herkesin ağzında bir balık etli peki sizin balık etliden kastınız ne?
Cevabın nedir?
benim anladğmı sölersem hiç kimse katılmaz buna .. herkesin balıketli dediğine ben kilolu diorm galiba :S o yüzden sadece zayıfları seviorum işte benim balık etli anlayışım link bi de şöyle söleyeblrm 38 beden balık etli diyeblrm yalnız bu kişinin fiziğine göre değişir bazı kızların göğüs bölgesi 38 olabilioken beline bol geleblr ya da alt kısmı kalın üst zayıf olabilio kalca ve daha altı çok kalın olanlar kötü görünüo bence örnek vericek olrsak 1,70 boya 55 kilo balık etlidir :S ve bişey dha hatrlatmk isterim ben 36 beden kızda bile göbek gördüm yani bu insanın anatomisiyle alakalı bişey..
0150 Yorumla- +1 yıl
1.70 boya 55 kilo olunca kuru kemçik diyorlar ama :D
- +1 yıl
ama nayer bana göre kiloluya yakın şişman sayılır
- +1 yıl
ben demiorum.. sen öyle dienlere bakarsan git kilo al tombiş bi kız ol =) ayrıca 55 kilonun neresi kuru :S herkes tombiş beğenio gbi gelio bna..ayrıca ben galiba zayıf modellere göre düşünüorm o yüzden balık etli tanımım herkese uymuo herkesin bildiği balık etliye ben şişman diorm galiba..gelelim nayer 'a o gerçekte nasldır bilinmez çünkü her fotoya göre değişik çıkıolar ama şu attığm linkte bence güzel..ayrıca bn öncedn sadece zayıfları beğenirdim buna rağmen güzel görünüo diorm
- +1 yıl
- +1 yıl
hayır ben bundan kilolu durmuyorum bu 55 üstünde ayrıca boyu 1.74 ama kilosu 60 a yakın bu kızın.
- +1 yıl
hayır kızın fiziği böyle bende 1.71 im ve kilom 58 bu kilolardayım 55 olunca kurukemçik diyorlardı o yüzden ki bu halimle bile 3-4 kilo al diyorlar.
- +1 yıl
ünlülerin kiloları sallamasyon hep bende bu kilodayım hatta onun bana göre karnı var bende yok nasıl oluyor o zaman?
- +1 yıl
bak sna tekrar sölüorm al dienlere bakma çünkü herkes kilolu görmeye alışık biraz zayıf olunca al derler..senin tipini çözemedim çelişki de bırakıosun insanı çünkü diosun ki 58 kiloyum sonra göğüslerim iri ve snra belim incecik diosun ee bende diorm göğsleri iri biraz kilo oraya gtmştr belki biraz d kalçasına gtmştr latinler gbidir falan..snra diosun bacaklarım kalın vs kafam karştı =)
- +1 yıl
bacaklarım kalın dediysem bu kız gibi işte.
- +1 yıl
ne sallamasyon anlamadım söylediğim gibi vücut yapım ve ben kilo verdiğimde direk karnımdan veriyorum.
- +1 yıl
hayır söylediğim şey karnım sırtıma yapışıcak duruma geliyor 55 kilo olduğumda ve mesela o yüzden belime göre pantolon bulamıyorum hiç hoş durmuyor bende o yüzden şimdiki kilomdan çok memnunum
- +1 yıl
ayrıca kilo vermenin sonu yok sadece kilosu olan insanlar kilo veriyor olurdu senin mantığında.
- +1 yıl
çevremde diyenler oluyor bazen özellikle kilonun yüze çok yakıştığını söylüyorlar ama ben beğenmiyorum kilodan şişmiş yüzleri ve özellikle hatlarım çok ön plana çıktığı için al dediklerini biliyorum büyük göğüslü kadınlar beli ince olduğunda olduklarından daha büyük göğüslü görünürler çünkü linkteki kızdan tek farkıım göğüs boyum o yüzden onu örnek verdim zaten ve karnımın daha düz olması.
- +1 yıl
çünkü göğüslerim büyük benim ve o kadar dolgun göğüslerim olduğunda belli bir kilonun altına düşünce uyumsuz oluyor zaten kilom çok iyi neden zayıflamak isteyim ki?
- +1 yıl
hayır benm göğüslerim hiç küçülmez çünkü yapım bu kiloyla ilgili değil.
- +1 yıl
sevmiyor olabilirsin ben öyleyim.
- +1 yıl
evet var niye bu kadar ilginç geliyor ki sana
- +1 yıl
40 evet ama terziye gidiyorum sonrasında bel kısmını daraltmak için hep yoksa olmuyor.
- +1 yıl
benim belim 36 bedene tam geliyor hatta bazen 34 e kalçamsa 38 e tam geliyor 40 daha basenli bayanlar için uygun o yüzden genelde 38 beden pantolon alırım.
- +1 yıl
kalçam 40 olmadı hiç basenli biride olmadım popom var ama türk kadınlarındaki basen yapısı yok bende.
- +1 yıl
ben en çok göğüslerimi seviyorum iyiki büyük küçük olsa üzülürdüm.
- +1 yıl
dün ölçülerimi alındığı için söyleyebilirim 93 63 93 ölçülerim.
- +1 yıl
sağlık için olmasa ölçü olacağım yoktu ama ona bende sevindim demek ki eşitlik varmıış
- +1 yıl
hayır kilolularda alıyor grip olduğum için gittiğimde aldılar bel ve kalça oranımımı hastaların yağ indekslerini ölçtükleri için bende eve gelince göğüs bölgemide ölçtüm.
- +1 yıl
hayır ölçmediler zaten açıkçası hiç ilgilenmiyorum görüntüm güzel o kadarı yetiyor bana.
- +1 yıl
evet görüntüme önem veriyorum ama yağ ölçümünü niye yaptırayım ki sağlığımı tehdit eden bir durumum olmadığı aşikar ve yağ ağırlığından ziyade kas ağırlığı olan biri olduğumda belli yüzdelik orana vurursam ne kazanırım?
- +1 yıl
Hemen tartsma moduna girmissn bisey dese de tartşsak diodun heralde :) soruna cevap veriym. Ben sadece oranina bakiolar mi die sordum soncta ölcmlerni almslar acaba onu da yaptılar mı die mrk ettm ama sn bna sanki yaptr demism gbi ne kazanrm diosn egr yaptr deseydm ne kazancn olur solerdm ama öyle bi sey yok
- +1 yıl
bir albenisini görmedim.
- +1 yıl
Ne yapalm herkes senin gbi tanrica degil :) gece uyuyamiodum birz tv seyredim ddim snra bu klibi gordum sarki ve sarkiyi soleyen ck kotuydu ama kiz cok cekici geldi bna guzellkten ziyade cekici oldugunu dusunuyrm..taninms biri olmadg icn resmi fazla yk fizigi de duzgun..iyilestin mi sen?.
- +1 yıl
evet teşekkür.
- +1 yıl
spor değilim daha kadınsı giyinirim.ten rengim beyazdır ellerime herkes iltifat eder parmaklarım uzun ve düzgün tırnak yapım ise şekillidir.sinirli değilim.
- +1 yıl
dediğin gibi pek önemli değil çünkü senin beğeninede uymam gerekmiyor.
- +1 yıl
olabilirsem tabi?
- +1 yıl
Bi sey bakiorm da nerdn bulablirm ya da bulablr miym die sorcaktm benim bulundgm yerde yok..sn süslü bi tipe benziosn gormusndur belki..sna mesaj olarak atmak istedm ama sadece arkdslrn bu özellgi kullanabilioms nie kapatiosn ki milletn isi gücü yok sna mesaj mı atıcak saniosn :)
- +1 yıl
evet atıcaklarını biliyorum zaten.ayrıca süslüyüm ama alışverişten nefret ederim o yüzden bilebilecek en son kişi benim.
- +1 yıl
bunu ben kendim seçmedim sitenin yöntemi bu ama olsaydı yine seçerdim emin ol atarlar.
- +1 yıl
Bu konuda dha ck sey biliosndr beneden bn sadece mantıksal açıdan baktm bugune kdr face e uyelik bile acmadm sırf arkadaslk sitesi gbi oldgu icn herks birbirni ekliomus..buraya da son 3 haftadr sık gelmeye basladm sna cevap vermek icn ama gördüm ki pekte iyi bi yer degl zatn bi arastrma yaparken burası ckmstı karsma ilk gördugm de vauvv dedm ama dusundgm gbi ckmadı :)
- +1 yıl
:D normaldir
- +1 yıl
beklentine uymaması
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
anlamadım?
- +1 yıl
hmm anladım
- +1 yıl
sanki ben şişmanımda senin kilonda olur diyosun
- +1 yıl
balık etli değilim çünkü etrafımdaki herkes inceciksin demezdi herhalde balık etli olsam.
- +1 yıl
düşünmek serbest tabi
- +1 yıl
hıhı öyle öyle hadi by
- +1 yıl
Acikcasi bu cevabnla beni cok sasirttn..kendini kelly brook a bile benzettin yaa "kelly brook un bana en benzedigi hali" demistin korkma benden baskasinin bildigini sanmioorm benim gbi biri yoktur burda her gogsu buyuk olan kendini kelly e benzetse oo harbi komiksin =) sun ana kadar senle konusurken kendim hakknda bisey solemedm sna ama bugune kadar cok guzel kizlar tanims biri olarak sunlari soylemek istiorm o modellerden cok dha boomba hatunlar tanidim o yuzden kadn vucudunu iyi tanirm
- +1 yıl
"bak hic selulitim yok" diyip kalcasinin alt kismini gosteren kizlar oldu ustelik ben sormamistim ona ama yoktu ki cogu kiz soyle der "butun kadnlarda selult var" der ama ben gordum bazikarinda olmuo..her neyse hic bikiza da ilgin gostermedim bu gune kadar gostermiorm da ama onlar hep ilgililer ve sna diorm ki burda "oo vucudun cok iyi senin" denmesi senin egonu mu tatmin edio begendigm yonun bi olayi civtmadan konusabiliosn ama buyuk gogus kendini kelly e benzetme luksunu vermez sna
- +1 yıl
kelly e benziyor ama benim fiziğim daha güzel ben daha çok beğeniyorum gerisi beni igilendirmez benim için ilginç bir durum değil kelly e benzeyen bir fiziğin olması ve benim durumumla ilgili yorum yapamazsın.
- +1 yıl
Simdiye kadar benim tarafli konustugumu gordun mu ya da bilmeden bisey soledigimi tabiki hayir!. Her seyi soruyorm ve ona gore fikrimi soyluorm sadece cunku insanlari karalamak istemiorm ve tartismak bbna gore degil ama simdi kalkms bna hakkmda bole diyemezsin diosun digerleriyle tartstgn gbi benimle tartsmaya calisma..ya konu su sen demistin ya ben kendime asik biriyim die kendine asik olan biri nasil oldugu konusunda objektif davranamaz ve kendini oldugundan dha guzel gorur..
- +1 yıl
önemi olan benim görüşüm burda zaten kendimi nasıl hissediyorsam öyleyimdir.
- +1 yıl
kendime güveniyorum başkalarının söyledikleri kimin umrumda ki sokakta herkesin vay dediği biriyim.
- +1 yıl
Bak simdi tekrar soluorm kusursux hatunlar tanidim ve hic biri bunu solemez..cunku sokakta bi kiza vay dien erkekler olmasi si guzel oldugu anlamina gelmez cunku normal guzellikte bi kiz mini etek giysin yine vay derler erkeklerin cogu guzel olmasa da bakar hepsi degil tabiiki ve sen kendini guzel sanarsin haa kizlara gelince kizlar bu konuda yalancidir birbirlerine cok guzelsin derler arkasindan konusurlar yanls anlasilma olmasn sen guzlsn veya degsn demiorm sadece kistas olmasn onlar..
- +1 yıl
fark eder mi ben beğeniyorum kendimi
- +1 yıl
nasıl emin değildin ben bu sitede o yorumu atmıştım zaten kendime benzeyen kadınları beğeniyorum diye.gülünecek bir şeyde yok senin için öyle bir fizik imkansız olabilir benim için değil.
- +1 yıl
Haha benim icin imkansiz degil asla ben sadece senin oyle olduguna inanmiorm cunku oyle degilsin farkindaysan az once de soledim o unlu modellerden dha guzelleri gordum "esas guzeller" diorm ben onlara bole dememin sebebi sifir makyajsiz bile guzel gorunmeleri tipleri zaten cok iyi..senin limakarmenden bahsediorm iste ondan emin degildim ama sonrradan hemen emin oldum. Cunku bne baskasi degilim karstrma kendinle ve cevrendekilerle beni
- +1 yıl
benim öyle olmadığıma inanmayabilirsin doğaldır çünkü görmedin öyle bir fizik az bulunur.limakarmen kim ki ben öyle birine benzediğimi flan söylemedim.
- +1 yıl
limakarmen diye bir üye sana kelly e benzediğini söyledi ve o üye ben oluyorum öyle mi :D şu an ne diyeceğimi bilmiyorum bu sitede o kadar çok üye var ve sen bir üyenin sana kelly brook a benziyorum demesiyle ben olduğuna karar verdin hem de kelly brook dünyaca bilinen bir kadınken ben daha önceleri kelly brook resmini koyduğumda soran üyelere ona benzediğimi söylemiştim benziyorumda denk gelmiş olabilirdin öyle düşündüm saplantılı düşüncelerim yok merak etme
- +1 yıl
hem ben senin söylediğin hiçbir şeye uymuyorum aslında senin idealinden çok daha büyük göğüslere ve senin idealinin üstündeki kilodayım buna rağmen söylediklerimin hepsine uyuyorsun diyorsun çok komiksin :D istediğin kadar açık konuş burda hiçbir şeyin ucu bana dokunmaz eğer korkum olsaydı soruyu gizli sorardım her şeyi bu kadar açık ve net yazıyorken kalkıp bana kendimi saklıyormuşum gibi bir yaklaşımda bulunuyorsun ya o komik :D :D
- +1 yıl
- +1 yıl
kalkıpta yorumlarınızı flan baştan okuyamam ben olsaydım niye saklayayım zaten sen beni o bilmek istiyorsan bil ne diyeyim yani ağlayayım mı sen beni kendinle karıştırma esas sen yalancısın diye bende yalancı değiim :D
- +1 yıl
Bugune kadar konusmalarimiza bakilirsa ben ne desem evet oyleyim tarzinda konustun istersen bak konusmalara benim sna ilk soledigm laf suydu ince bi kizda dolgun gogus begenirimdi ve sende oyle oldugunu anlattin evet beni ince olduguna inandiramadn cok ugrastggn halde hala cok ince oldugunu dusunmuorm ayrica sen benim nkadar buyuklukteki gogustenn hoslandigimi nerdeen biliosun ki =) bu konuda cok ack konusmadm ve evet cok buyu goguslerden hosanmam hic estetik degil soo
- +1 yıl
bende baştan beri dolgun göğüslü olduğumu söylüyorum ve öyleyim de senin beğenine tam karşıy olarak yani, çokta ince bir bele sahibim bu yalan değil jilet gibi karnım var daha ne olsun yani bu benim fizik yapım eh senin beğenin tamamen senin zevklerinle alakalı benim baştan beri anlatmak istediğim şey herkes insan aynı boyda ve aynı kiloda aynı görüntüyü sergilemez sen inatla bunu anlamadın anlamayacaksın da artık çok sıkıldım nasıl biliyorsan öyle.
- +1 yıl
eğer benim üyeliğim olsaydı söylerdim bana yalan söyledin diyorsun söylemediğim halde bu iftiraya girer bu yüzden sana hakkımı helal etmiyorum günahı senin boynuna.
- +1 yıl
bana yalancı muamelesi yapan biriyle konuşunca böyle oluyor haliyle.bir de teşekkür mü etmeliydim?
- +1 yıl
Butun bunlar icin sna kiziorm..ben o sensin dedigimde evet bendim nerden anladin dersin die dusundum ama sen sanki ben kotu roldekii adamlar gibi ha ha ha iste yakaladim seni yalanci demisim gibi muamele ettin ben iyi niyetle soledim ama yaptiklarina bak her seyi kotuye yoruosun biraz iyilik dusun ruhun kararmis senin keske de solemeseydim osun die
- +1 yıl
istediğine inanabilirsin söyleyecek lafım yok.
- +1 yıl
kendine bakarsan yeterince gülebilirsin.
- +1 yıl
rüyanda görürsün
- +1 yıl
bende bir hata yok hata varsa senin ama umurumda değil sana aşırı derecede gıcık oluyorum artık yazmayı kes bence.
- +1 yıl
bu kadar lafı yiyebilecek kadar geniş bir miden olabilir ama benim yok
- +1 yıl
yalancı durumunda değiilim sen bana musun diye sormadın direk osun dedin şimdi istediğini söyle senin düşüncelerin beni yalancı yapmaz ne de olsa benim hayatımda bir hiçsin.
- +1 yıl
o musun diye sorabilirdin anlardım dokunmazdı o zaman ama osun diye ısrar edersen bu benzetmekten çıkar yalancılıkla itam etmeye girer.
- +1 yıl
Benim kimseye benzemem gerekmiyor kendim olarak cok güzelim.o yüzden yarışacak değilim.
- +1 yıl
çok istiyorsan cinsiyetini değiş sen yarış sana yakışır.
- +1 yıl
kendimle o kadar bütünüm ki bu mümkün değil şakaların tek taraflı komik bulunduğunda şaka olmaktan çıkar ayrıca.
- +1 yıl
kendi kendine gülene deli denir ayrıca iyi eğlenceler.
- +1 yıl
sıkıldım artık
- +1 yıl
aynen bende..şimdi ben senin kendini kelly ye benzettiğini bilmiodum ki eğer sen ona benziyosan fiziğinin ondan daha iyi olma ihtimalini itiraf edebilirim onun göğüs 80 E ve bel 66cm yani bu şunu gösteriyo sen ondan daha incesin ve onun göğs ölçüsünü sadece cup olarak biliyorum muhtemelen 95 vardır ama senin sırt ölçün 75 falandır 75 D veya E dir ama bence D daha iyi =) bunları yazıyorum çünkü sana gıcık olsamda objektif olduğumu görmen için =) onun kalçası 89 ki bna göre bu daha yaşı küçük ve
- +1 yıl
...daha zayıfken alınan bir ölçüdür bence..şimdi gelelim başka bir yönüne evet ben kimseyi kelly ye benzetemiyorum çünkü çok beğendiğim nadir kişilerden biri ama bişeye dikkat çekmek istiyorum ben onun yüzünü de çok beğeniyorum o tarzları beğeniyorum..ya pardn biz senin yüzünden bahsetmedik yüzün ona benzer mi?.
- +1 yıl
ben kendime benzeyenleri beğeniyorum zaten o yüzden beğeniyorum şu hali ile kilo almış elbet ama ben onu öylede beğeniyorum hepte beğeneceğim.bu kadar ince detaya kadar yaklaşıyorsun peki kendine böyle yaklaşabiliyor musun?
- +1 yıl
kesinlikle kendime de aynıyım zaten kendine böyle olmayan başkalarında bunu aramaz..mesela benim vüct yapm gbi olan çok az kişi vardr en son ablam tekstil sektörnde ve dar bir kot pantoln getrmşti bna dener misin dedi denedim ve senin bacakların çok güzelmiş dedi yani o kotu gymek için bacakların kaslı ve iyi bir anatomiye sahip olması gerekir ki ben bacaklarımı da çok beğenmiodum ama güzel işte ve dar kotta giymiyorum neyse konumuz ben değilim..aynen bende öyle dedm zatn o hali bile çok güzl
- +1 yıl
hayır göğüs için değil yalnızca yüz için hiç değil fizik yapım olarak.
- +1 yıl
yoo ben yüzümün benzemesini istemezdim şahsen dediğim gibi ben hep kendimden parçalar bulduğum kadınları beğenirim çünkü en çok kendimi seviyorum.
- +1 yıl
evet tabiki
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim balık etliden kastım şudur hani bazı kızlar vardır çıtı pıtı çok zayıf hiç bi çekiciliği yoktur bazısıda vardır ne çok kılolu ne çok zayıff basenleri göze hoş gelir bide böyle dar kıyafet giyince süper gözükür ben ona derim zayıf kızlardan hoşlanan erkekleri de anlamam ne bulurlar kemik parçalarında :D
52 Yorumla- +1 yıl
evet o bencede
- +1 yıl
yani başka açıklmaası olamaz nerde o kızlarrr bana da hep kemıkler rastlar aksine :D
- 00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
+1 yıllink benim anladığım balık et budur;)
213 Yorumla- +1 yıl
çok fazla beli benle yaşıt ama benim ablam gibi fizik olarak :D
- +1 yıl
Ben onu bunu bilmem balık budur başka söze gerek yok:)
Sen ne anlıyorsun peki link at bakalım görelim. - +1 yıl
- +1 yıl
Senin ki bildiğin manken:) bel ince, göğüsler 90 falan hani bunun balıklığı:) arkada deniz var diye balık etli diye yutturacağını mı sandın:D
- +1 yıl
zayıf bir mankenin yanına koyduğunda farkı anlarsın
- +1 yıl
Benim link daha balık bence:)
- +1 yıl
o şişman bence belde yağlar bıngıl bıngıll :D
- +1 yıl
- +1 yıl
meme var ama meme var diye güzel olmaz kadın
- +1 yıl
Şimdi güzel mi diyorsun balık et mi diyorsun? Bu hem güzel hem balık etli bence. Senin güzellik kavramın nedir? Balık etli kavramını gördük sonuçta.
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen esmer seviyorsun anlaşıldı:)
- +1 yıl
esmer olduklar için değil vücut hatları için söyledim zaten aralarında bir esmer var diğerleri bildiğin beyaz tenli hatun
+1 yılGünümüz kilolu hanımlarının son kalesi hükmünde olan "balık etli" tabiri, ecdad tarafından, günümüzdeki yozlaştırılmış, çarpıtılmış kullanımının aksine güzel yüzlü, göğüs ve kalçası belirgin hanımları tarif ve tasvir için kullanılırdı.
20 YorumlaBalık Etli Diye Orta Kilolu Bayanlara Diyolar 65 60 Falan Ve Hiç Sevmiyorum En Güzeli Bence 45 Ve 55 Arası Bayan Dediğin Narin Olmalı Artı Zayıflık Her Zaman Sağlıktır Fazlası Elbetteki Zarardır .
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen Öyle Fit Bayan Oranı Ve Şunu Her Zaman Savunurum Zayıf Bayan Erkek Karşısında Kilolu Bayandan Daha Öndedir
Dikkat Et Aldatan Evli Erkeklerin Yeni Sevgilileri Direk Tığ Gibidir Balık Etlilerin Kalçaları Dolgun Olduğu İçin Genelde Evlilik İçin Değil Başka Birşey İçin Tercih Ederler Evlendikleri Kişi Zayıf Olsun İsterler Kilo Almaya Başlayıncada Gözleri Dışarı Dikerler . - +1 yıl
kilo oranı önemli güzellikte bence eğer bel ince kalçalar dolgunsa kim kardashian gibi değil tabiki hoş duruyor.
- +1 yıl
Tabiki Güzellikte Önemli Hani Önemli Olan İç Güzellik Diyorlarya Değil Denedim Olmuyor Beğendim Bişe Yok Ortada Sadece İçi Var Ama İçini Değil Dışını Görüyorum Sürekli . Hoş Ama Bu Dolgunluk Göbeğe Vurmamalı Elbise Genelde Kapatıyor Ama Ama Elbise Olmadığında 60 Kiloda Olsa Ufak Bi Göbek Çıkıyor Bayanlarda Bu İtici Ama Spor Yapıp 55 Kiloda Karın Düzlüğünü Koruyan Bir Bayanın Evlendiğinde Şanssız Olacağını Sanmıyorum .
- +1 yıl
ben 58 kiloyum ama hiç göbeğim yok.erkektede kadnda olmamalı zaten göbek.
- +1 yıl
O Zaman Güzel Bir Vücuda Sahipsindir Ki Bu Kilo Basen Bölgeni Ve Diğer Hatlarını Da Orantılıyordur .
Erkeklerin Göbeksiz Erkek Balkonsuz Eve Benzer Laflarından Nefret Ediyorum .
Bi Erkeğin Eşinin Zayıf Olmasını İsteyip Kendi Camış Gibi Yiyorsa Bu Büyük Bi Terbiyesizlik Aynı Şekilde Ben Vücudumu Korumak İçin Cebelleşirken Çıktığım Yada Eşimi Niye Kilolu Seçim Ve Sağlık Merdiven Çıkarken Bile Çok Farkediyor . - +1 yıl
bencede eşit olmalı
- +1 yıl
teşekkür ederim iyi geceler.
tabiri caizse ele gelen demek :) hani iki elini beline götür ve sık. hah işte o tuttuğun yağların oranına göre ne kadar balık etli oldugunu anlayabilirsin..
16 Yorumla- +1 yıl
beli ince olupta balık etli olanlarda var
- +1 yıl
iyide herkesin vücudunda yağlar belde toplanmaz.
- +1 yıl
evet genelde ordan eritilir ama mesela ben ilk belden zayıflarım.
+1 yılNe fazla yağları görünen kilolu bir kadın, ne de kemikleri sayılan afrikalı bir kadın,Bu ikisinin ortası ,Az yağsız kemiksiz et gibi bişey.
20 Yorumlagöbeksiz kıvrımlı kalçası göğsü dolgun.. taş çatlasa 40 beden giyen hatun..
34 Yorumla- +1 yıl
40 beden pantolon giyen kadında göbek vardır.
- +1 yıl
ama belde bolluk yapar kesinlikle
Ele avuca.gelen.her yeri muhallebi kivaminda titreyen ama sisman degil.genis kalcali ,iri memeli hatundur...zira erkek adamdan balik eti olmaz...bkz : songul karli,
10 Yorumla
+1 yıl11 Yorumlabalik etli biraz tombul ama çok kilolu olmayanlardir
20 Yorumla
+1 yılSunny Leone çok güzel bi örnek olmak üzere Balık etli hatun candır :)
11 Yorumla- +1 yıl
çok göbekli
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink
şekilde görüldüğü gibi bir vücut yapısına sahip olan kişiye denir. :D10 YorumlaEn iyi örnek boyla kilosu arasında 5 birim olan kız balık etlidir.165 boy,60 kilo örnek 567.
22 Yorumla- +1 yıl
evet o girer o kategoriye şişmanlara hep balık etli deniyor ya
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. link bunu anlıyorum
00 Yorumla
+1 yılbiraz kilolu ama aşırı değil ne şişman ne zayıf anladınmı Şöyle ele avuca gelicek tuttun mu :D
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumlaboyuna göre az kilolu göbek sarkmıcak her yeri toplu olan herhalde bana göre öyle :D
10 Yorumla
+1 yılbalık etli köt yanakları ,memeleri ve yüzü hafif toplu,bazılarının belleri kalın olabilir ama sulanma olduğunda iki paket selpak bitiricek tipler.
10 Yorumlaatılan linklerin hepsine baktım.elim ayağım titriyor şerefsizim.
link
alakalı diye00 Yorumlanormal kilonun üstünde fazla kilonun altındaki inçe çizgi
10 Yorumlakimi zaman kadınsal takıntı, kimi zaman da şişmanlığı görmezden gelme yolu. sendeki hangisi ?
18 Yorumla- +1 yıl
bendeki derken?
- +1 yıl
ben balıketli değilim.
- +1 yıl
niye gerileyim ki
- +1 yıl
gerilmem için sebep yok ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolunu dirsekten 90 derece kırıp havaya kaldırdığında pazularının altının bıngıl bıngıl sallanmasıdır.
19 Yorumla- +1 yıl
o şişmandır.
Cevap sahibi+1 yılHer şekil kötü.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBelden kaybediyor.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBenim kafa
170/175 cm
48/52 kg
kafası.
Öyle koca memelilerden hoşlanmıyorum.
- +1 yıl
mesela onlar balık etli yapabilir.
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım?
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. göbek falan ıykkk :((
16 Yorumla- +1 yıl
göbekli olması gerekmez
- +1 yıl
çünkü genelde yanlış biliniyor o yüzden sordum
- +1 yıl
bence bu 55 kilo değil..
00 Yorumlayuvarlak yüzlü, beyaz tenli ayva göbekli hatun :D
20 Yorumlaele avuca gelen ama şişman olmayan..
11 Yorumlabildiğin şişko olsun benim 2 katım falan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. elini attınmı boşa atmayacaksın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Boyu ve kilosu eşit.
00 Yorumla
+1 yılbildiğin tombul
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bu bildiğin taş, taşşşşş
- +1 yıl
balık etli budur orjinalinde
- +1 yıl
- +1 yıl
bu şişman
- +1 yıl
balık etli işte
- +1 yıl
hayır balık etli şişman değil öyle olsa direk şişman denirdi şişman kadınlar kendilerini o kategoriye sokmaya çalışıyor
- +1 yıl
yaaa bak. göreceli bi kavram bu. balinada bi balık sonuçta
Sibelcandır
12 Yorumla- +1 yıl
yok artık
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhem ele hem avuca gelesi, gömülesi, emilesi..
00 Yorumlasibel can...
10 Yorumlaseksi hatun
10 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri