Balık burcu bir erkeğin hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım?

Selamlar, iş yerinde hoşlandığım biri var. Ben az gün çalıştığım için sık sık denk gelemiyoruz. Ama iletişimimiz yavaş yavaş artmaya başlamıştı. Arada bakışlarımı yakalıyordu ama ne kadar anlayıp anlamadığı bilinmez. Geçen hafta hatta kendi gelip muhabbet açmıştı vesaire. Ben de fırsat buldukça işi bahane edip bir şeyler soruyordum. Bunun gazıyla da instagramdan ekledim fakat sonraki denk geldiğimiz gün ise biraz çekingenleştiğini hissettim. Yani ilk defa bakışlarını kaçırdı, ben bakmadığım sıralar bakmaya başladı. Ben o bir şey demeyince iş hakkında bile fazla yorum yapmayı bıraktım. Yanında işle ilgilenirken vesaire ikimiz de sessizleştik. Bazen hiç bakmıyordu, bazen de kaçamak bakıyordu. Ama mesela bir iki defa konu açıldığında ise benimle doğrudan rahat bir şekilde konuştu, göz temasını vesaire de kesmedi. Ama onun haricinde nedense biraz gariplestigini hissettim. Ben de bu yüzden gereksiz muhabbetleri kestim hatta fazla göz göze gelmemeye de çalıştım. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Ama sonrasında ne yapmam lazım. Kendisi balık burcu
Balık burcu bir erkeğin hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım?