi sen anlatırsın. Evet duygusal değilsiniz ama öyleymiş gibi davranıyorsunuz çoksel.
Ben oyun düzen sevmem Oyunculuk yok bende ama balıkları çözemedim
Teşekkür ederim 🥳
🦒😊🍀
Benim burcum ve genelde en insanlıklı, karakterliler bu burçtan çıkıyor duygusal olmalarından mütevellit
Eevet insani yönüm kuvvetli ama sende de şu var tatli iyi kız ama sanki korkutucu bir tarafında var …. Balık kadınlar biraz çözümü zor sanki ….
Cevap
8Cevap
Duygusaaaaaal 🥹 ben balık burcuyum
bir şey soracağım yalancı mısın şntikamcı kinci misin … seviyorum deyip oyun düzen entrikacı mısın
Yok ben düz insanım kalbim var kırılıyo
Kırılmasın 😕
Balık burcu genelde duygusal olur (bir yengeç kadar değil) genellikle de sakin olurlar diye biliyorum bir de alınganlar
Bazıları hastalık derecesine kadar takıntılı oluyor
Nasıl vaz geçerler
Kalbinin ekmeğini er ya da geç yiyeceğini dusundugum burc
Süpermiş 🌹
Çok duygusallar gereksiz paranoyak düşüncelere sahipler
Ben duygusal değilim alfayıM o nasıl oluyor 😄🙃
Her balık böyle diyor..
Kim diyor
Balıklar
Balık kadın nasıl kötülükten vaz geçer intikamdan ca geöer
Bilmem
Duygusal 6. hisleri küvetli sesiz sakin içinde fırtınalar kopar kimseye belli etmez
Çok yalan söyler hep önyargılıdır karşısındakini anlamadan dinlemeden kafasında kurar herşeyi
duygusalız doğru da diğer özelliklerimi bilmiyorum ama bir adlan burcu kadar egolu değiliz aslan burcundan nefret ederim babam adlan burcu sanırsın dağları o yarattı
Duygusal bilirim. Fazla duygusal.
Neden bu önyargı
Ön yargısız insan mı olur ki 😃
bir şey diceğm balık kadınları anlamıyorum
Çok rol yapıyorlar sanki
Bilemiyorum hiç balık kadini tanımadım 🤷♀️
Ne tanıdın tecrübelerini anlat bana sor ben balıkım ama alakam yok
Kız çevrem ikizler, başak, aslan ve terazi burçlarindan oldu. Diğer burçlarla bir tanisikligim olmadı hiç 😂
Kızlara selam söyle 😎
Aleyküm selam 😂
Onlar burayı biliyor mu
Yeni takipçiler kazandım
Zurafa tean 😂
İkisi biliyor diğerleri yok 😄
Takip isteği gelmedi daha aramıza girme hayranlarımla 😎
Hiç bilmiyorum nasıllar.. 😄
Bana hiç sorma
Burç uzmanı değilim ben köpek balığıyım hem
Sonuçta balıksın ne fark eder.. 😄
Ben duygusal değilim bence
Keskin rahat cool nezaket sahibi ama sert biriyim
Oyun düzen sevmem kararlı net biriyim.
Özelliklerimi bilmiyorum hiç balık tanıdığım yok.. 😄
Köoek balı diye biliyom
Hahh 😂 evettt
Dur düzeltiyim köpek balığı
😂
İsırırım bak
Mehh Allah sağlık sıhhat versin hepsine
Aç biraz
Konuyu aç biraz demek istedim
Hahah balık kadınlar çok mu oyuncu….
?
Manipülatif saf gibi görünür çıkarına göre hareket eder birde fantezi delisi ona inanıp olmuş gibi hareket eder
Kısa ve net yani kesinlikle psikopat...
Açar mısın
Duygusal ve hayalperest
duygusalll ben de balık burcuyum.. 🥺
Kendimi övmek istemiyorum şimdi))
Aşırı duygusal ve alınganlar maalesef.
duygusal
Ben değilim 😏
bir şey soracağım
Duygusal
Sen hangi burçsun
Çok duygusal