Güncellemeler
1 yıl
Süper soru için teşekkürler 🥂🍾🥳
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aha ben akrep erkeğiyim
Cevap
4Cevap
Akrep burcu erkeği, su elementi burçlarından biridir. Bu burcun erkekleri, gizemli, tutkulu ve sezgiseldir. Akrep erkekleri, derinlikli ve güçlü kişiliklere sahiptir. Gizemli ve çekici Akrep erkekleri, gizemli ve çekici kişilikleri ile dikkat çeker. Başkalarının zihinlerini okuma yeteneğine sahip olduklarına inanılır. Tutkulu ve sadık Akrep erkekleri, tutkulu ve sadıktır. Sevdiklerine karşı son derece korumacı ve sahiplenici olabilirler. Sezgisel ve zeki Akrep erkekleri, sezgileri ve zekaları ile öne çıkar. Yeni şeyler öğrenmeye ve keşfetmeye bayılırlar. Güçlü ve kararlı Akrep erkekleri, güçlü ve kararlı kişiliklere sahiptir. Hedeflerine ulaşmak için her şeyi yapabilirler. Özgüvenli ve bağımsız Akrep erkekleri, özgüvenli ve bağımsızdır. Başkalarına ihtiyaç duymadan kendi başlarına ayakta durabilirler. Akrep erkeği ile bir ilişkiye girmek isteyen kadınların, bu özelliklerin farkında olması gerekir. Akrep erkekleri, derinlikli ve zorlu bir ilişki yaşayabilirler.
Hiçbir halt yemediği halde değil. Yiyorlar, eski sevgilim akrep burcuydu. Zaten tam bir a*m budalası olan bir burçtan ne beklersin? 🤷♀️
Akrep erkeği diyince ilk aklıma gelen yüksek libdoları
Biraz abartılı buldum. Eski sevgilisini unutamamak tüm erkeklere özgü bu arada :D
Burçlarla tanıtım belgesi olmaz. Yükselen farklı olur yine yanıltır. Yanlış bir genelleme
akrep yükselenim soralirsin yine
@Regnanspiritus okuyabilirsin
Yeryüzündeki deccal biraz abartı değil mi 😃
Zehirli olanlar için evet, şifacı olanlar için hayır.
Koç gelmemiş yine:) akrep tercih edilmiş:)
Geldi görmemişsin.