Astroloji & Burçlar Burcunuzun ne olduğunu bilmeseydiniz hangi burç olduğunuzu düşünürdünüz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burcunuzu bilmeseydiniz hangi burç için işte bu benim burcum derdiniz?😅 Burcunuzun ne olduğunu bilmeseydiniz hangi burç olduğunuzu düşünürdünüz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı. Vediğe göre bakacak olursak başak burcu oluyorum zaten terazi olmasam ya başak ya akrep olduğumu düşünürdüm (akrep stelyumu yoğun) 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Balık diye bir burç olmasaydı ben yine balığım derdim o derece yansıtıyorum :D 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana kalırsa zaten ben her burçtan özellik barındırabiliyorum ve sınırlandırmak yanlış geliyor. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yay ya da terazi derdim 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% Kova +1 yıl Valla burcumu seviyorum aslında 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 939 cevap paylaştı. Yine kendi burcumu bulurdum. Yansıtıyorum çünkü 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 327 cevap paylaştı. Bogayim yine boğa olduğumu düşünürdüm 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. Kova diye düşünürdüm 0 1 Yorumla thecutewitch İkizler +1 yıl ya da boğa da olabilir Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 300 cevap paylaştı. Yine oğlak derdim 🤔 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Başak ve ya Oğlak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vediğe göre bakacak olursak başak burcu oluyorum zaten terazi olmasam ya başak ya akrep olduğumu düşünürdüm (akrep stelyumu yoğun)
Balık diye bir burç olmasaydı ben yine balığım derdim o derece yansıtıyorum :D
Bana kalırsa zaten ben her burçtan özellik barındırabiliyorum ve sınırlandırmak yanlış geliyor.
Yine boğayım diyebilirdim.
Hiç düşünmedim jdjsnd
Yay ya da terazi derdim
Valla burcumu seviyorum aslında
Yine kendi burcumu bulurdum. Yansıtıyorum çünkü
Bogayim yine boğa olduğumu düşünürdüm
Koç. ya da akrep.
Kova diye düşünürdüm
ya da boğa da olabilir
Burçlara inanmıyorum yalan
Yine oğlak derdim 🤔
Kova