Kötü mü davranmak lazım yani kötü derken kısa cevaplar iltifatsız kaçan kovalanır gibi ya da iltifatlı çok iyi mi davranmak lazım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tarife uyan bir adet ikizlerim asjsjsj
Sana nasıl davranılsın istersin çünkü biz ayrıldık ama sohbet devam ediyor yaptığı şey için ona soğuk davranıyorum seni seviyorum böyle kötü olmayalım diyor ama çok ilgi sevgi verincede geç cevap veriyor değişik oluyor ona nasıl davranmalıyım şu an ayrıyız kötü olmayalım diyor bana
Şöyle ne çok soğuk davranacaksın ne böyle ilgi manyağı yapacaksın dengesini bulmalısın soğuk ya da aşırı ilgiden monoton olan her şeyden kaçılır
Örnek verirmisin mesela iltifatlı olayım ama ilgli olmayayım mı hani günaydın canım falan desem ama direk yazmasam zaman geçse iltifat olsa ama falz silgi olmsa gibi bide biz tekrar sevgili olacaktık ama buna yürüyen erkek takipçiler vardı onları çıkar dedim çıkarmadı bende olmadım böyle bi kız yani
Flört halinde bana da öyle birisi dese çıkarmam ne yapacağıma ben karar veririm bir başkası değil sadece kendini merak ettir her gün göklere çıkarma arada sırada beklenmedik anda iltifat et
Ya aslında olay şöyle belki hak verirsin biz daha flörtken benim instada ekli kızlar yürüyodu alttan alttan oda çıkarmamı istemişti çıkardım sonra biz sevgili olduk sonra son zamanlarda geç crvap vermeye başladı hep soğuktu düzel böyle olmaz diyodum işim var ondan yazmıyorum diyodu ama aktifti neyse olmadı ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü ekli erkeklerle yazılmaya başladı buna bi güzel yürüdeler benim hepsinden haberim vardı tabii sonra yine flört gibi olduk biz bende dedim bu yola girceksek onları çıkar hem ben hem onlar saçma dedim oda çıkarmam sevgili olunca çıkarırım dedi bende hem onların yürümesini hem benle flört olmasını istemedim oda çıkarmam dedi onları tercih etti öyle bitti olay ama zamanında benden kendisi istemişti bunuda söylediğimde yine çıkarmam dedi olay böyle kim haklı burada
Bu erkeklerin bence genel problemi sizden bir şey istenildi yapılmadı peki o neden yapsın ki çıkarmasını istediysen şart koymuş sana ikili ilişkilerde haklı haksız olmaz yarı yarıya olur haklılık ya da haksızlık
Ben yaptım çıkardım herkesi ondan zaten bunu istedim ve yaşadığım yerden birisi ona yürüyodu bile bile hem onlarla hem benle flörtleşmesini kabul edemezdim zaten ben yaptığım için ondanda bunu bekledim ama o yapmadı
Sen yaptıysan o yapmadıysan şüphen kalmasın hayatını onsuz devam etmek için
Ben haklıyım değilmi cidden içim içimi yiyor yani acaba yanlış mı ettim hani sevgili olmaya kadar beklesemiydim diye ama yapamadım yani onlarla hem benle olmasını istemedim ilk tanıştığım olsa neyse ama bi beraberlik geçirdiğim insan olunca yapamıyor insan şimdi ona bi mesaj yazıcam kendimi anlatan sonrada dediğin gibi olurum mesajdada dicem işte ben yaptım senden bunu bekledim vs
Boş ver sen yaptıysan haklısın sonuna kadar bunu söylemeye
Teşekkür ederim birde bi sorum daha var o böyle yapınca onları tercih edince o kadar bana aşığım seviyorum demen yalanmıydı seven insan bunu yapar mı dedim oda onla alakası yok dedi bunu yapan insan cidden aşık ve seviyo olabilir mi ben şahsen birisine aşık olsam diğerleri umrumda olmaz ona diyince oda öyle dedi ondan değil gözünde kötü olmak istemiyorum dedi neden böyle yapmıştır sevmiyodur değil mi
Şimdi senden umutlu değildir yol alıyordur 2. defa anlamıştır bir şeylerin yoluna gitmeyeceğini o kişinin bunu söylerken yalan mı doğru olduğunu bilmem o kişi değilim
onu boş ver sen
Neden ki