• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Balık etliden anladığınız nedir?

vampirelady
vampirelady Takip Et
Xper 7 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
herkesin ağzında bir balık etli peki sizin balık etliden kastınız ne?
Balık etliden anladığınız nedir?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• mete666
    mete666 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 109 , eic 59%
    +1 yıl

benim anladğmı sölersem hiç kimse katılmaz buna .. herkesin balıketli dediğine ben kilolu diorm galiba :S o yüzden sadece zayıfları seviorum işte benim balık etli anlayışım link bi de şöyle söleyeblrm 38 beden balık etli diyeblrm yalnız bu kişinin fiziğine göre değişir bazı kızların göğüs bölgesi 38 olabilioken beline bol geleblr ya da alt kısmı kalın üst zayıf olabilio kalca ve daha altı çok kalın olanlar kötü görünüo bence örnek vericek olrsak 1,70 boya 55 kilo balık etlidir :S ve bişey dha hatrlatmk isterim ben 36 beden kızda bile göbek gördüm yani bu insanın anatomisiyle alakalı bişey..

0
    150 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

1.70 boya 55 kilo olunca kuru kemçik diyorlar ama :D

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ama nayer bana göre kiloluya yakın şişman sayılır

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

ben demiorum.. sen öyle dienlere bakarsan git kilo al tombiş bi kız ol =) ayrıca 55 kilonun neresi kuru :S herkes tombiş beğenio gbi gelio bna..ayrıca ben galiba zayıf modellere göre düşünüorm o yüzden balık etli tanımım herkese uymuo herkesin bildiği balık etliye ben şişman diorm galiba..gelelim nayer 'a o gerçekte nasldır bilinmez çünkü her fotoya göre değişik çıkıolar ama şu attığm linkte bence güzel..ayrıca bn öncedn sadece zayıfları beğenirdim buna rağmen güzel görünüo diorm

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

55 kilo olduğunda 1.70 boyunda kız bundan zayıf görünüyor ki bence bu kilo ideal. link

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

bence bu iyi..bu 1.70 ve 55 kilo mu?.ve sen bundan kilolu duruosundur dimi..

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hayır ben bundan kilolu durmuyorum bu 55 üstünde ayrıca boyu 1.74 ama kilosu 60 a yakın bu kızın.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

hayır bence sen bilmiosun o resimdeki kızın kilosu 60 a yakın olamaz..resim çekindikten sonra almışsa onu bilemem..yanlşlkla üste yorum yazdım onu sileblr misin ?

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hayır kızın fiziği böyle bende 1.71 im ve kilom 58 bu kilolardayım 55 olunca kurukemçik diyorlardı o yüzden ki bu halimle bile 3-4 kilo al diyorlar.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

link bu linke bakarsan 53 kilo olduğnu görceksin ;) dediğim gibi yani kolay kolay yanılmam o resmi 53 kiloyken çekinmiştir eminim..

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ünlülerin kiloları sallamasyon hep bende bu kilodayım hatta onun bana göre karnı var bende yok nasıl oluyor o zaman?

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

bak sna tekrar sölüorm al dienlere bakma çünkü herkes kilolu görmeye alışık biraz zayıf olunca al derler..senin tipini çözemedim çelişki de bırakıosun insanı çünkü diosun ki 58 kiloyum sonra göğüslerim iri ve snra belim incecik diosun ee bende diorm göğsleri iri biraz kilo oraya gtmştr belki biraz d kalçasına gtmştr latinler gbidir falan..snra diosun bacaklarım kalın vs kafam karştı =)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bacaklarım kalın dediysem bu kız gibi işte.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

işte bende bunu anlamadm nasl karnın yok senin :S ama bi de şöle bi durum var bazılarının kalça ve göğs dolgn oluo ama göbek olmuo ama onlar da dha az kiloları o zaman o kilo da sallamasyon :S ayrıca" kurukemçik" ne =))

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ne sallamasyon anlamadım söylediğim gibi vücut yapım ve ben kilo verdiğimde direk karnımdan veriyorum.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

link işte bu kızın kilosu sallamasyon senin sölediklerin doğruysa 1.70 boyun da ve 51 kilo :S karnından kilo veriosan zaten karnında kilo vardır olmayan şeyi veremezsin ki

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hayır söylediğim şey karnım sırtıma yapışıcak duruma geliyor 55 kilo olduğumda ve mesela o yüzden belime göre pantolon bulamıyorum hiç hoş durmuyor bende o yüzden şimdiki kilomdan çok memnunum

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ayrıca kilo vermenin sonu yok sadece kilosu olan insanlar kilo veriyor olurdu senin mantığında.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

belinin ince olması güzel bişey peki 58 kilosun ve sna kim kilo al dio =) bi de kalçan nasl artk nasl tarif ediceksen :S o da mı attğn linkteki gbi

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

çevremde diyenler oluyor bazen özellikle kilonun yüze çok yakıştığını söylüyorlar ama ben beğenmiyorum kilodan şişmiş yüzleri ve özellikle hatlarım çok ön plana çıktığı için al dediklerini biliyorum büyük göğüslü kadınlar beli ince olduğunda olduklarından daha büyük göğüslü görünürler çünkü linkteki kızdan tek farkıım göğüs boyum o yüzden onu örnek verdim zaten ve karnımın daha düz olması.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

benim mantığmı anlayamadğn açıkça ortada..her neyse sende nedn hoş durmuo bana bunu açıklasana hani bel çok ince olrsa kalca büyük görünür vs..

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

aynen öyle buna katılıorm bence tombiş bi yüz çok kötü hele erkekler de o kadar itici ki hiç bi karizma kalmıo..benm çıkmmam lazm

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

çünkü göğüslerim büyük benim ve o kadar dolgun göğüslerim olduğunda belli bir kilonun altına düşünce uyumsuz oluyor zaten kilom çok iyi neden zayıflamak isteyim ki?

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

ama ben kilo alınca göğüsler de alır ve büyür kilo verince de küçülür die biliorm ama senin lafına göre belinden fazla veriosun göğüsten hiç mi gitmio

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hayır benm göğüslerim hiç küçülmez çünkü yapım bu kiloyla ilgili değil.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

öylemi =) çok zayıflasan da göğüslerin aynı kalıcak =) bacaklardn bahsetmiştik ya link atamıorm şimdi uzun oluo ama örnek vericek olursam leatitia nın bacakları güzel etli ama çok kalın değil

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

ya bi de bna şu natalie yi örnek verme sevmiorm o kadını..

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

sevmiyor olabilirsin ben öyleyim.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

:) tipi için bişey sölemedim sadece sevmiorm dedim link şu linkte bel göbek kısmı iyi çıkmış hatta o resimde komple iyi sadece sevmiorm.. sen o olmadığına göre sna gck değilim tamam mı vampirr bi de nasl oluosa onun göbeği vardı senden fazla olarak dimi :S

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

evet var niye bu kadar ilginç geliyor ki sana

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

58 kiloda göbeğin bundan azsa hatta hiç yok dedin ilginç gelir..sen kaç bedensin sölesene 40 falan mı elbise bedeninden bahsediorm kot değil

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

40 evet ama terziye gidiyorum sonrasında bel kısmını daraltmak için hep yoksa olmuyor.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

göğüs ve kalça 40 bel 38 gbi bişey olmalı resimdeki kızın göğsü gbi oldğna göre başkası ne düşünür bilemem ama bence iyi ama terziye gttiğmde kalca kısmını da daraltsan daha ii olurdu sanki ama yapıcak bişey yok sanırım :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

benim belim 36 bedene tam geliyor hatta bazen 34 e kalçamsa 38 e tam geliyor 40 daha basenli bayanlar için uygun o yüzden genelde 38 beden pantolon alırım.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

zaten basenli olduğunu düşünüodum son yazdğmdan anlamşsındr..ama ilginç bi yapın var =) bel 34 göğs 40 kalçanın büyük olmaması iyi diebilrm..bi de bazı kadınlar mesela 40 beden zorla 38 in içine giriolar sonra da 38 bedenim diolar öylelerine sen de denk gelmişsindir

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

kalçam 40 olmadı hiç basenli biride olmadım popom var ama türk kadınlarındaki basen yapısı yok bende.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

olmasın zaten çünkü hiç güzel durmuo..sadece ilerde göğslerde problem yaşarsın bence =) çünkü yaş ilerleyince sarkar =) büyük olunca

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ben en çok göğüslerimi seviyorum iyiki büyük küçük olsa üzülürdüm.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

gerçekten üzülür müydün =)) ince bi kız da dolgun göğüs beğeniorm demiştim senin anlattğna göre ölesin =)) göğüs ölçün 95 gbi bişey galiba sölediklerine göre böle düşündüm :S

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

dün ölçülerimi alındığı için söyleyebilirim 93 63 93 ölçülerim.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Ben bi kıza iltifat etmem o yuzden bu solicemi iltift olark algılama..bence ölcülerin cok iyi ve kilon orantılı daglms bi de sondaki 3ler ck uyumlu olmus :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

sağlık için olmasa ölçü olacağım yoktu ama ona bende sevindim demek ki eşitlik varmıış

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Hayrdr hasta misn?.ilk basta seni dha kilolu sanmstm ama oyle deglsn bi de butn kizlar olculerni almstr die dusunuorm sismanlar haric

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hayır kilolularda alıyor grip olduğum için gittiğimde aldılar bel ve kalça oranımımı hastaların yağ indekslerini ölçtükleri için bende eve gelince göğüs bölgemide ölçtüm.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Apperin sna :) gecmis olsun..peki vucudunn yag oranını soluyolar mi?.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Uyudn sn galiba zaten sorucktm bu saatte uytmadn mı die

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hayır ölçmediler zaten açıkçası hiç ilgilenmiyorum görüntüm güzel o kadarı yetiyor bana.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Bu konuda bi takıntın var galiba görüntü icin degl biyolojik acidan sordum her sey goruntuden ibaret degildr mesela benim yuzde 5 ten az vardr diyelim ki snde de yuzde 20 orannda vr bu kotu görünüosn anlamina gelmez. Görüntüne ck güveniosn anlaslan :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

evet görüntüme önem veriyorum ama yağ ölçümünü niye yaptırayım ki sağlığımı tehdit eden bir durumum olmadığı aşikar ve yağ ağırlığından ziyade kas ağırlığı olan biri olduğumda belli yüzdelik orana vurursam ne kazanırım?

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Hemen tartsma moduna girmissn bisey dese de tartşsak diodun heralde :) soruna cevap veriym. Ben sadece oranina bakiolar mi die sordum soncta ölcmlerni almslar acaba onu da yaptılar mı die mrk ettm ama sn bna sanki yaptr demism gbi ne kazanrm diosn egr yaptr deseydm ne kazancn olur solerdm ama öyle bi sey yok

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

link bak su kizi bi klipte gordum ve begendim sence nasl

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bir albenisini görmedim.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Ne yapalm herkes senin gbi tanrica degil :) gece uyuyamiodum birz tv seyredim ddim snra bu klibi gordum sarki ve sarkiyi soleyen ck kotuydu ama kiz cok cekici geldi bna guzellkten ziyade cekici oldugunu dusunuyrm..taninms biri olmadg icn resmi fazla yk fizigi de duzgun..iyilestin mi sen?.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

evet teşekkür.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Sen nals giyinirsn spor mu yoksa dha farkli mi?. Ten rengn ne ellerin guzel mi?. Bi de sinirlisn galiba bna yanstmadn ama oyle hissettim

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

spor değilim daha kadınsı giyinirim.ten rengim beyazdır ellerime herkes iltifat eder parmaklarım uzun ve düzgün tırnak yapım ise şekillidir.sinirli değilim.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Ellerine iltifat etmeleri pek umrumda degil cunku baskalarinin ne dusundugunu hic merak etmiorm ve guzel olmasa da iltifat edenlerin sayisi cok belki onlarn begendgini ben begenmiormdur bilemicem..tirnaklarn nasl sekilli oluo onu pek anlamadi.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

dediğin gibi pek önemli değil çünkü senin beğeninede uymam gerekmiyor.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Komiksin :) güzel diosan guzeldir ellerin zaten herkese sormuorm farkindaysan böyle bi tepki vermene gerek yok..bi de sna bsy sorcam yrdmcı olr musn vampir hanım :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

olabilirsem tabi?

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Bi sey bakiorm da nerdn bulablirm ya da bulablr miym die sorcaktm benim bulundgm yerde yok..sn süslü bi tipe benziosn gormusndur belki..sna mesaj olarak atmak istedm ama sadece arkdslrn bu özellgi kullanabilioms nie kapatiosn ki milletn isi gücü yok sna mesaj mı atıcak saniosn :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

evet atıcaklarını biliyorum zaten.ayrıca süslüyüm ama alışverişten nefret ederim o yüzden bilebilecek en son kişi benim.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Anlamadn..nedn durduk yere tanımadklarn sna mesaj atsn ki atmazlar yani.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bunu ben kendim seçmedim sitenin yöntemi bu ama olsaydı yine seçerdim emin ol atarlar.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Bu konuda dha ck sey biliosndr beneden bn sadece mantıksal açıdan baktm bugune kdr face e uyelik bile acmadm sırf arkadaslk sitesi gbi oldgu icn herks birbirni ekliomus..buraya da son 3 haftadr sık gelmeye basladm sna cevap vermek icn ama gördüm ki pekte iyi bi yer degl zatn bi arastrma yaparken burası ckmstı karsma ilk gördugm de vauvv dedm ama dusundgm gbi ckmadı :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

:D normaldir

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Normal olan ne?.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

beklentine uymaması

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Evet malesef :) sen bu soruyu kaldirabilio musun

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

neden

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Simdi nasl anlatsam sna :) az once ki yorumum da kendmii ele veriorm beni taniyan bilir ben oldgmu ama kimse gelpte okumaz dimi ya :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

anlamadım?

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Diorm ki bi arkadasm olur ya tesadufen bu siteye duser ya da burda uyedr belki benim oldugumu anlar az once face ile ilgili konusmamdan

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hmm anladım

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Anlaman guzel aferin sna..bu saatte uykun yok mu senin

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

sna bişey daha sormak istiorm snde selülit var mı?. ona da yok de tam olsun =) ama senin kilonda olur bence :S

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

sanki ben şişmanımda senin kilonda olur diyosun

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Aa benim hatunun ne isi var orda..sisman demek istememistim :) balik etlisin ya o yuzden vardr die dusundum balik etli olmayi da kabul etmiosan bilemicem ama anladm ben var snde ama olsun yaf nolcak :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

balık etli değilim çünkü etrafımdaki herkes inceciksin demezdi herhalde balık etli olsam.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Etrafindakilerin ince anlayisini bilmiyorum ona bakarsan kizlarin cogu kemdini guzel saniolar guzel olmadiklari halde..olculerini biliorm fazla demedim ztn ama dusundugum farklii bisey var..

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

düşünmek serbest tabi

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Burda misn

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

heyy vampirrr hatta tanrça mı desem :D tbi senin anlattğna göre ne sorsam evet öyle benim vücudum dedin =) ben seni görmek istiyorum

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Neyse vampir anlattgn gbi deglsn anlasilan zaten cokta inandirici degildin ama nie boyle biseye ihtiyac duydun ki :S

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hıhı öyle öyle hadi by

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Acikcasi bu cevabnla beni cok sasirttn..kendini kelly brook a bile benzettin yaa "kelly brook un bana en benzedigi hali" demistin korkma benden baskasinin bildigini sanmioorm benim gbi biri yoktur burda her gogsu buyuk olan kendini kelly e benzetse oo harbi komiksin =) sun ana kadar senle konusurken kendim hakknda bisey solemedm sna ama bugune kadar cok guzel kizlar tanims biri olarak sunlari soylemek istiorm o modellerden cok dha boomba hatunlar tanidim o yuzden kadn vucudunu iyi tanirm

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

"bak hic selulitim yok" diyip kalcasinin alt kismini gosteren kizlar oldu ustelik ben sormamistim ona ama yoktu ki cogu kiz soyle der "butun kadnlarda selult var" der ama ben gordum bazikarinda olmuo..her neyse hic bikiza da ilgin gostermedim bu gune kadar gostermiorm da ama onlar hep ilgililer ve sna diorm ki burda "oo vucudun cok iyi senin" denmesi senin egonu mu tatmin edio begendigm yonun bi olayi civtmadan konusabiliosn ama buyuk gogus kendini kelly e benzetme luksunu vermez sna

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

kelly e benziyor ama benim fiziğim daha güzel ben daha çok beğeniyorum gerisi beni igilendirmez benim için ilginç bir durum değil kelly e benzeyen bir fiziğin olması ve benim durumumla ilgili yorum yapamazsın.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Simdiye kadar benim tarafli konustugumu gordun mu ya da bilmeden bisey soledigimi tabiki hayir!. Her seyi soruyorm ve ona gore fikrimi soyluorm sadece cunku insanlari karalamak istemiorm ve tartismak bbna gore degil ama simdi kalkms bna hakkmda bole diyemezsin diosun digerleriyle tartstgn gbi benimle tartsmaya calisma..ya konu su sen demistin ya ben kendime asik biriyim die kendine asik olan biri nasil oldugu konusunda objektif davranamaz ve kendini oldugundan dha guzel gorur..

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

önemi olan benim görüşüm burda zaten kendimi nasıl hissediyorsam öyleyimdir.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Iyi umarim komik duruma dusmezsin cunku sna bisey solemistm hatrlarsan bazi disiler kendilerini guzel saniolar die onlar gulunecek durumdalar

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

kendime güveniyorum başkalarının söyledikleri kimin umrumda ki sokakta herkesin vay dediği biriyim.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Bak simdi tekrar soluorm kusursux hatunlar tanidim ve hic biri bunu solemez..cunku sokakta bi kiza vay dien erkekler olmasi si guzel oldugu anlamina gelmez cunku normal guzellikte bi kiz mini etek giysin yine vay derler erkeklerin cogu guzel olmasa da bakar hepsi degil tabiiki ve sen kendini guzel sanarsin haa kizlara gelince kizlar bu konuda yalancidir birbirlerine cok guzelsin derler arkasindan konusurlar yanls anlasilma olmasn sen guzlsn veya degsn demiorm sadece kistas olmasn onlar..

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

fark eder mi ben beğeniyorum kendimi

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Begen kendini tabiki ama abartma kelly nin bna benzeyen hali dedginde sen olduguna tam emin degikdim onu okuyunca cok guldum =)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

nasıl emin değildin ben bu sitede o yorumu atmıştım zaten kendime benzeyen kadınları beğeniyorum diye.gülünecek bir şeyde yok senin için öyle bir fizik imkansız olabilir benim için değil.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Haha benim icin imkansiz degil asla ben sadece senin oyle olduguna inanmiorm cunku oyle degilsin farkindaysan az once de soledim o unlu modellerden dha guzelleri gordum "esas guzeller" diorm ben onlara bole dememin sebebi sifir makyajsiz bile guzel gorunmeleri tipleri zaten cok iyi..senin limakarmenden bahsediorm iste ondan emin degildim ama sonrradan hemen emin oldum. Cunku bne baskasi degilim karstrma kendinle ve cevrendekilerle beni

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

benim öyle olmadığıma inanmayabilirsin doğaldır çünkü görmedin öyle bir fizik az bulunur.limakarmen kim ki ben öyle birine benzediğimi flan söylemedim.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Haha beni gulduruosn =) dha ack yazdrma bna istersen senin icin yani..bilmiomus gbi yapma istersen..fizik konusuna gelince gormedgm icin net bsy soleyemem ama soylediginden cok dha alttasin cunku ne desem soylediklerime uyuyorsun yani sen ymuosun sadece uydugunu iddia ediosun

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Ayrica isim gucum yok senin yorumlarina mi bakicam da ben atmstim o yorumu diosun vampirelady bna kelly e benzedigini solemedi limakarmen soledi bunu =)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

limakarmen diye bir üye sana kelly e benzediğini söyledi ve o üye ben oluyorum öyle mi :D şu an ne diyeceğimi bilmiyorum bu sitede o kadar çok üye var ve sen bir üyenin sana kelly brook a benziyorum demesiyle ben olduğuna karar verdin hem de kelly brook dünyaca bilinen bir kadınken ben daha önceleri kelly brook resmini koyduğumda soran üyelere ona benzediğimi söylemiştim benziyorumda denk gelmiş olabilirdin öyle düşündüm saplantılı düşüncelerim yok merak etme

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hem ben senin söylediğin hiçbir şeye uymuyorum aslında senin idealinden çok daha büyük göğüslere ve senin idealinin üstündeki kilodayım buna rağmen söylediklerimin hepsine uyuyorsun diyorsun çok komiksin :D istediğin kadar açık konuş burda hiçbir şeyin ucu bana dokunmaz eğer korkum olsaydı soruyu gizli sorardım her şeyi bu kadar açık ve net yazıyorken kalkıp bana kendimi saklıyormuşum gibi bir yaklaşımda bulunuyorsun ya o komik :D :D

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Offf sna laf anlatmak ne zormus yaff biktiriosun insani anlamiosun! Bi kere ben kelly e. Benziorm dedin die birini baska biri sanmam konusma tarzi birebir senle ayni ki zaten kesinlikle o sensin link al sna kendi sorunun linki bebecik =) dedim ya beni kendinle ve cevrendekilerle karstirma

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

kalkıpta yorumlarınızı flan baştan okuyamam ben olsaydım niye saklayayım zaten sen beni o bilmek istiyorsan bil ne diyeyim yani ağlayayım mı sen beni kendinle karıştırma esas sen yalancısın diye bende yalancı değiim :D

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Bugune kadar konusmalarimiza bakilirsa ben ne desem evet oyleyim tarzinda konustun istersen bak konusmalara benim sna ilk soledigm laf suydu ince bi kizda dolgun gogus begenirimdi ve sende oyle oldugunu anlattin evet beni ince olduguna inandiramadn cok ugrastggn halde hala cok ince oldugunu dusunmuorm ayrica sen benim nkadar buyuklukteki gogustenn hoslandigimi nerdeen biliosun ki =) bu konuda cok ack konusmadm ve evet cok buyu goguslerden hosanmam hic estetik degil soo

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Sen simdi bna nie saldiriosun ki beni ilgilendrmez iki uyelik acmis olman yani kendini suclu hissetip bna saldirma lutfen su anda bna yalan soledign halde sna yalancisin demedim laflarina dikkat et

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bende baştan beri dolgun göğüslü olduğumu söylüyorum ve öyleyim de senin beğenine tam karşıy olarak yani, çokta ince bir bele sahibim bu yalan değil jilet gibi karnım var daha ne olsun yani bu benim fizik yapım eh senin beğenin tamamen senin zevklerinle alakalı benim baştan beri anlatmak istediğim şey herkes insan aynı boyda ve aynı kiloda aynı görüntüyü sergilemez sen inatla bunu anlamadın anlamayacaksın da artık çok sıkıldım nasıl biliyorsan öyle.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

eğer benim üyeliğim olsaydı söylerdim bana yalan söyledin diyorsun söylemediğim halde bu iftiraya girer bu yüzden sana hakkımı helal etmiyorum günahı senin boynuna.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Guluyorum sna cok komiksin =) zaten en dikkat ettigm yer gobek ve bel bolgesi ne kadar duzgunse o kadar iyi..sen oyleysen ne mutlu sna bi de alismissn tartsmaya benimle de tartsiosun simdi

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bana yalancı muamelesi yapan biriyle konuşunca böyle oluyor haliyle.bir de teşekkür mü etmeliydim?

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Butun bunlar icin sna kiziorm..ben o sensin dedigimde evet bendim nerden anladin dersin die dusundum ama sen sanki ben kotu roldekii adamlar gibi ha ha ha iste yakaladim seni yalanci demisim gibi muamele ettin ben iyi niyetle soledim ama yaptiklarina bak her seyi kotuye yoruosun biraz iyilik dusun ruhun kararmis senin keske de solemeseydim osun die

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Bi de su konuya acklik getiriim malum senin aklin gitmis anlamiosun bisey 50 kere soledim bir. Kez dha solim kafandan uydurma bisey..dolgun gogusu zayif kiz da severim genelde sismanlarda dolgun ggs olabilio ama onu sevmiormmmmm! Umarim anlamssndir

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

istediğine inanabilirsin söyleyecek lafım yok.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Zaten oyle yapiorm merak etme komik sey :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

kendine bakarsan yeterince gülebilirsin.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Ben sna gulmek istiorm bi de benden ozur dilemelisin abisi

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

rüyanda görürsün

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Hatani anlaynca diliceksin bosa gurur yapma

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bende bir hata yok hata varsa senin ama umurumda değil sana aşırı derecede gıcık oluyorum artık yazmayı kes bence.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Tesekkur ederim gicik oldugun icin..yalnz bu hic aklima gelmezdi soylemen iyi oldu..listemdeki haric konustugum tek kisi sendin beklemedigm bisey sasirttn beni ufacik biseyde bu kadar gicik oluosan aferin sna

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bu kadar lafı yiyebilecek kadar geniş bir miden olabilir ama benim yok

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Benim sna daha fazla cevap vermem anlamsiz cunku her gecen gun dha kotuye gidio cahilce konusarak beni kizdiriosn.sna o musun die sordugmda bna matkli bi acklama yapsaydin yalanci durumuna dusmucektin.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

yalancı durumunda değiilim sen bana musun diye sormadın direk osun dedin şimdi istediğini söyle senin düşüncelerin beni yalancı yapmaz ne de olsa benim hayatımda bir hiçsin.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Zaten hastaym sende sacma konusma birbirimizn hayatnda yer teskil tmedigiize gore hiclik ikimz icn de gecerli..sordgmu hatrliyorum diyelim ki sormadm kuck bi haklilik payn olablr ama bu sekilde konusmani gerektirmez.sonucta seni birine benzetmis omam nie bu kadar dokundu kil

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

o musun diye sorabilirdin anlardım dokunmazdı o zaman ama osun diye ısrar edersen bu benzetmekten çıkar yalancılıkla itam etmeye girer.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

O senin kopyan gibi konusma tarzi ayni sn.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Aklima bi fikir geldi.hani ikinizde kelly e benziomussunuz ya kendi aranizda bakin bakim hanginiz dha cok benziosunuz hehe :D sonucu sen bna soylersin :D

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

Benim kimseye benzemem gerekmiyor kendim olarak cok güzelim.o yüzden yarışacak değilim.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

kelly nin güzel fotolarından biri vardı bana en benzeyen fotosu dedi =)) tabi ben umursamadım ama bi karşılaş şunla ben seni destekliorm :D korkma sakın ürkme tırsma geri dönme şans var :D senden umudum var çekirge oraya git ve yen onu :D

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

çok istiyorsan cinsiyetini değiş sen yarış sana yakışır.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

terbiyesizlikte sınır tanımıyosun resmen kendinle yarışıyosun..sadece şaka yapmıştım

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

kendimle o kadar bütünüm ki bu mümkün değil şakaların tek taraflı komik bulunduğunda şaka olmaktan çıkar ayrıca.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

off allahım yaa terbiyesizliğin kendinle bütün olmakla alakası yok bilmiosan tdk dan öğreneblrsin ya da okuduğun okulun yetkili bölümüne git öğren..benim gülmem yeterli şaka olması için senin gülmene gerek yok gülmesen de olur.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

kendi kendine gülene deli denir ayrıca iyi eğlenceler.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

Ben demiyorum toplumun dayattgi sacma sapan bi kural ayrica evt bn deliyim, gicigim, ocuyum, kotu olan her sey benim sen iyisin oldu mu?.bu arada iltifatin icin tsk etmeden gecemicem cok teskkrler cok iyisin bu konuda

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

vayy bu defa laf sokmamışsın =) çok nadir geliyorum ve her geldiğimde bişey sölemiş oluosun artık sende mi gelmiyosun yoksa :S sessiz kalman hayra alamet değil :D

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

bi daha ki geldiğimde sna bişey sorcam ama gelmiyosan bosa gider buraya yaz sen tamam mı

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

sıkıldım artık

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

aynen bende..şimdi ben senin kendini kelly ye benzettiğini bilmiodum ki eğer sen ona benziyosan fiziğinin ondan daha iyi olma ihtimalini itiraf edebilirim onun göğüs 80 E ve bel 66cm yani bu şunu gösteriyo sen ondan daha incesin ve onun göğs ölçüsünü sadece cup olarak biliyorum muhtemelen 95 vardır ama senin sırt ölçün 75 falandır 75 D veya E dir ama bence D daha iyi =) bunları yazıyorum çünkü sana gıcık olsamda objektif olduğumu görmen için =) onun kalçası 89 ki bna göre bu daha yaşı küçük ve

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

...daha zayıfken alınan bir ölçüdür bence..şimdi gelelim başka bir yönüne evet ben kimseyi kelly ye benzetemiyorum çünkü çok beğendiğim nadir kişilerden biri ama bişeye dikkat çekmek istiyorum ben onun yüzünü de çok beğeniyorum o tarzları beğeniyorum..ya pardn biz senin yüzünden bahsetmedik yüzün ona benzer mi?.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

link bak bu linke markete gittiği doğal hali ve 33 yaşında ama hala çok güzel..şimdi bu linki kalça şekline bakman için attım çıkıntı var ama büyük değil bence hoş duruyo.. ordaki resimlere bak sen önden çekilmiş olan da var o da iyi duruyo

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ben kendime benzeyenleri beğeniyorum zaten o yüzden beğeniyorum şu hali ile kilo almış elbet ama ben onu öylede beğeniyorum hepte beğeneceğim.bu kadar ince detaya kadar yaklaşıyorsun peki kendine böyle yaklaşabiliyor musun?

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

kesinlikle kendime de aynıyım zaten kendine böyle olmayan başkalarında bunu aramaz..mesela benim vüct yapm gbi olan çok az kişi vardr en son ablam tekstil sektörnde ve dar bir kot pantoln getrmşti bna dener misin dedi denedim ve senin bacakların çok güzelmiş dedi yani o kotu gymek için bacakların kaslı ve iyi bir anatomiye sahip olması gerekir ki ben bacaklarımı da çok beğenmiodum ama güzel işte ve dar kotta giymiyorum neyse konumuz ben değilim..aynen bende öyle dedm zatn o hali bile çok güzl

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

seni sadece göğslerin büyk olduğu için kendini ona benzettiğini düşünüyodum ama yanlış anlamadıysam yüzünde benziyo dimi..

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hayır göğüs için değil yalnızca yüz için hiç değil fizik yapım olarak.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

peki :) keşke yüzünde benzeseydi :) bana bir konuda yardmcı olmanı istiyorum yapıcamız tek bir hareket beni koruycak :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

yoo ben yüzümün benzemesini istemezdim şahsen dediğim gibi ben hep kendimden parçalar bulduğum kadınları beğenirim çünkü en çok kendimi seviyorum.

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

waww laetitia onu da beğendin :) sna benzeyen yönleri var demek ki :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

evet tabiki

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

sevindim :)

Yorumla
    • mete666
      mete666
      +1 yıl

girmiyo musun sen?.seni ekledim arada seni ziyaret etmeye gelirim :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• alibirinci
    alibirinci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

benim balık etliden kastım şudur hani bazı kızlar vardır çıtı pıtı çok zayıf hiç bi çekiciliği yoktur bazısıda vardır ne çok kılolu ne çok zayıff basenleri göze hoş gelir bide böyle dar kıyafet giyince süper gözükür ben ona derim zayıf kızlardan hoşlanan erkekleri de anlamam ne bulurlar kemik parçalarında :D

5
    2 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

evet o bencede

Yorumla
    • alibirinci
      alibirinci
      +1 yıl

yani başka açıklmaası olamaz nerde o kızlarrr bana da hep kemıkler rastlar aksine :D

Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

balık etli bayanlar:

link

link

3
    0 Yorumla
  • gülxx
    gülxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 54
    +1 yıl

link

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

31

Cevap

• maksimusua
    maksimusua Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

link benim anladığım balık et budur;)

2
    13 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

çok fazla beli benle yaşıt ama benim ablam gibi fizik olarak :D

Yorumla
    • maksimusua
      maksimusua
      +1 yıl

Ben onu bunu bilmem balık budur başka söze gerek yok:)

Sen ne anlıyorsun peki link at bakalım görelim.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

link

Yorumla
    • maksimusua
      maksimusua
      +1 yıl

Senin ki bildiğin manken:) bel ince, göğüsler 90 falan hani bunun balıklığı:) arkada deniz var diye balık etli diye yutturacağını mı sandın:D

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

zayıf bir mankenin yanına koyduğunda farkı anlarsın

Yorumla
    • maksimusua
      maksimusua
      +1 yıl

Benim link daha balık bence:)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

o şişman bence belde yağlar bıngıl bıngıll :D

Yorumla
    • maksimusua
      maksimusua
      +1 yıl

nesi şişman bunun bak bi tanede videosunu atıyorum izle;) Hatunda ne ararsan var en önemli meme var meme:)

link

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

meme var ama meme var diye güzel olmaz kadın

Yorumla
    • maksimusua
      maksimusua
      +1 yıl

Şimdi güzel mi diyorsun balık et mi diyorsun? Bu hem güzel hem balık etli bence. Senin güzellik kavramın nedir? Balık etli kavramını gördük sonuçta.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

benim gösterdiğim kadınlar işte bunlar

link

link

link

Yorumla
    • maksimusua
      maksimusua
      +1 yıl

Sen esmer seviyorsun anlaşıldı:)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

esmer olduklar için değil vücut hatları için söyledim zaten aralarında bir esmer var diğerleri bildiğin beyaz tenli hatun

Yorumla
  • icimdendedim
    icimdendedim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 56%
    +1 yıl

Günümüz kilolu hanımlarının son kalesi hükmünde olan "balık etli" tabiri, ecdad tarafından, günümüzdeki yozlaştırılmış, çarpıtılmış kullanımının aksine güzel yüzlü, göğüs ve kalçası belirgin hanımları tarif ve tasvir için kullanılırdı.

2
    0 Yorumla
  • bysony
    bysony Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Balık Etli Diye Orta Kilolu Bayanlara Diyolar 65 60 Falan Ve Hiç Sevmiyorum En Güzeli Bence 45 Ve 55 Arası Bayan Dediğin Narin Olmalı Artı Zayıflık Her Zaman Sağlıktır Fazlası Elbetteki Zarardır .

1
    10 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

link bu kilo iyi bence yani 55-60 arası.

Yorumla
    • bysony
      bysony
      +1 yıl

Aynen Öyle Fit Bayan Oranı Ve Şunu Her Zaman Savunurum Zayıf Bayan Erkek Karşısında Kilolu Bayandan Daha Öndedir

Dikkat Et Aldatan Evli Erkeklerin Yeni Sevgilileri Direk Tığ Gibidir Balık Etlilerin Kalçaları Dolgun Olduğu İçin Genelde Evlilik İçin Değil Başka Birşey İçin Tercih Ederler Evlendikleri Kişi Zayıf Olsun İsterler Kilo Almaya Başlayıncada Gözleri Dışarı Dikerler .

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

kilo oranı önemli güzellikte bence eğer bel ince kalçalar dolgunsa kim kardashian gibi değil tabiki hoş duruyor.

Yorumla
    • bysony
      bysony
      +1 yıl

Tabiki Güzellikte Önemli Hani Önemli Olan İç Güzellik Diyorlarya Değil Denedim Olmuyor Beğendim Bişe Yok Ortada Sadece İçi Var Ama İçini Değil Dışını Görüyorum Sürekli . Hoş Ama Bu Dolgunluk Göbeğe Vurmamalı Elbise Genelde Kapatıyor Ama Ama Elbise Olmadığında 60 Kiloda Olsa Ufak Bi Göbek Çıkıyor Bayanlarda Bu İtici Ama Spor Yapıp 55 Kiloda Karın Düzlüğünü Koruyan Bir Bayanın Evlendiğinde Şanssız Olacağını Sanmıyorum .

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ben 58 kiloyum ama hiç göbeğim yok.erkektede kadnda olmamalı zaten göbek.

Yorumla
    • bysony
      bysony
      +1 yıl

O Zaman Güzel Bir Vücuda Sahipsindir Ki Bu Kilo Basen Bölgeni Ve Diğer Hatlarını Da Orantılıyordur .

Erkeklerin Göbeksiz Erkek Balkonsuz Eve Benzer Laflarından Nefret Ediyorum .

Bi Erkeğin Eşinin Zayıf Olmasını İsteyip Kendi Camış Gibi Yiyorsa Bu Büyük Bi Terbiyesizlik Aynı Şekilde Ben Vücudumu Korumak İçin Cebelleşirken Çıktığım Yada Eşimi Niye Kilolu Seçim Ve Sağlık Merdiven Çıkarken Bile Çok Farkediyor .

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bencede eşit olmalı

Yorumla
    • bysony
      bysony
      +1 yıl

Adaletini Sevdim Ve Artı Hecelerimi Elitlikle Olgunlukla Karşılayıp Mütevaziliğini Esirgemediğin İçin Çok Teşekkürederim Varlığına Minnettarım . Kendine İyi Bak İyi Geceler .

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

teşekkür ederim iyi geceler.

Yorumla
    • bysony
      bysony
      +1 yıl

Rica Ederim .

Yorumla
  • Deimos
    Deimos Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

tabiri caizse ele gelen demek :) hani iki elini beline götür ve sık. hah işte o tuttuğun yağların oranına göre ne kadar balık etli oldugunu anlayabilirsin..

1
    6 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

beli ince olupta balık etli olanlarda var

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

incelikten kalınlıktan bahsetmiyorum. böyle düşünerek işlemi tekrarla :)

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

iyide herkesin vücudunda yağlar belde toplanmaz.

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

tüm insanlarda vucütta ilk yağ birikimi olan yer orasıdır. kilo verirken de en son eritliebilen yer.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

evet genelde ordan eritilir ama mesela ben ilk belden zayıflarım.

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

sıfır beden olmasındansa balık eti her zaman daha çok ilgi çeker. en zından benim için öyle :) balık eti kadın candır :)

Yorumla
  • efekancan48
    efekancan48 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Ne fazla yağları görünen kilolu bir kadın, ne de kemikleri sayılan afrikalı bir kadın,Bu ikisinin ortası ,Az yağsız kemiksiz et gibi bişey.

2
    0 Yorumla
  • zil2tapoz
    zil2tapoz Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

göbeksiz kıvrımlı kalçası göğsü dolgun.. taş çatlasa 40 beden giyen hatun..

3
    4 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

40 beden pantolon giyen kadında göbek vardır.

Yorumla
    • zil2tapoz
      zil2tapoz
      +1 yıl

çok hafif bişey evet.. basen ve kalçadan kaynaklı aslında 40 beden..

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ama belde bolluk yapar kesinlikle

Yorumla
    • zil2tapoz
      zil2tapoz
      +1 yıl

yapacaktır o konuda bişey demiyorum tabii :)

Yorumla
  • tripod
    tripod Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Ele avuca.gelen.her yeri muhallebi kivaminda titreyen ama sisman degil.genis kalcali ,iri memeli hatundur...zira erkek adamdan balik eti olmaz...bkz : songul karli,

1
    0 Yorumla
  • Esmer_Yarim
    Esmer_Yarim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

link

1
    1 Yorumla
    • ToprakEf
      ToprakEf
      +1 yıl

verdim şukunu.

Yorumla
  • Th3BlooD
    Th3BlooD Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

balik etli biraz tombul ama çok kilolu olmayanlardir

2
    0 Yorumla
  • banasanaona
    banasanaona Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Sunny Leone çok güzel bi örnek olmak üzere Balık etli hatun candır :)

1
    1 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

çok göbekli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

link

şekilde görüldüğü gibi bir vücut yapısına sahip olan kişiye denir. :D

1
    0 Yorumla
  • taşkalpli
    taşkalpli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

En iyi örnek boyla kilosu arasında 5 birim olan kız balık etlidir.165 boy,60 kilo örnek 567.

2
    2 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

evet o girer o kategoriye şişmanlara hep balık etli deniyor ya

Yorumla
    • taşkalpli
      taşkalpli
      +1 yıl

İkisi farklı mickey.

Yorumla
  • meta_1
    meta_1 Takip Et
    Yoda Yaş: 47
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.

link bunu anlıyorum

0
    0 Yorumla
  • Dilinikullan
    Dilinikullan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 74%
    +1 yıl

biraz kilolu ama aşırı değil ne şişman ne zayıf anladınmı Şöyle ele avuca gelicek tuttun mu :D

0
    0 Yorumla
  • SansasyoneL
    SansasyoneL Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

link

1
    0 Yorumla
  • PowerFull
    PowerFull Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

boyuna göre az kilolu göbek sarkmıcak her yeri toplu olan herhalde bana göre öyle :D

1
    0 Yorumla
  • FarklıKisi
    FarklıKisi Takip Et
    +1 yıl

balık etli köt yanakları ,memeleri ve yüzü hafif toplu,bazılarının belleri kalın olabilir ama sulanma olduğunda iki paket selpak bitiricek tipler.

1
    0 Yorumla
  • nöron
    nöron Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

atılan linklerin hepsine baktım.elim ayağım titriyor şerefsizim.

link

alakalı diye

0
    0 Yorumla
  • Dream77
    Dream77 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

normal kilonun üstünde fazla kilonun altındaki inçe çizgi

1
    0 Yorumla
  • telepinu
    telepinu Takip Et
    +1 yıl

kimi zaman kadınsal takıntı, kimi zaman da şişmanlığı görmezden gelme yolu. sendeki hangisi ?

1
    8 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bendeki derken?

Yorumla
    • telepinu
      telepinu
      +1 yıl

böyle bir soru sorunca kendini öyle tanımladığın hissine kapıldım

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ben balıketli değilim.

Yorumla
    • telepinu
      telepinu
      +1 yıl

anladım. pardon, bu kadar gerileceğini düşünmemiştim

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

niye gerileyim ki

Yorumla
    • telepinu
      telepinu
      +1 yıl

bilmem, cevaplarında gergin olduğun anlamını çıkardım. yine mi yanıldım

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

gerilmem için sebep yok ki

Yorumla
    • telepinu
      telepinu
      +1 yıl

tamam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kolunu dirsekten 90 derece kırıp havaya kaldırdığında pazularının altının bıngıl bıngıl sallanmasıdır.

1
    9 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

o şişmandır.

Yorumla
    • Blackie
      Blackie
      +1 yıl

Beline sarıldığında eline gelmesidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her şekil kötü.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

link bu kötü mü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Belden kaybediyor.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

link aksine ordan kazanıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim kafa

170/175 cm

48/52 kg

kafası.

Öyle koca memelilerden hoşlanmıyorum.

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

mesela onlar balık etli yapabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlamadım?

Yorumla
  • -ash-
    -ash- Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.

göbek falan ıykkk :((

1
    6 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

göbekli olması gerekmez

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

benim kastettiğimi sormuşsun ama soran :(

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

çünkü genelde yanlış biliniyor o yüzden sordum

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

kalın işte ıyyk :((

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

link

Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

beğenmedim

Yorumla
  • mete666
    mete666 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 109 , eic 59%
    +1 yıl

bence bu 55 kilo değil..

0
    0 Yorumla
  • sorter
    sorter Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

yuvarlak yüzlü, beyaz tenli ayva göbekli hatun :D

2
    0 Yorumla
  • bluelady
    bluelady Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

ele avuca gelen ama şişman olmayan..

1
    1 Yorumla
    • kemalbey
      kemalbey
      +1 yıl

sibel can'ın 5 yıl önceki hali gibi mesala...

Yorumla
  • seyduna1
    seyduna1 Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

bildiğin şişko olsun benim 2 katım falan

1
    0 Yorumla
  • scare
    scare Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

elini attınmı boşa atmayacaksın.

1
    0 Yorumla
  • xkhats
    xkhats Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı.

Boyu ve kilosu eşit.

0
    0 Yorumla
  • patladigitti
    patladigitti Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

bildiğin tombul

0
    8 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

link bu tomul mu

Yorumla
    • patladigitti
      patladigitti
      +1 yıl

bu bildiğin taş, taşşşşş

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

balık etli budur orjinalinde

Yorumla
    • patladigitti
      patladigitti
      +1 yıl

al sana balık etli link

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

bu şişman

Yorumla
    • patladigitti
      patladigitti
      +1 yıl

balık etli işte

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

hayır balık etli şişman değil öyle olsa direk şişman denirdi şişman kadınlar kendilerini o kategoriye sokmaya çalışıyor

Yorumla
    • patladigitti
      patladigitti
      +1 yıl

yaaa bak. göreceli bi kavram bu. balinada bi balık sonuçta

Yorumla
  • Freak
    Freak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Sibelcandır

1
    2 Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

yok artık

Yorumla
    • Freak
      Freak
      +1 yıl

ayıpsın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

hem ele hem avuca gelesi, gömülesi, emilesi..

0
    0 Yorumla
  • onronr
    onronr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

sibel can...

1
    0 Yorumla
  • Romeooo
    Romeooo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

seksi hatun

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Balık etliden anladığınız nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Balık etli anlayışınız nedir? 8 cevap verildi
Balık etli anlayışınız nedir? 16 cevap verildi
Balık etli nedir? Lütfen tam bir açıklama yaparmısınız? 20 cevap verildi
Balık pulluluğu nedir? 2 cevap verildi
Balık Etli ne demek oluyor ya tam olarak? 20 cevap verildi
Balığın türünün ne olduğunu bilen var mı? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨