Astroloji & Burçlar Erkekler, hangi burçla evlilikte anlaşabiliyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aşk hayatinda, benimle anlasabilen var mi bakalim Güncellemeler+1 yıl Söyleeeee Güncellemeler+1 yıl Yuppi sorum süper soru seçildi Erkekler, hangi burçla evlilikte anlaşabiliyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% Yengeç +1 yıl burç ne hanfendi. kişisel özellikler yüz binlerce durumun karmaşık bir şekilde birleşmesi ile oluşur cahil olamayınız aq 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 398 cevap paylaştı. Butunburclarla evleberek denedim hic biriyle anlasamadim 😂 0 0 Yorumla
Erkan0080 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% Akrep +1 yıl Koç burcu hariç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Süper Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% Kova +1 yıl hiçbiriyle:))))))))))))) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tm elendim Yorumla Richardgör Kova +1 yıl öyle :) keriz uyandı Yorumla Soran +1 yıl Ketiz sensinnn😂😂😂😂 Yorumla Richardgör Kova +1 yıl eskiden kerizdim artık değilim:)))) Yorumla Richardgör Kova +1 yıl oğlaksa kesip çevirmesini yapalım lezzetli olur:) Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Başak +1 yıl İkizler veya yay 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen nesin Yorumla Yiğitcan-1907 Başak +1 yıl Aslan Yorumla Soran +1 yıl Bende anlasamyiom senle Yorumla Yiğitcan-1907 Başak +1 yıl Hangi burçsun Yorumla Soran +1 yıl Oĝlak Yorumla Yiğitcan-1907 Başak +1 yıl 1.5 sene süren ilişkim oğlak burcuydu 10 Ocak doğumluydu 😂Ben sevdim ama o sevmedi Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% Oğlak +1 yıl İkizler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elendim Yorumla
GeceyeVurgun54 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Yengeç +1 yıl Hepsini denemedik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla
Erkekler Ne Diyor
burç ne hanfendi. kişisel özellikler yüz binlerce durumun karmaşık bir şekilde birleşmesi ile oluşur cahil olamayınız aq
Butunburclarla evleberek denedim hic biriyle anlasamadim 😂
Koç burcu hariç
Süper
hiçbiriyle:)))))))))))))
Tm elendim
öyle :) keriz uyandı
Ketiz sensinnn😂😂😂😂
eskiden kerizdim artık değilim:))))
oğlaksa kesip çevirmesini yapalım lezzetli olur:)
İkizler veya yay
Sen nesin
Aslan
Bende anlasamyiom senle
Hangi burçsun
Oĝlak
1.5 sene süren ilişkim oğlak burcuydu 10 Ocak doğumluydu 😂
Ben sevdim ama o sevmedi
Hmm
İkizler
Elendim
yay en çok