Gizli Üye(36-45)5 aySaygılı ve İyi Kalpli: Saygı, eşitlik ve anlayış temelinde bir ilişki olmalıdır. Karşındaki kişi, sana değer verir ve senin düşüncelerine, duygularına saygı gösterir.
Duygusal Olgunluk: Duygusal olarak dengeli ve olgun bir erkek, problemlerle başa çıkabilir, sağlıklı iletişim kurabilir ve duygusal manipülasyona başvurmaz.
Güvenilir: Güven, bir ilişkinin temeli olmalıdır. Herhangi bir ilişki sürdürülebilir ve sağlıklı olabilmesi için güvenin sağlam olması gerekir.
Destekleyici: Hayatındaki hedeflerine ve hayallerine destek olur, seni aşağı çekmek yerine daha iyi bir insan olman için teşvik eder.
Adil ve Eşitlikçi: Birlikte her şeyin paylaşılabileceği, eşit bir ilişki kurabilen biri. Herkesin rolü ve hakları eşit olmalıdır.
Zihinsel ve Fiziksel Sağlık: Kendisini fiziksel ve zihinsel olarak iyi hissetmeye özen gösterir, sağlıklı bir yaşam sürer. Kendi sağlığını ihmal etmez, çünkü bu hem bireysel hem de ortak yaşam için önemlidir.
Empati ve Anlayış: Karşındakinin hislerini anlamaya çalışan, seni dinleyen ve her zaman çözüm arayan biri.
İletişim Becerisi Yüksek: Hislerini rahatça paylaşabilir ve sorunları açıkça konuşarak çözebilir.
Olumlu ve Motive Edici: Hayata karşı pozitif bir bakışı olan, seni de iyi yönde motive eden biri. Kötü zamanlarda bile bir çözüm bulmaya çalışır, moral kaynağı olur.
Sorumluluk Sahibi: Kendi hayatındaki sorumluluklarını yerine getirir, işine, ailesine, ilişkisine karşı sorumluluklarını unutmayan biri.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayBöyle bir adam bulursanız, asla bırakmayın:
Tartışmalarınızın bir günden uzun sürmemesini sağlıyor.
Sizinle vakit geçirmek için planlarını isteyerek değiştiriyor.
Düzenli olarak arayıp halinizi soruyor.
Sizi mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor.
Gereksiz çatışmalardan kaçınmak için uzlaşmaya açık.
Sürekli olarak sizinle kaliteli zaman geçiriyor ve asla ortadan kaybolmuyor.
Sizi sebepsiz yere düşünceli hediyelerle şaşırtıyor.
Yanlış yaptığını kabul edecek kadar olgun.
Sana karşı hislerini sık sık dile getiriyor.
Yanınızdayken en iyi şekilde görünmek için çaba sarf ediyor.
O, karşılığında hiçbir şey beklemeden sizinle vakit geçirmekten keyif alıyor.
Ayrı kaldığınızda sizi gerçekten özlüyor.
O, sizin iyiliğiniz için küçük fedakarlıklar yapar.
Kendinizi savunamadığınızda o sizin için ayağa kalkar.
Sana kızgın bir şekilde yatağa girmeyi reddediyor.
Sizin hoşunuza giden şeyleri, sizi mutlu ettiği için yapar.25 Yorumla- 5 ay
kulağınızda küpe olsun.
- 5 ay
p. tesi çıkarayım bu söylediklerini olur mu.
- 5 ay
gerek kalmadı gitmeme yaştan dolayı tüh.
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Erkek gözüyle evlenilecek erkek, sadece sevdiğini söyleyen değil, o sevgiyi günlük hayatta taşıyabilen biridir. Zorlandığında kaçmak yerine yanında duran, sorumluluğu bahane üretmeden alan, maddi manevi yükten korkmayan bir duruşu olur. Duygularını bastırıp susan değil, konuşmayı ve çözmeyi bilen erkektir. Gücü baskıyla değil güvenle kurar, kadını kontrol etmeye değil hayatına ortak etmeye çalışır. Eğlenmeyi bilir ama ciddiyet gerektiğinde yerini bilir. Kendi hayatını yönetebilen, geçmişiyle kavgalı olmayan, sınırları net ama kalbi de açık olan erkekle evlenilir.
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
5 ayMilleti trollemek için soru sormuşsun işte sazan avı
70 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tam senlik net bir cevap geliyor işte 😄✨ Sen işkoliksen ve “ben çalışırım, o evle ilgilensin” diyorsan, evlenilecek erkek; egosu şişik olmayan, “eve para getiren benim olmak zorundayım” takıntısı olmayan erkek bence 🧠💫
Önemli olan, senin kariyerine saygı duyması, ev işlerini gerçekten dert etmeden üstlenmesi ve “erkeğim ben, yapmam” dememesi 🧽🍳 Partnerlik ruhu olan, sen çalışırken trip atmayıp destek olan, seni başarılarınla gurur duyan erkekle evlenilir. 🙌
Bir de merak ettim, şu an hayatında bu tanıma uyan biri var mı, yoksa daha arayış modunda mısın? 💬💕03 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayAyy tamam sakin ol kraliçe bağırma kulaklarım çınladı 😂🧏♀️ Soru troll ama fikir baya mantıklı bu arada 😉🔥
- 5 ay
Benle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Dürüst saygılı çalışkan dinine bağlı Allah korkusu vicdanı olan biri
Beni seven değer veren kıymetimi bilen birini isterdim vallaha
32 Yorumlaİşkolik birini bul işte ne güzel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 5 aykızlar tipe paraya bakar
21 Yorumla- 5 ay
Knk sende mi
5 ayİstediğin şeyi bulman imkansız nerdeyse. Bu arada ben de işkolik biriyim. Bana da ev temizliği yapacak yemek yapacak sabah akşam 2 posta cinsel birliktelik yapacağım bir kadın lazım. Ama evlilik istemiyorum ben. Sadece birlikte yaşayıp sevgili gibi takılacağız.
Senin isteklerine gelince hiçbir erkek, gerçek bir erkek bu dediklerini kabul etmez. Erkeğin görevi çalışıp para kazanmak, senin görevin ise ev işleri ve yemektir. Ekstra çalışmak istiyorsan çalış tabi ama ev işlerive yemekten yine sen sorumlusun çünkü bu senin asıl görevin.
Eğer sen sorudaki gibi beklentilere sahipsen hayatın boyunca yalnız kalırsın demedi deme. Yaşın ilerledikçe hiç kimse tarafından da beğenilmezsin.
03 Yorumla- 5 ay
Öyle bir görevi kim vermis
- 5 ay
Doğa/tanrı. Adına ne dersen. İç güdülerimiz böyle. 10 binlerce yıldır da bu şekildeydi.
- 5 ay
Allahin kitabinda bile yazmaz bu bahsettiğim şey eski taş devri yok ha var diyorsan magaranda mutluluklar
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Evlilikte asıl mesele bence kimin çalıştığı ya da ev işlerini kimin yaptığı değil, iki insanın birbirini ne kadar tamamlayabildiği. Hayatın yükünü tek başına taşımaya çalışmayan, gerektiğinde sorumluluk alan, birlikte karar verebilen bir erkekle evlilik yürür. Mizahı olan, iletişimi güçlü, seni dinlediğini hissettiren biri çok kıymetli. Resmi şartlar elbette önemli ama uzun vadede asıl belirleyici olan duygusal olgunluk ve saygı oluyor. Birlikte susabilmek, birlikte çözüm üretebilmek ve zor anlarda kaçmamak evlilik için en temel şeyler gibi geliyor bana.
11 Yorumla- 5 ay
Evet orası öyle ama mesela baksana herkes böyle şeyler istiyor ve ben de görünce o zaman ben de isteyeyim demek millet bu kadar dikkat ediyorsa ben de dikkat ederim millet istiyorsa ben de isterim diyorum yani
1-Aklını kullanmayı bilsin kimse akılsız değil rol yapmayın artık.
2- Allah korkusu olsun3- merhameti şefkati olsun
4- dürüst olsun şeffaf olsun
5-kalbinde de aklında da birisi olmasın, hayat arkadaşı olmasını yoldaş olmasını bilsin
46 Yorumla- 5 ay
@Lessnesss iyi güzel demişsin de bence insan biraz olsun ilgisini çekmeyen birinin karakterini de keşfetmek istemiyor.
- 5 ay
Olaya bir de bahsedilen kişi ile empati yaparak bakmak lazım 😊 çirkin de bakmıyoruz ama bir yerde yanlış yapıyoruz sanırım.
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ahaha kriterler çok haklı ya. Bu zamanda mantıklı istekler bunlar. Şükür hepsini geçtim😅
Adam olan, iyi kalpli, merhametli, güvenilir, dürüst, sorumluluk sahibi erkekle evlenilir.
Kızların en sevmediği erkek tipi illa ıt kopuk olması lazım olmazsa olmaz🤣10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. doğru kişi sana kıyamayan, seni zorlamayandır. ilişki içerisindeki beklentilerini, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışandır. seni küs uyutmayandır. biraz klişe olacak ama: geçinmeye gönlü olandır. yanlış kişiyi zorla doğru kişi yapmaya çalışmayın, doğru kişi kendini belli eder.
10 YorumlaAdli sicil temiz
Akli denge, kendine has delilik var.
IQ ortalama üstü, EQ yükssk (eq koymamışsın bak)
Bedensel engel yok, diş dolgusu Kanal sayılmaz ise.
Sigara yok, alkol ayda 1 şişe şarap
Uyuşturucu yok.
Yaş Okey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBence bu zamanda evlilik kötü. Evlendigin adamın ailesiyle de evleneceksin. Türk insanında eğitim seviyesi çok düşük ve yobaz olduğu için ailesi de büyük ihtimalle yobaz olacak. O yüzden iyi düşünün.
Kızlar da okusunlar. Meslek sahibi olsunlar. Telefon kullanmayın bütün gün, kendinizi geliştirin, nerden ne olacagi belli olmaz. Hazırlıklı olursunuz. Elinizde kapı gibi bir mesleginiz olsun, evlenince işler değişir, esin birgün neyin var der ağzından kaçırir gidecek bir yerin olur, çalışacak bir işin olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
5 ay
Haberin var mı bilmiyorum ama yine de görmeni istedim
18 Yorumla- 5 ay
Evet
- 5 ay
Geçmiş olsun 🤷🤷
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayGüzel, dalga geçmek için tam adres burası zaten 😆
Hangi erkekle evlenilir soru başlığına vereceğim cevab.
Kendine ait evi olan. İyi ve düzenli bir işi maaşı olan, sorumluluk bilen, özellikle evliliğin sorumluluğunu, seven, sevdiğine değer veren, kafa dengin, sana uyan, yanına yakışan, ailesi seni kabullencek senin ailen onu. Öyle dört dörtlük erkeği bulursan hiç kaçırma evlen.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayTürk erkeği olmasın yeter Müslüman kadınları sevmezler hristiyan kadınlarla kıyaslarlar ve escrt gnl eve giden erkekten koca baba olmaz orp olan erkeği koca diye alanlar var maalesef sonra ondan adamlık beklerler namusu olmayan herkese veren zinaya para verenden adam olmaz ve 10 yaş küçük kız isteyen erkek niyeti kötüdür olgun değildir sanki 27-33 yaşındakiler olgun sadık nedense hep 30 üstü evli erkekler küçük kız peşinde koşuyor 30 yaşına karar her bk yiyip 18-22 yaşında bakire güzel kız arayandan mı koca olur bencil pis bu tipler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
5 ayTÜRK KIZLARININ Ne Dediği Değil Ne Yaptığına bakacaksınız SÖZ DEĞİL Yaptığı eylem önemli O da Nedir TİP PARA EV ARABA YAT KAT En önemlisi Öldüreceksin Süründüreceksin Döveceksin Aşağılayacaksın Ezeceksin Hor Göreceksin Eğer Böyle olmazsan O Sana Bunları Yapar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Evlenilecek adam; sözüyle özü bir olan, "yaparım" dediğini yapan ve kriz anlarında parlamak yerine çözüm üreten güvenilir adamdır. Ailesine saygı duyan ama seninle kuracağı yeni yuvanın sınırlarını çizebilen, hayatın yükünü sırtlanmaktan korkmayan çalışkan ve sorumlu bir karakterdir. Seni değiştirmeye çalışmak yerine başarınla gurur duyan, komplekssiz ve hayatı senin için zorlaştıran değil kolaylaştıran erkekle evlenilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBulaşık yıkamak, süpürmek, cam vs silmek, annemin uzanamadığı yerlere uzanıp perde vs takmak, gerektiğinde makineye çamaşır atmak bunlar sayılıyor mu 😅😅
13 Yorumla
Cevap sahibi5 ayYaşım yetse başvurumu yapardım fjskgkskg
Cevap sahibi5 ayYaş kriteri ne onu da yaz fkskgmsmg
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
5 aybana da çalışmayacak ev işi yapacak eş lazım krjrkkr işkolik olmak haftada 70 80 saat çalışmak öyle bir hale getiriyor ki evde herhangi bir işi iş yapmak olarak görüp sinir krizine girebiliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayErkek dedigin ev işlerini yapar, bulaşık yıkar, yemek yapar 😀arada karısıyla dedikodu yapar 😀mümkünse çamaşırları'da asabilir hatta çocukta dogurabilir hajshshshshahahahahahahahahshshağqğeş, çzçaiwüeğfoahahhaahhahahaha
21 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKocamla dedikodu yapmayacaksam neden evleneyim ki banane hdbdbdndjdjd
5 ayDoğru düzgün işi gücünde yerinde maddi durumu yerinde olan ailesine bakabilecek kimseye muhtaç etmeyecek biri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayNe ben de tam tersi beni çalıştırmaya ak birini arıyorum 😂
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAdli sicil kaydına takmışsınız. Hakkında açılan, bulaştığı davalar anca uyap kaydıyla görünür. Sicile işlemeyen dümenlerini anca uyap kaydıyla görürsünüz.
10 YorumlaCanım bu saydıkların okey bunlardan daha üstün ve senin eşin olacak bir insan olacaksa bu herkes için merhametli vicdanı olmalı bir erkek merhameti yoksa her şey yapar ama herşeyi gerisi boş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evde de destekçi, yerine göre psikologun , yerine göre sohbet arkadaşın yerine göre romantik partnerin olacak erkekler nerdeeee öylesi yerine göre yaramazlık yapabileceğin eglencegin insan...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
5 ayTürkiye bağlamında konuşuyorsak kendini bilen eğitimli ve meslek sahibi birisi olması zannımca yeterli olacaktır sizi çok sevecek olması yakışıklı olması vs durumlar extraya girer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayYaş 25 onun dışında uyuyorum+olarak size sporcu ve hukuk bitirmiş koca eklentisi sunuyorum ancak aylık maaş ödemeniz ne kadar olacak? Ahahahah
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
5 ayKrakerleri öyle bir yükselltik ki adam gelirse ilk buluşmaya çiçekle ben gidicemmfkflf
19 Yorumla- 5 ay
Çubuklu mu olsun susamlı mı jakaksksja
- 5 ay
@sessizadam2525 susamlı
- 5 ay
İşi biliyosun sana yanlis yaparsa martilara yem edersin jaakjsjs
- 5 ay
Ne güleysunnn daaa sjjsjsjsjjs
- 5 ay
Gülme komsuna gelir başına derler sen herhalde totem yaptin gülerek😂😂
- 5 ay
Hayirdir ne olduu
Gizli Üye(18-24)5 ayKızların cevaplarına baktım neredeyse %90 ile sorunsuz evelenbiliyorum kdöfldlfldlf
Neyse böyle devam heryerde tam evlenilmelik birisin deniyor bana
Ama karı kızla işim olmaz birsürü işim var daha phorshe 911 GT3 alıcam00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
5 ayAslında yazdığın şartlar çoğu erkek için evlenilecek kadın kriteri. Gerçek olsaydı erkekler kendisini çok şanslı hissederdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBla bla bla bla bla... Bu mantığa göre doktor kadınlar hemşire bir erkekle evlenmesi lazım ama 1 tane bile örneği yok türk kadınlarının yetiştirilme kültürü zaten buna izin vermez. Kazandığı her kuruşu erkeğin başına kakar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ay27 yaşında bunu söyleyebilecek kadar ergen kafali olman tuhaf.
Ev erkeği istiyorum çalışmasın ben bakarim diyorsun. Allah akıl fikir versin
07 Yorumla
Cevap sahibi5 aySöz büyü gibidir. Söylediklerin ve yazdikların rezonansa girer ve gerçek olmaya başlar. Ağzından çıkanlara dikkat et. Ilerde pişman olma
Cevap sahibi5 ayBu devirde erkeklerin çoğu tembel. Kendini varlikli ve vasiflı gösterip eli para tutan kizla evlenip yan gelip yatma derdindeler. Kazancinin çoğunu kendine harcayip evi senin geçindirmeni bekliyor çoğu erkek
Cevap sahibi5 ayKizlar düşüyor
Gizli Üye(25-29)5 ayBu kıza sktır çekmeyen her erkek hemcinsime... Umarım penisinizi ve hayalarınızı kaybedersiniz VE acı içinde bir domuz gibi can verirsiniz. Erkeklere tek sözüm budur.
05 Yorumla
Cevap sahibi5 ayNe senden bahseden oldu. Ne de seni ima eden... bu yorumda sen yoksun sen Sgt gt
Cevap sahibi5 ayYalanlarını al da sqtr gt... İş kolik miş 👌 İşkolik adamın burada ne işi var erkekle ne işi var. Sevişmez evlenmez çocuk yapmaz Gerçek iş kolik kadınlar. burada fake fake takılma allahın züdü bozuğu... işine bak ergen. Yaş 27 ama baş sadece 7!
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayÖyle bir erkek sana gereken kadınlığını tatitirip yaşatamaz. Kaldı ki sen zamanla o erkekle yetinmez başka erkeklere yelken açarsın.
00 Yorumla
5 ayÇok var piyasada ondan özellikle kadın influencerların kocaları. Kadın parası yiyen erkek çöptür.
00 Yorumla
5 ayErkek adam dediğin çalışır çabalar ve ailesine sahip çıkar eğer bunları yapmıyorsa bir halta yaramıyordur demek nokta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Devlet bile memur seçerken bu kadar şart aramıyor 😄
10 YorumlaUzun kaslı yapılı yakışıklı erkeklerle evlenilir🤭🤭 Onlarla her şey yapılır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBaşvuru butonu nerede? Son başvuru tarihi ne zaman? 27 yaşımdan gün aldım, başvurabilir miyim?
04 Yorumla
Cevap sahibi5 ayYalnız bir sorunumuz var, ben çalışıyorum ve durumum iyi, umarım başvuru şartlarını sağlıyorumdur...
🙂🙂🙂
Cevap sahibi5 ayTamam bende trollüyorum işte
Jşjjihşhşvşvcşcşclc
5 ayondan sonra da neden erkekler prenses oldu diye yakınmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 ayTesti izdivaçınıza talipim sultanımm 🤩🤩😍😂😂
00 Yorumla
5 ayAğırlığını duruşunu taşıyabiliceğiniz yanında sırıtmayacağınız erkekle
00 Yorumla
5 ayKanka beni al 22 yaşındayım bedelli parasını da çıkar 6 kölelik artı bağlılık yaparım yani
00 Yorumla
5 ayİci disi bir olanla.. sözüde davranisida bir olanla benim icin bunlar önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Sorumluluk sahibi kendini bilen dürüst bir erkek ile
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
5 ayBu söylediklerinizin daha sonra iklim ve zamana göre değişiklik gösterme ihtimali nedir?
00 Yorumla
5 ayaaa ben uyuyorum ama bil bakalım ne eksik 🙄
00 Yorumla
5 aySen ev işlerine ve çoluk çocuğa bak anlasiriz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Önce sevdiği kadına sonrada aidiyet sahibi biri ile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayBelediyeden bir de numunelik raporu iste tam olsun. 😅
00 Yorumla Bana uyar aslında yıllardır izin bile kullanmadan çalıştım biraz dinlenirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ay😅😅😅Erkek gibi kadın dedikleri senmisin acaba
15 Yorumla- 5 ay
😅Erkek adam çalışmalı evini geçindirmelidir evde oturmakla olmaz he yemek vs de yeri geldiğinde yapmalı temizlik
- 5 ay
Olsun madem değil olması gereken 😅 Hatuna hizmet vatana hizmettir 😅😅
5 ayparası imaj tipi olup korkak erkekler var bir kadın anne olmasına rağmen bir erkek için baska kadın darp etti erkek sessiz kaldı inkar etti iftira bile attı ya da evladı ilişki öğrendi diye bu davranış ne kadar dogru ve mutluluk getirir düğün var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBurdan evlenme kararı aldı isen seninde belgelerin olması gerekli ve heyet belgesi.
05 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBende aşırı yakışıklıydım hiç evlenemedim şimdi de hastayım üstelik ne saçım, güzelliğim kaldı ne aklım peşime düşen insanlar oldu onlar bana oyun oynadılar yani evlenmek isterken evde kaldım bide hastalandım ölsem kurtulurum
Cevap sahibi5 aySaol kardeş
Gizli Üye(18-24)5 ayHaftada 3 kere gym e gidilecek ve beraber spor sonrası çift pozlaması yaparsak okeyim
01 Yorumla
5 aySadece ev işi yapan adamdan olmaz o zaman kafanı dağlara taşlara vurursun. Çalışmayan insan bir kere parayı yönetmeyi bilmez parayı yönetmeyi bilmeyen karısını da yönetemez karısını da yonetemeyen iyice pasifleşir ve erkek olmaktan çıkar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
5 ayHocam tam evlenmelik bir ilan olmuş sfsdfdsfd
02 Yorumla- 5 ay
Okurken güldürüyor ama yine :D
Gizli Üye(30-35)5 ayBu sistemde sevgi sigortası da var mı, yoksa yıllık izinle mi geliyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYaş 33 değil de 34 olur mu peki diğerlerinin hepsi varsa... 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAşı kartını da isteyin😂
Aşı karşıtlarına itibar etmeyiniz.
00 Yorumla
5 aySorumluluk sahibi sıçtığını ortada bırakmayan bir erkek karısına da değer vermesini bilirse o evlilik her türlü gider karını baş tacı edeceksin ki karında seni baştacı etsin kardeşim
00 Yorumla
5 ayOff topic: Ben ukraynalıyım rusyayı sevmiyorum. borris yeltsin değilim ben artık anlayın ama filistini sonuna kadar destekliyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar