Bana göre yay dışında ateş erkekleri iyi aile babası olurlar gibi 🤨
Yengeç
Başak
Aslan
Akrep
Koç
Terazi
Oğlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yani şöyle diyeyim.
Bunu burçlara göre belirlemek mantıklı olsa bile, herkes tek bir burcun erkeğiyle mi evlenecek? (Yükseleni mükseleni var bu işin, bari ona bakın, belki uyum yakalarsınız kjfd)
Ne saçma muhabbetler ya. Hani örneğin “Koç kadını hangi burç erkeğiyle evlenmeli” tarzında sorular bu sorunun yanında daha mantıklı kalıyor cidden. d
Yengeç burcu erkeği iyiymiş hadi bütün kızlar yengeçlerle evlensin jfkdf
Yengeç başak aslan akrep Oğlak erkekleri sadakatten bihaberler aldatırlar hiç hiç bulaşmamak en güzeli☝🏻 Terazi içlerinde bi sadakatli olma potansiyeli yüksek erkekleri oluşturabilir ben terazi burcu diyorum 🤔
Terazi erkekleri fav benim için o konuda balım
Hangi burçla iyi anlaşıyorsunuz ona bakın evlilikte, önemli olan sizin hangi burçla uyum sağlayacağınız. Ama iyi baba, ve çocuklarına düşkün olarak kova burcu diyorum ben.
Kovalar deüişik balım yaaaa onlarla evlenilmez sanki herkes kötü konuşuyor o burcun erkeği için
Evlenilir demedim, baba olarak çok iyiler.
Babalık konusunda bir şey diyemem balım
Koç burcu olarak kova ve oğlak ile iyi anlasiyorum ama erkek olarak bilmiyorum ama kızlarda kova ve oğlak iyi arkadaşlarım oldu ama başak yay ve aslan hayır hele aslan kadını çekilmez ve sinir bozuntuki başaklar okb hastası yaylar ise aklı beş karış havada kindar takımı
ama şıklarda boğa burcu yok 🙌 boğa burcu erkeğiyle her yola çıkılır ❤️
Balım belki hayatında güneşi boğa olan birisi olabilir ama yükselende etkili bir yerde. Boğa erkeğinin geneli aldatıyor çevre gözlemimden ötürü ayrıca kendimde bu burcun erkeğiyle anlaşamıyorum sebep kimya uyuşmazlığı
ben kova burcuyum sevgilim boğa, bazen anlaşamadığımız zamanlar oluyor tabii ama genel olarak severim boğaları 😊
İyimiş balım Rabbim daim etsin o zaman 🙏🏻🙏🏻
Yay burcu için evlenilecek en ideal burcun terazı oldugunu soyluyolar. Yayın dengesizliğini onlar dengeler cunku :D
Akrep ya da koç bence
Akrep balık yengeç hariç hepsiyle evlenilebilir.
Yengeç erkeği evine bağlıdır.
Terazi tabi. Ki
Yengeççççç🎀💙💘💙🎀🤩😍
Yengeç erkeği çok duygusal Akrep erkeği ilişkide yorar baskın bi karakteri var Oğlak burcunun umursamaz bi yapısı var (arkadaşlarımdan biliyorum dkfjkdjfd) bence terazi burcu
Terazi olurr
Kızlar teraziden olur mu
Evet balım, mis gibi olur hem de eğer ateş veya hava burcu isen.
Başak ve akreple de olur terazi
Ben başağım
Abla alakasız ama adım balım hkskdk
Aaaaaa cidden mi fıstıkkkkk ne güzel ismin varmışşş ❤️❤️
Başak terazi olur canısı mis gibi hem de
Teşekkür ederim sende çok tatlısınn💗
Rica ederim balım bende teşekkür ederim sana 🌿❤️
terazi
Oglak ya da başak
Boğa olsaydı onu seçerdim
Kız boğadan olmaz çevremde sadık boğa görmedim hiç aşko 🤣🤣
Senin burcun nedir
Terazi canım
Sana bu şıklar arasında koc, terazi, aslanı öneriyorum. Terazile uyumludurlar
Detayda belirttim aslan ve koç diye ama terazide olur, teşekkür ederim güzellikk 🌼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?