Evlenilecek erkek burcu hangisi sizce?

Simdi benim 5 tane sevgilim oldu gecmiste Aslan burcu olan ilk sevgilim cok egoistti kucuk dunyalari ben yarattim havasindaydi ukala tavirlari yuzunden terkettim.
2. Sevgilim ikizler burcuydu onunla en basta guzeldi sonra bana yalanlar soyledigini farkettim , bir gunu diger gunh tutmuyordu. Cok sinirliyken bir anda guluyordu falan dengesizliklerinden soguyup onu da terkettim.
3. Sevgilim koc tu hep ilgi istiyordu cocuk gibiydi surekli mesajlasma ve her. dakjka konusurduk. baydi bir sure sonra olmadi
4. Sevgilim boga ydi en kotusu bu cikti cunku aldatti beni. bir surede yedirdi bana bunu anlayamadim. kesinlikle bir daha boga olmaz.
Son sevgilim basak ti belki de evlenmeye en yakin oldugum bey buydu tanisma ve flort faslimiz 7 ay surdu. Elele tutusmaktan otesini hic istemedi benden. Yaninda kendimj cok rahat hissediyordum sanki 40 yildir taniyormsum gibi. Ama tek bir kiskanclik krizinde terketti beni nedeni de ben kiskandigimda soguyorum dedi. eskisi gibj olamam dedi ve gitti. Sanirim basaginda bu kiskandiginda soguma huyu cekilmez.

Sizce en ideal evlenilecek burc jangisi?
Evlenilecek erkek burcu hangisi sizce?