Ahahhaha duygusal mı😂 Entrikacı, senaryo yazıp yönetim oynayan sürekli yalan söyleyen, yalanı çıkınca başka bir yalan ile örten, sevmediği birini deliler gibi aşık numarası yapan ( çıkarı varsa o kişiden ) aldatma konusunda master yapmış, elde edene kadar peşinden koşan, sürekli masum bir görüntüsü olan, cimrinin önde gideni olan, parayı çok seven, çok çalışkan ve araştırmacı, çok zeki o yüzden her türlü dalavereyı çevirip işin içinden sıyrılan, takıntılı, aşk acısı çekmeye hep meyilli olan, ruh hastası, dengesi olmayan, görünce kaçın topuklayın 🙌🏻
Gizemli ve zor nasıl da balık olduğum doğru ama 😎 balık erkeklerini bilmiyorum ya, tanıdığım balık erkeği olmadı hiç. Ama balıklar genel olarak iyi, merhametli, enerji dolu, bir al benisi olan, ruh hali sık sık değişen bir burç işte 😄 ayrıca biz ağlak değiliz, yengeçler daha ağlak. 🤨
Annem balık off çok kıskançlar. Acayip alıngan. Ağzından çıkanlara davranışlaeına dikkat edeceksin 😊 trip konusunda ustadır. Hemen küser. Saatlerce Konuşmaz😊 çok duygusal. Çabuk gaza gelir herkesin söylediğine inanır iyi niyetlidlr. Seni çok sever Ama sana kozdığında seni çok sinirlendirecek birşey yapacak kadar gaza gelebilir gözü dönüyor😁 yengeçe gelince zavallım ortayı bulup herkesi memnun etmeye çalışır. Hep başkalarının seçimlerine sevmese de okey der. Aslında kendini harap eder farkında olmadan yıpranır. Bir de kalbindeki ağzındadır langadanak içindekini karşıya söyler. Kötü Birşey söylemese de söyleyiş tarzı kötü anlaşılır. Tepki alınca nlye ki diye sorar😅 ama karşısındaki onun iyi niyetini anlar. Zor da olsa😁 bu kadar...
Zordur sabit fikirlidir biraz benmerkezciliği vardır ilişkide baskın gelmek hoşuna gider sürekli belli etmesede içten içe sevdiği insanla doludur klişe olabilir ama çok belli etmez duygusaldır hassas olduğu konularda oturup ağlayabilir merhametli olduğu için buldun mu kaçırma derim
Sevdimi tam sever cok guzel sever kendini yer bitirir. Bence balik burcu kizlarindan daha fazla duygusal oluyorlar. Sanatci ruhlu olurlar. Sanatin bircok alaninda basarili olabilirler. Ince ruhlu ve Romantikler
Pek sevmem hiç eleştriyi kaldıramaz hemen sinirlenir hemen soğur birinden bir şeyden hemen vazgeçebilir kusura bakmayın ama tabiri caizse maymun iştahlı...
Benim karşılaştığım balık erkekleri kibar ve sevecen Bizim kızlarımız akılları bir karış havada olunca anca burçlara sarıyor Oysa kişilik burçlar da değil öğrenmeleri lazım
Kesin balık burcu 😀 bir yengeçler kadar olmasa da duygusallar, bir de sanki arkalarında ajan var gibi onları birileri takip edip, peşinde olduğunu sanıyorlar 😀
Balık burcu insanı ile anlaşabiliyorum erkekleri, hanımları sık sık ağlar. Romantikler, seksi severler, toy zamanlarında çapkınlardır biraz. Gülmeyi seven enerjik insanlardır.
Aslında cok duygusal olurlar ama kapalı sandık gibidirler her şeyi içinde yasarlar kapalı sandık misali. Kindar dengesiz ayran gönüllü capkın olurlar cok cektım bu burçtan Allah belasını.. 😁
Hassas, naif ve duygusal görünümlerinin altında çok çapkın biri yatar. Çünkü fazlasıyla romantik olduklarından bir kadını nasıl etkileyeceklerini çok iyi bilirler. Ne kadar balık erkeği tanıdıysam hepsi çapkındı.
ya ben yengec burcuyum da bir duygusa burc daha cekilmiyor kendim zaten intiharin esliginde yasiyorum hep :D o yüzden pek sicak bakmiyorum. Bana böyle ruhsuz bir oglak falan lazim
En İyi Cevaplar