Astroloji & Burçlar Aslında benim burcum şu olmalıydı dediğiniz burç hangisidir? ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Ben akrep diyorum.#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶 Güncellemeler+1 yıl Gününn sorusuuu ✌️ teşekkürler efenim teşekkürlerr🫶 Aslında benim burcum şu olmalıydı dediğiniz burç hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Ben yengeç burcuyum ve burcumla da gayet mutluyum.. duygusal ve karakterliyim.. ayrıca sevgiye aşk da değer veriyorum 2 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% Boğa +1 yıl Aslında ben hiç olmamalıydım ama yükseleni kova olan bir boğa burcuyum güneş evim ikizler daha araştırsam neler çıkacak 😃 1 1 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl 😀 değişiyor o ya haritaya göre. Benim de yükselenim kova Yorumla
2002libirgirl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% Terazi +1 yıl Teraziyim, memnunum. Terazi güzellik gezegeni venüs tarafından yönetilir ve astrolojinin en güzel burcudur. 2. Sırada boğa yer alır. 1 1 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl Çok doğru aynen de öyleyiz. Aşk doluyuzdur aynı zamanda. Yorumla
Güzrenkli Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl Burçlara inanmam ve inananlar için söyleyeyim karakterimle alakalıysa akrep burcuyum iyi bir şey değil 1 0 Yorumla
FasaFisoo_Bunlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% Akrep +1 yıl Aslan burcuyum memnunum benimle tamamen uyuşuyor diyebilirim 1 0 Yorumla
betyyy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Yay +1 yıl Bende akrep diyorum. Bazı yerlerde 23 Kasım akrep yazıyor ama normalde burcum yay 1 0 Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% Terazi +1 yıl teraziyim ama asla terazi gibi davranmiyorum asiri duygusalim yengec ya da balik olmaliymisim 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 423 cevap paylaştı. Hayır çünkü tamamen bir aslan kadınıyım ne eksik ne fazla. 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% Balık +1 yıl Balık burcu olmak yerine aslan Burcu olmak isterdim 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Başak +1 yıl ben burcumdan memnunum başak burcuyum yükselen akrep terazi burcu ile de uyumum var :) 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% Oğlak +1 yıl Yengeç olmasını isterdim sebebi yok Haziran doğumlu oluyorlar ondan kajzhsjs 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 347 cevap paylaştı. Burcumdan heyet memnunum. Herkes sevmez ama bence çok güzel her şeyi 😂 1 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% Oğlak +1 yıl Burç zırvalıklarına inanmıyorum ama garip bir şekilde burcumla aşırı uyumluyum kdjvjfj 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% Oğlak +1 yıl Kesinlikle koç burcu olmalıydı Zaten koç burcuyum 1 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% Başak +1 yıl Tam bi başak burcuyum değiştirmek istemem 😅 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% İkizler +1 yıl Ben ikizler burcuyum ve doğru burçta olduğumu düşünüyorum 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% Aslan +1 yıl Aslında her daim aslan olmalı, tam burcum. Diğerleri beni yansıtmaz. 😈 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Ben yine Boğa olmalıydım sanırım :) Belki İkizler olabilirmişim. 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Kova +1 yıl Burcumdan memnunum. Hiç değiştirme isteği duymadım açıkçası.. 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% Oğlak +1 yıl Ben memnunum ölene kadar başak burcunu savunurum😂😂😂 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Yengeç dişisi olarak kendimi seviyorum burcumla sorunum yok, yükselenim İkizler dengeliyor beni..😃✨ 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Terazi +1 yıl Fark etmez bana. Herhangi bir burç olabilir. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında benim burcum akrep olmalıydı haritamın önemli noktaları hep akrep 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Aslan +1 yıl Aslanımı seviyorum. :D Belki ama belki başak diyebilirdim. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Aslan ve Akrep özelliklerini de barındırıyorum.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Burcumu illa değiştirecek olsam, ki yay olmaktan mutluyum, başak olsun isterdim 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 543 cevap paylaştı. Akrep olmaktan memnunum. Başka burç olmak istemem 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan olduğum için mutluyum. Şu olsaydım dedim bir burç yok. 0 0 Yorumla
delibiri3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 92% Başak +1 yıl Yok pek memnun olmasalar da ben memnunum burcumdan🤷 0 0 Yorumla
Elfelfelff Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 83% Yengeç +1 yıl Yengeç burcu. Benim burcumda yengeç ve hemen hemen tüm özelliklerini aynı ben 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% Akrep +1 yıl En çalışkan en azimli hangisiyse 😅 1 3 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl O zaman tabiside Akrep burcuu. Aa akrep yazıyor ama burcun gerçek mi sitedeki : ) Yorumla Coffein Akrep +1 yıl Evet canım 18 Kasım 🥰 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl 🙂🌸 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Teraziyim ama yay veya aslan olsamda problem olmazdı yay zaten yükselenim 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyi ki ikizlerim 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Boğa +1 yıl Yok tam olarak burcumu yansıtıyorum. :D 1 0 Yorumla
Duyguhanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% Kova +1 yıl Burcum akrep ama koçun özelliklerini taşıyorum 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı. Aslan kesinlikle.. 🦁 1 0 Yorumla
Sjskdkdkdn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% Yengeç +1 yıl Ben de akrep diyorum djvzhzjvv 1 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Boğa burcuyum kesinlikle yine boğa diyorum 😃 1 0 Yorumla
Yorgunlukahvesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% İkizler +1 yıl Burcumdan gay6et memnunum 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 344 cevap paylaştı. Akrebim ve böyle kalmam iyi😂 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 430 cevap paylaştı. Hayır yok burcumdan memnunum ben ♒ 1 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Başak +1 yıl Tam bi başağım başkası yakışmazdı bana hdjd 1 0 Yorumla
scorpio_woman Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrebim akrep olmaktan da gayet memnunum 🙂 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 Akrep +1 yıl Tam olmam gereken burçtaayım ya akrep iyidir 😂 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı. Akrep aslan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Ben yengeç burcuyum ve burcumla da gayet mutluyum.. duygusal ve karakterliyim.. ayrıca sevgiye aşk da değer veriyorum
Aslında ben hiç olmamalıydım ama yükseleni kova olan bir boğa burcuyum güneş evim ikizler daha araştırsam neler çıkacak 😃
😀 değişiyor o ya haritaya göre. Benim de yükselenim kova
Teraziyim, memnunum. Terazi güzellik gezegeni venüs tarafından yönetilir ve astrolojinin en güzel burcudur. 2. Sırada boğa yer alır.
Çok doğru aynen de öyleyiz. Aşk doluyuzdur aynı zamanda.
Burçlara inanmam ve inananlar için söyleyeyim karakterimle alakalıysa akrep burcuyum iyi bir şey değil
Aslan burcuyum memnunum benimle tamamen uyuşuyor diyebilirim
Bende akrep diyorum. Bazı yerlerde 23 Kasım akrep yazıyor ama normalde burcum yay
teraziyim ama asla terazi gibi davranmiyorum asiri duygusalim yengec ya da balik olmaliymisim
Hayır çünkü tamamen bir aslan kadınıyım ne eksik ne fazla.
Balık burcu olmak yerine aslan Burcu olmak isterdim
ben burcumdan memnunum
başak burcuyum yükselen akrep terazi burcu ile de uyumum var :)
Yengeç olmasını isterdim sebebi yok Haziran doğumlu oluyorlar ondan kajzhsjs
Burcumdan heyet memnunum. Herkes sevmez ama bence çok güzel her şeyi 😂
Burç zırvalıklarına inanmıyorum ama garip bir şekilde burcumla aşırı uyumluyum kdjvjfj
Kesinlikle koç burcu olmalıydı
Zaten koç burcuyum
Tam bi başak burcuyum değiştirmek istemem 😅
Ben ikizler burcuyum ve doğru burçta olduğumu düşünüyorum
Aslında her daim aslan olmalı, tam burcum. Diğerleri beni yansıtmaz. 😈
Ben yine Boğa olmalıydım sanırım :) Belki İkizler olabilirmişim.
Burcumdan memnunum. Hiç değiştirme isteği duymadım açıkçası..
Ben memnunum ölene kadar başak burcunu savunurum😂😂😂
Yengeç dişisi olarak kendimi seviyorum burcumla sorunum yok, yükselenim İkizler dengeliyor beni..😃✨
Fark etmez bana. Herhangi bir burç olabilir.
Aslında benim burcum akrep olmalıydı haritamın önemli noktaları hep akrep
Aslanımı seviyorum. :D
Belki ama belki başak diyebilirdim.
Aslan ve Akrep özelliklerini de barındırıyorum..
Burcumu illa değiştirecek olsam, ki yay olmaktan mutluyum, başak olsun isterdim
Akrep olmaktan memnunum. Başka burç olmak istemem
Aslan olduğum için mutluyum. Şu olsaydım dedim bir burç yok.
Yok pek memnun olmasalar da ben memnunum burcumdan🤷
Yengeç burcu. Benim burcumda yengeç ve hemen hemen tüm özelliklerini aynı ben
En çalışkan en azimli hangisiyse 😅
O zaman tabiside Akrep burcuu. Aa akrep yazıyor ama burcun gerçek mi sitedeki : )
Evet canım 18 Kasım 🥰
🙂🌸
Teraziyim ama yay veya aslan olsamda problem olmazdı yay zaten yükselenim
iyi ki ikizlerim
Ben burcumdan memnunum 🏹
Yok tam olarak burcumu yansıtıyorum. :D
Burcum akrep ama koçun özelliklerini taşıyorum
Aslan kesinlikle.. 🦁
Ben de akrep diyorum djvzhzjvv
Boğa burcuyum kesinlikle yine boğa diyorum 😃
Burcumdan gay6et memnunum
Akrebim ve böyle kalmam iyi😂