AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu her erkekte böyle olsa da ikizler muhakkak arar mesaj atar buluşmak ister sık sık eğer bunları yapmıyorsa meşgulüm diyorsa kesinlikle sevmiyordur
Bir örnek anlatabilir miyim size acaba bu erkekle ilgili?
Olur tabi
Şimdi bu çocuk bizim akraba olarak tanıdığımız ama beni ne zaman görse çok samimi davranır. Soru sorar konuşur eğlencelidir. Herkese karşı öyle genel olarak içtendir. Bayramda bir vesile ile annem bu çocuğa bir şey diyor çocuk da haberleşelim diye yanıt veriyor. Bayram sonrası annem soru sorunca çocuk, anneme benim cv'mi ona yollamamı söylüyor ve meşgul birisi olsa da anneme bile anında yanıt veriyor ve aşırı kibar birisi. İnanılmaz yani. Benden haber beklediğini falan ekstra olarak iletmiş anneme. Ben de ona cv'mi resmi dille gönderiyorum siz diyorum ona ama o bana hep sen der benden büyük olduğu için. Hemen yanıt vermiş ve şey demedi mesela "teşekkürler ben sana duruma göre haber veririm" demedi. Konuşmayı uzattı, espriler yaptı, bir konuyla ilgili sohbet etti benimle. Enerjilerimiz aşırı uyuşuyor yani. O gün bana işte ne yaptığı ile ilgili fotoğraf falan attı. Şaşırdım hatta. Sonra konuşmayacağını sonra yazacağını söyledi. Ama akşam yazmadı. Ertesi gün günaydın mesajı atmış. Konuşamadık diye yazmış ben de ona meşgul olduğu için engellemek istemediğimi söyledim. O da sorun olmadığını söyledi. Ama maksimum 2 saat konuştuktan sonra bana cevap yazmadı ve beni öylece bıraktı. 3 gün geçti, cumartesi günü ben bir story atmıştım akşam 11 buçukta. Bu gecenin birinde strory'me bakmış emoji atmış. Ben de sinir oldum ama trip falan atmadım tamam mı. Bir şeyler yazdım. Bir baktım bu anında cevap vermiş ama imalı imalı konuşuyor. Ya gözümde çok minnoş olan adam niye böyle yapıyor diye sinirlerim bozuldu.
Konuşmayı uzatmadan teşekkür ettim bir şey de demedim. O da dememiş. Ama sonraki günlerde attığım stroylere de baktı. Genel olarak herkese bakıyor olabilir. Bilmiyorum ama bu davranışları sinirimi bozdu. Sizce neden böyle davranıyor olabilir? Yani şey demek istiyorum. Mesajlaşmak istiyorsa insan yazar, istemiyorsa da yazmaz görmezden gelir. Bu hem yazmıyor hem de beni görmezden gelmiyor. Neden böyle davranıyor?
Ben genelde sataşıyorum
Nasıl mesela diyelim ki mesajlaşma üzerinden konuşuyorsunuz neler yaparsınız
Sinir edip kızdırmayı seviyorum ama aşırı değil tabi tatlı tatlı
Bu durumu size örnek vererek sorabilir miyim izin verirseniz?
Tabiki
mesela diyelim ki bir kadın tanıyorsunuz ve çok samimi değilsiniz o kadınla, ama ne zaman görseniz muhabbet edersiniz ve de samimi olursunuz. yani sevmiyor değilsiniz. ortamlarda ona sorular sorar, ilgili davranırsınız. çekimser kalmazsınız, dışa dönük birisiniz.
sonra bir konu vesilesi ile bu kadınla mesajlaşma şansınız oluyor. kadın yazıyor ama size, siz de meşgul birisiniz ve de 5 dk geçmeden direkt cevap veriyorsunuz kadına. ilk kez mesajlaşıyorsunuz ve de aşırı derecede samimi konuşuyorsunuz hani sanki 40 yıllık arkadaş gibi. espri yapıyorsunuz, hatta nerede olduğunuzla ve ne yaptığınıza ilgili fotoğraf bile atıyorsunuz kadına. bu tamamen enerjilerinizin uyumu ile ilgili bir durum ve emin olun uyuşuyorsunuz. hatta laf arasında eve gelip, spora gideceğinizi de söylüyorsunuz. sonra siz işte olduğunuz için, onun mesajından sonra ona diyorsunuz ki, "sonra yazacağım, malum." ama yine kibar bir şekilde. ama yazmıyorsunuz, hani çok yorgun olduğunuz için vs. de olabilir tabii. yazmak zorunda değilsiniz.
ama ertesi gün "günaydınlar" deyip, o kadına mesaj atıyorsunuz. dün yazmama sebebinizi söylemiyorsunuz tabii ki, öyle bir samimiyet de yok. sadece kadına diyorsunuz ki, "dün konuşamadık" kadın size, işte olduğunuz için hani sizi meşgul etmek istemediğini söylüyor ama siz bunun bir sorun olmadığını belirtiyorsunuz ortamı yumuşatıyorsunuz. yine konuşma konusu açıyorsunuz maksimum 2 saat konuştuktan sonra kadın size mesaj atıyor ama bu sefer herhangi bir şey yazmıyorsunuz.
sizce bunun sebebi nedir? mesela kadından ışık vs. mi görmek istedi, göremediği için yazmak istemedi mi? İstemediyse neden günaydın diye mesaj attı mesela? uzun oldu kusura bakmayın.
Bence aşırı ilgisini belli Edip kaçırmak istemiyor
Şey olabilir mi? Bazı şeylerden emin olup ona göre bir şeyleri açıklamak ve söylemek istiyor olması? Çünkü bizim durumumuz farklı biliyor musunuz. Biz aile olarak birbirimizi tanıyoruz. Yani benim teyzemin kızının halasının oğlu bu çocuk ve hep bayram seyranda birbirimizi görürüz. şimdi doğruya doğru, sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyorum. ama şöyle bir düşününce, mesela bu adam kesinlikle ama kesinlikle aile terbiyesi almış efendi bir adam. annesi ile aynı ilde olmalarına rağmen, eve çıkmış her erkek gibi, ayrı yaşıyor tabii. mesela anne kuzusu değil, kendisine vakit ayırmak isteyen, ihtiyaçları olan bir erkek. veya en basitinden, evini arabasını almış, sadece evlilik yolunda olan bir erkek de olabilir. ama eğer sevgilisi olsaydı, bana sohbeti uzatacak mesaj atar mıydı sizce? benim ona yazmamın sebebi de kısaca şuydu, bir referans olması açısından ona cv'mi attım. ben sizli bizli konuşuyorum ama, resmiyim. tanıdığım olmasına rağmen sen demedim. o bana şunu diyebilirdi, "teşekkür ederim, gelişmeleri seninle paylaşacağım. iyi günler." ama demedi. direkt merhaba dedi, esprili şekilde cevap verdi. işle ilgili bir şeylerden bahsetti ve ben de o güldü vs. diye hani ortamı yumuşattı diye o şekilde cevap verdim ve bana işte olmasına rağmen anında yazdı ben laf arasında kpss'den bahsettim, bana notlarını atacağını falan söyledi ama görseniz yani afedersiniz kardeşim gibi de yazmıyor. çok içten ya aşırı samimi. ailesini biliyorum, kim olduğunu biliyorum. en çok da o bakımdan çok tatlı geliyor bana işte. boş adam değil, kendini geliştirmiş, yetiştirmiş birisi. ama o kısacık konuşmayı çoğu insan kaç yıllık dostu arkadaşıyla yapar mesela.
yani ne yapıp ne ettiği ile ilgili fotoğraf falan atınca şaşırdım, laf arasında spor yaptığını söylemesine şaşırdım. ki bunlar ekstra bilgi, erkekler de sever böyle şeyleri söylemeyi. neyin ne olduğunu söyler, kadının bilmesini ister falan. ne bileyim garip geldi. yani kız arkadaşı olan bir erkek başka bir kadınla bu şekilde uzun ve samimi konuşur muydu sizce? karaktersizlik yapacak birisi değil gibi geliyor. başı bağlı olsa muhatap bile olmazdı, diye düşünüyorum. bilmiyorum ya :(
inanın ben niye bilmiyorum bu adama aşırı çekiliyorum ya. hiç anlamıyorum. çok eğlenceli, esprili, komik, her şeyden konuşulabilir birisi ve de benimle konuşmayı da hani neden bilmem ama en az benim kadar o da istiyor gibi hissediyorum. bilirsiniz kadınlar hisseder, öyle bir his var. ama şimdi de şöyle bir düşününce bu adamın evde fbsi ile vakit geçirmediğinin de garantisi yok :( ama çok sıcakkanlı delireceğim ya. dili de öyle güzel ki tam yılanı deliğinden çıkaracak şekilde yani ağzı iyi laf yapıyor.
hani ben ondan bugün etkilenmedim ki açıkçası ben ondan uzun zamandır etkileniyorum ama konuşma gibi bir durumumuz yoktu, bahane de yoktu. yıllar geldi geçti hep aile ortamında selamlaştık konuştuk sohbet ettik vs. hani bayramlarda falan görürsem görürüm, öyle düşünün. ama inanın ne zaman görsem bu adamla konuşmak için ölüyordum ben ya, bahaneyle bana laf atsın, nasılsın desin, hâl hatır sorsun diye ölüyordum ben yani. kısa cevaplar veririm genelde, çok konuşmam yine yüz yüzeyken ama bir o kadar konuşmak isterim hani anlatabiliyor muyum tam bir aptal aşık gibi benim durumum.
ha, aşk da değil şimdi yalan yok, ölmüyorum onsuz çünkü bu zamana kadar da yaşadım bu şekilde, ama geçen hafta onu bayramda görünce bir kanım kaynadı tekrardan, hatırlattı bana kendini bir şekilde. iş ile ilgili konuşunca da, haberleşelim dediği için ben bu adama yazmak için yanıp tutuştum zaten yani öyle diyeyim ben size anlayın durumu. ilk önce bende numarası olmadığı için annem sordu, kızım ne yapsın vs. diye anneme demiş ki, "bana cv'sini göndersin, haber bekliyorum ondan" şimdi şey deseydi, ben ona cv falan atmak da istemezdim. " olur göndersin cv'sini" ama onu da dememiş ki, anneme hâl hatır sormuş, samimi dileklerini söylemiş, konuşmayı bitirirken haber bekliyorum falan demiş adımı da yazmış falan ya ama kadınlar için nasıl ayrıntılar önemli kadınlar nasıl şekilde düşünüyor vs. anlatabilmek için yazıyorum bunları yanlış anlamayın beni.
demek istediğim, haber bekliyorum demeseydi, bana tüm o mesajları da art arda atmasaydı ben şu saatte aptala dönmezdim. çünkü hem konuşmak istiyor gibi yazdı 2 gün boyunca ama bir o kadar da "sen benim umurumda bile değilsin" gibi de davrandı. Yani konuşmayı bir anda kesti.
Ama sonra 3 gün yazmayıp cumartesi günü attığım hikayeye emoji ile cevap verdi ve imalı imalı laflar söyledi. Neden böyle yapıyor sizce?
Gecenin 1'inde yazmış o mesajı da mesela gece gece mesaj atmış normalde hep gün içinde yazan insan kendisi
İkizler erkeğinden uzak durun demedi demeyin
Zaten var ya kesin sinir hastası olurum ben