İkizler kadını neden böyle? Nerede hata yaptım?

Ne yapsam bilmiyorum, sadece sizlerin de yorumlarınızı almak istedim. Bir ilişkim vardı, 20 yaşında bir kızdı ve daha önce hiç ilişkisi olmamış birisi. 2 aydır konuşuyorduk ve birbirimizi çok seviyorduk. İlk ayın sonunda ilişkimizi resmileştirdik, sevgimiz mükemmel gidiyordu ve bunu birbirimize sürekli söylüyorduk.

Ancak sevgiliyken, bir anda durduk yere gerildiğini ve ilişkilerin onu gerdiğini, flört olarak devam etmek istediğini söyledi. Yine aynı şekilde devam ettik; buluştuk, sinemaya gittik, beraber film izledik, sarıldık vs. Eğleniyorduk ve ortada sevgi vardı. İlişkimizde kavga etmiyorduk, her şey çok iyi gidiyordu.

Bir hafta sonra yine buluştuk. O gün tekrar ilişkimizi resmileştirmek istediğimde, düşüncelerinin net olmadığını, beni arkadaş gibi mi yoksa gerçekten seviyor mu bilemediğini söyledi. Ben duygusallaştım, üzülmemem için sarıldı ve akşama kadar bu şekilde devam ettik. Sarıldık, her şey yolunda gibiydi ama kafasına bir şey takılmıştı ve ne olduğunu söylemiyordu. Soğudun mu diye sordum, hayır dedi. Bir problem mi var dedim, hayır dedi. Bir şey mi oldu diye sordum, yine hayır dedi.

O gün arkadas olarka devam etmek istediğini söylemişti hatta söyleyemiyordu sadece alttaki o mesajlardaki kararsızlık var ama tekrar ilişkimizi resmileştirip devam ettik. Çok kararsızdı, hoşlandığını ama bir gelecek göremediğini söyledi. Daha öncesinde de ilişkilerin onu gerdiğini belirtmişti. Aşağıda bazı mesajlarını da atıyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Mukemmel anlasıyoruz benide seviyordu durduk yere sizce ne oldu. Şu an arkadas olarak devam ediyoruz. İliskimizde tek sorun bu kararsızlığı oldu ve oda bizi bitirdi.

-Bugün çok karışıktı çok kafam doluydu güzeldi de güzel vakit de geçirdik ama gerçekten tam olarak sevsem bilmez miydim bmyle düşünmezdim

-İşte ama gerçekten tam olarak bir şeyler hissetsem bilirim ki böyle kaygı duymazdım gibi

-İşte hoşlantıda şu an hani bi ilerisine geçemiyorum ben off anlatamıyorum 🥺

-Ya güzel vakit geçiriyoruz da hoşlandjm da ama o kadarda kaldı işte off ben sana tekrar aynı konuyls gelmekte istemiyorum ki 🥺

-Ya olabilir yani kötü bişi yok güzel vakit geççriyoruz bi yanlışın da olmsdı ssla benim de olmamıştır umarı

Alttakilerde ayrilik mesajlari

-İşte maalesef ben de böyle olmasını istemezdim seni de üzmek istemiyorum ama daha bişi de diyemiyorum 🥺

-İşte diyemiyorum ama demek istiyorum demem lazım yani demişim fibi yapsak

-Tamam devam etmesek o zaman olur mu yani zaman verince daha zor olucak bilmiyorum

Sonrainda benden daha iyilerinw layiksin vs vs diye sohbet ettik ben ona mukemmelsin diyorum oda bana mukemmelsin halen demeye devam etti ama iste boyle bu konuya ne dersiniz

ben: Sogudun mu?

o: Hayır öyle de düşünmee

o: Off ben üzmek istemiyorum ama işte ben de üzülüyorum böyle olmasına

01:12o: Tamam iyi geceler xxx telekkür ederim her şey için ve özür dilerim üzdüğüm için

01:15ben: iste üzülmemen lazım normalde ama birkac gun tek basina dusunmen daha iyi yeterince gerdim seni

Güncellemeler
1 yıl
Mesajlarımızın bazıları. 01:15 ben: neden özür diliyorsun bisey yapmadın

o: Hayır sen bişi yapmadın

01:16ben: Ben hersey icin gercekten cok mutluyum ama bir iliskiye hazir degilsinki

01:16ben: Geriliyorsun

01:16 o: Bilmiyorum üzdüm işte gereksiz yere

01:17 ben: Gereksiz yere uzdugunu biliyorsan vw uzuluyorsunda

01:17ben: Yani Şu an cok tuhaf ya cok tuhaf

o: Sen de üzülme ama
Güncellemeler
1 yıl
[28/6 21:22] O: Sadece gözlerin mi kızardı öyle değildi sanki 🥺
[28/6 21:25] Ben: Şey biraz olabilir düzelir bi süre sonra
[28/6 21:25] Ben: Atmasaydım keşke ya sksks
[28/6 21:26] O: Tamam düzelsin olmasın bi daha 🥺
[28/6 21:36] Ben: Olsun senin için yoruldum
[28/6 21:36] O: Tamam🥹
[28/6 23:05] O: Bugün çok karışıktı çok kafam doluydu, güzeldi de güzel vakit de geçirdik ama gerçekten tam olarak sevsem bilmez miydim, böyle düşünmezdim
[28/6 23:05] Ben: Ne süredir bu tarz düşüncelerin var ki
İkizler kadını neden böyle? Nerede hata yaptım?