Akrep burcu bir sevgilim var. Söz verip tutmuyor beni deli ediyor. Bir bakıyorum çok sakin bir bakıyorum fırtınalar estiriyor. En sevmediğim huyu da hep kendi istediği olsun istiyor. Sizin var mı akrep burcu erkeği tanıdığınız? ya da aranızda akrep burcu olan? Ona istediklerimi nasıl yaptırabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılSenin burcun hava veya ateş burcuna aitse anlasmaniz biraz değil bayagi zor diyebilirim. Fakat su veya topraksa zaten onun bu huylari seni bir nebze etkiliyordur. Akrep yönetmeyi sever. Dominanttir. Hem sekste hem normal hayatta. Sahiplenir, sadece onun olsun ister. Bunun yaninda merhametsizdir. Ona bir yanlış yapıldığında eger çok çok sevmiyorsa affetmez. (Akrep kadiniyim aldatildigima ragmen affettim. siz dusunun ne kadar asigim.) Neyse. Onun her zaman bir mistik özelliği vardir. Kendini sana hicbir zaman tam olarak acmaz, evlenseniz bile. Onun bu özelliğini değiştiremezsin. O kendini böyle guvende hisseder çünkü. Güven demsiken. Güven onun için her seydir. Eger ona olan sadakatini ona kanitlarsan onu elde etmis olursun zaten. Sana kolay gelsin. Bir akreple bas etmek hic kolay değildir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Abim akrep burcu, cok fazla kıskanc sinirli dolup dolup tasıyo. 5 dakıka sonra siniri geciyor. Liderlik özellikleri var tanıdıgım kadarlarıyla , dünya onların etrafında dönsün istiyolar , ondan üstünü olmasın istiyolar. Valla ben abimden bunları ögrendim :D
14 Yorumla
Soran+1 yıldoğru öğrenmişsin :D bende sevgilimden öyle öğrendim
- +1 yıl
Kizlar birazda huyumuza gidiverin ne olur yani hakiki akrep erkegi gibisinide bulazsiniz yani her konuda hakkını verirler seni yarıda birakmazlar... :)
Soran+1 yılevet hep huyun gidiceksin :)) bizim canımız patlıcan zaten
+1 yılBen akrep burcuyum ve bu konuda cok inatciyimdir sevgilniz gibi benimde cok inislerim cikislarim olur ama sozumden asla donmem eger istedigink yaptirmak istiosan kendini biraz zor göstericen ve daha da dikine gidecen çünkü değerini kaybedince anliosun ve küçük şeylere daha cok seviniyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle yapıyorum. bende çok inatçıyımdır ama aynı şeyi on kere o anlatıyo on kere ben. ne o geri adım atıyo ne ben çok asabım bozuk :(
Ben akrep burcuyum. Tutkuya çok önem verirler. Cinselliğe değer verirler.
www.rehberim.net/.../...arin-kotu-ozellikleri.html
bir buna bak :)))112 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl şeymiş ya :S akrep burcunu yüzde doksan doğru anlatmışta kendi burcuma baktım hiçte öyle değil :((
Soran+1 yılo yazıyı okuduktan sonra söyleyemem :))
Soran+1 yılbaş harfi t :P
Soran+1 yılterazide tutukuludur belki ondandır bilemiyorum :)
Soran+1 yılsen yaklaşmayı bilmemişsin :) acele etmiceksin ve tabi seni sevmesi lazım
Soran+1 yılanladık anladık :D:D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
18Cevap
+1 yılBen akrebim :) Bir sakin bir fırtınalar bende de oluyor. Ben de hep istediğim olsun isterim ama olmasa da olur çok sorun etmem. Sözümde pek durmam :) Erkek aradaşına övücü sözler söyle benim hoşuma gidiyor övücü şeyler yumuşuyorum mutlu oluyorum :)
19 Yorumla
Soran+1 yılniye sözünde durmuyosun peki ne hissediyosun? madem durmucaksın niye söz veriyosun :( bizi üzüyosunuz böyle
- +1 yıl
Karşıdakini mutlu etmek için söz veriyorum ama sonra tutmak zor geliyor işte.
Soran+1 yıltutmayacağın sözleri vermemelisin söz tutupta vermemek daha çok üzüyor emin ol
- +1 yıl
Huyum kurusun bundan sonra vermiciiiim kuzum :)
Soran+1 yılbu sözü tutacakmısın peki :)
- +1 yıl
Sanmıyorum :) İyi yerden bastın damarıma yine
Soran+1 yılyakaladım :))
- +1 yıl
https://www.swfcabin.com/swf-files/1294166617.swf Mikrop seni :)
Soran+1 yılyok canım estağfurullah :))
Akrepiz. d Biz verdigimiz sözü mutlaka tutariz, evt genel. olarak hep istediğimiz olsun isteriz,
Akrep burcuna sahip kişileri yönlendirmek zor bir o kadr da mantıksız çnkü biz zaten ikimiz için en iyi olanini seçiyoruz. D14 Yorumla
Soran+1 yılsana göre en iyi olan bir de karşı tarafı dinle bakalım ;)
Soran+1 yılsizin istekler sınırlı sanki :P
akrep burcu: çoğunlukla içe kapanık bir kişiliktir duygularını içinde yaşar söz veriyorlarsa tutarlar seninkinde artık nasıl bir sorun varsa sahiplenme özellikleri çok güçlüdür bu yüzden çok kıskanç. olabilirler istediğiniz yapmak istiyorsan çoğunlukla ona partnerlik yaptığın konularda misal cinsellik onu böyle nasıl desem en hassas yerinden vurursun anladn galiba naz yap bu işi yapmak için elinden geleni yapar... mısır almassan pompiş yok gibi tabi böyle yapma. EW:EQW:EQWE hadi by.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni kaderi paylaşıyoruz canım benim. Benimde erkek arkadaşım akrep burcu. Bir ani bir anına tutmuyor inatçı hep benim dediğim olacak bencil bir kafa yapısı var. Allah bize kolaylık versin :)
19 Yorumla
Soran+1 yılaminn.. evet ya çok bencil :( üstelik bunu kabul etmiyor hiç görmüyor yaptıklarını
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. kendi yaptığı hataları değilde senin yaptığın hatalari görür zamanla da bunu hep yüzüne vurur. Sorumsuzdur birde var ya ne özel gün ne başka birşey unuttum der çıkar isin içinden ama is ona gelince sen benim doğum günümü unuttun der mesela :) ayy ben ilk zamanlar ne cekiyordum varya bu sene biraz yonttum çok şükür şu an tam istediğim kivamda :)
Soran+1 yıl:D:D bizde bir kaç ay ayrı kalmıştık. benim doğum günüm geçti gitti 1 ay sonra bunun doğum günü gece bana mesaj attı doğum günümü unuttun gibisine :D dedim 1 ay öncede benim doğum günümdü :D
Cevap sahibi+1 yılAyni ya :) valla ben sadece benimki öyle zannediyorum ama bak hepsi öyleymiş :)
Ona istediğini yaptırmak istiyorsan eğer kararlı dur karşısında istediğin şeyi ustele gerekirse ondan ayrılmayı teklif et. Ben bunları yaparak yola getirdim benimkini :) onun ne kadar üstüne dusersen o kadar naza ceker. Allah kolaylık versin- +1 yıl
Hepsi öyle değildir emin olun buna bazen kayışı koparmamak lazım hepsi bu...
Soran+1 yılevet ya ne kadar alttan alsam yumuşak davransam daha çok şey istiyor üste çıkıyor bu nedir yaa isyannnn :))
Cevap sahibi+1 yılSabir çeekkk :))
Soran+1 yılhoca olcam yakında :)) sabır çeke çeke
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılsevgilim akrep burcu :D ben ise boğa... gerçekten ikimizin anlaşabilmesi için birimizin alttan alması gerekiyor.. Akrep burcu ya çok kötüdür , ya da çok iyi.. asla ortası olmaz
25 Yorumla
Soran+1 yılgenelde çok iyi.. ama bazen o kadar kötü oluyo üstüme geliyo ki hangisi gerçek o anlamadım gitti
- +1 yıl
dediğim gibi akrep insanının ortası yok.. ya çok iyi , ya da çok kötü... Ama akrep burcunun derinden sevgisi herşeye bedel :)
Soran+1 yılbilemedim ki. çözemedim :)
- +1 yıl
:)))
bende akrep burcuyum :D akrep burcu sevinçli olduğu anda söz verir %30 filan tutar sözünü :D ara sıra sinirli olur birşey yokken ben merkezcidir hep onunla ilgilenmeni ister daha çok :D
11 Yorumla
Soran+1 yılaynı :D
+1 yılAkrep erkekleri... Zor yaptirirsin, kendi istegi ile yapmali. Ya da senin istegin bittiginde yapar.
13 Yorumla
Soran+1 yılikna çabalarım sürüyor :(
- +1 yıl
Tatlı dil yılanı deliginden çıkarır birazda işveli olursanız eminim yola gelirler
Soran+1 yılher yolu denicem bakalım :)
+1 yılO istemedikçe hiçbirşeyi yaptıramazsın üstelersen de inadına kendi kafasına davranır kendimden biliyorum
110 Yorumla
Soran+1 yılbende inatçıyım nolcak şimdi? hep onun istediğimi olucak :(
- +1 yıl
Ayrılmaya kadar gider o zaman biriniz inadından vazgeçecek ki akrepler pek vazgeçmez inadından
Soran+1 yılpeki istediklerimi sert mi söyleyim yumuşak mı?
- +1 yıl
Sert söylersen sert cevaplar alırsın sakince söyle söyleyeceğini ters bir tepki verirse de hiç üsteleme
Soran+1 yılüstelemeyim yani kabul mu edeyim her istediğini?
- +1 yıl
Hayır kabul et demiyorum başka bir zaman tekrar söylersin iyi bir zamanını mutlaka yakalarsın
Soran+1 yıliyi zamanını bekleyim o zaman
- +1 yıl
Yani :) ama sürekli ters tepiyorsa vazgeçmende fayda var
Soran+1 yılzaten bu hafta daanın kuyruğu kopacak ya herro ya merro
- +1 yıl
Hayırlısı :)
ben de akrebim :) dışardan çok dingin gözüküyorum ama genelde içimde fırtınalar kopuyor :)
16 Yorumla
Soran+1 yılvayy :))
Soran+1 yılayrılınca barışmak için hüngür hüngür ağladı şimdi seviyo mu? yoksa timsah gözyaşları mı?
Soran+1 yılağlayınca mal gibi kalıyorum ama ben kolay ağlayamam çünkü :D ağlamayın ya o kadar
Var, ama kesinlikle anlattıklarının hiçbiri onda yok:)
12 Yorumla
Soran+1 yılyükseleninin etkisinde falandır o zaman :) ya da kendini gizliyordur :P
+1 yılBenim sevgilim tam bir akrep ama boyle davrandıgini hatirlamiyorum onu alttanal haklin bebegim de yumusat onu romantik ve tutkulu filmlerden bahset ona isim bul koca bebegim boz ayi falan de hafif cilveli ol ve unutma onlar cinsellige onem verirler
10 Yorumlabende akrep burcuyum akrepler biraz avel dir olaganüstü seyleri severler sıtandart dışı olmayı severler standarlara göre seni dinlemesi gerekiyorsa kesin dinlemeyip tersini yapacaktır :D büyüyünce gecer heralde ayrıca en sapık burcdur yav insan her gün mü ister... :D
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim akrep burcu ve ona ölürüm... ama sözlerini hep tutar sorun seninki de..
24 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama bu durum beni çok üzüyor
- +1 yıl
Sende biraz tuttuğu koparan biri ol mesela yalan solesiginden suphelendıgınde o konuyu aç ve deki neden yalan soldn hyr der inkar eder ustelee bak nasıl dökülecek... ne yapsan haberim oluo de,.,
Soran+1 yıltuttuğumu koparırım geneldede bunu koparamadım :) bakalım nolcaz teşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Rica xd
Ben 22 kasim dogumluyum yani hem akrep hem yay. Akrep genel olarak sevilen bir burc degil :)
126 Yorumla
Soran+1 yılbir hat aettik sevdik işte
Soran+1 yılbenim ikna etmem gereken şey ciddi bir olay. o şekilde söz verse bile geri döner sözünden eminim. salim kafayla düşünüp kabul etmesini istiyorum
Soran+1 yılkısaca düğün tarihi. o hemen olsun istiyor bende beklemek istiyorum. yani bir kaç ay için vazgeçecek ya
Soran+1 yılevet çok aceleci tamam desem haftaya gelecek istemeye bir kaç ayada evleniicez hatta hemen çocuk yapıcaz. ama bunlar bana mantıklı gelmiyor acele niye edelim ki? sakin sakin hazırlanalım seneye yazın evleniriz. hatta annem gizlediği birşey mi var niye bu kadar aceleci diyor
Soran+1 yılsırf o şey için mi acele ediyor yani :S:S cinsellik için
Soran+1 yılbunun için beni kırıyosa üzüyosa yazılar olsun :(
Soran+1 yılhmm anladım ağzını arayım bakalım :) niye acele ediyosun falan filan
Soran+1 yılyok ya kararında :)
Soran+1 yılşu gerginlik varken olmuyo ama hep tartışıyoruz. neyse ayarlıcam bişeyler yumuşak konuşmayı deneyim bakalım :)
Soran+1 yılyapmadık evlenicez işte beklesin
Soran+1 yılo da yüzüstü bıkrasın gitsin dimi. ya da desin ki artık evlenmek zorundayız beklemeyelim hadi. ne olur ne olmaz evlenmeden olmaz :D
Soran+1 yılyok yok konuşarak çözücem bu işi dur bakalım :) hatta arayım şimdi
Soran+1 yılkendime güvenmekle alakası yok evlenmeden yapmak istemiyorum sadece
+1 yılBen akrep burcuyum gayet dürüst duygusal ve karşımdaki insanı dinleyerek ortak karar veren sempatik aşk ta ve sekste sınır tanımayan birisiyim sanırım ark. akrep değil...
04 Yorumla
Soran+1 yıliyi taraflarını anlatmadım. o da duygusaldır beni dinler falan ama dediğim dedik bu beni çileden çıkarıyor
- +1 yıl
Eğer haklı olduğum bir konu ise sonuna kadar bende giderim ama haksizda olduğum zamanlar da biraz baskınım Lâkin kararınca ortayi bulurum
Soran+1 yılakrep ne zaman haksız ki? kendine göre hep haklı zaten :)
- +1 yıl
Ama sempatik ligimiz her şeye rağmen değer diymi
+1 yılAkrep burcu balik burcu erkeği piskopat yolla gitsin dengeni bozarlar. Senin burcun ne?
00 Yorumla
+1 yılBoga burcuyum akrep erkegi var benimde bana son attığı mesaj kalbimdesin her zaman ve son attığı emoji 😘💙 bu emojiler çözemediğim ve birturlu aklımdan atamadığım insan bu AKREP BEYLER bir zahmet cevaplasın
10 YorumlaHuyuna gideceksin canı isterse yapar istemezse yapmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yıloldu paşam :( benim isteklerim nolcak
Soran+1 yılnüfusa gidip burcunu mu değiştirsek :P
bende akrebim sokmayı sefios biz akrepler olaraktan :/
00 YorumlaSenin arkdaşın yalancı, güven vermiyorsa burcun ne suçu var.
00 Yorumla
+1 yılAkrep erkeği çoksokar yyaklaşma tavsiye etmem zehirlenirsin bak ;+))
00 Yorumla
+1 yılHiç bulaşma..
113 Yorumla
Soran+1 yılbulaştık bir kere :( şu an evlilik aşamasındayız ve beni sinir etmeye başladı. bütün planları o yapıyor
- +1 yıl
Bilmez miyim, planları o yapar, hayatını kontrol etmek ister, kıskançtır, hırslıdır bazen en önemlisi hiçbişeyi unutmaz ama sevdim dediyse bitmiştir tutku derecesinde bağlanır, bendeniz akrep burcuyum :)
Soran+1 yılaynen öyle. bende öyle biriyim o yüzden tartışıyoruz zaten
- +1 yıl
Bulmuşun da bunuyosun, sus bakim, evlencen sen :D
Soran+1 yılvur akrep kadını bir tanede sen vur :)))
- +1 yıl
İdare etmekte ne var canım :) Zamanla zaten nabza göre şerbet vermeyi öğrenirsin boşver kavga edip yıpratmayın kendinizi.
Soran+1 yılşu evlilik olayını bir atlatayım zaten rahatlıcam
- +1 yıl
köprüyü geçene kadar azcık alttan al sonra elbirliğiyle canına okuruz eniştenin evelAllah :D
Soran+1 yıldayı diyeyim o zaman :D
- +1 yıl
dayı de enişte de bacanak de, nasılsa sonunda senin olucak :) çok mu kötüyüm ne
Soran+1 yılsonunda nikah cüzdanını alınca gösteririm ona gününü :D
- +1 yıl
İşte bu
Soran+1 yılçok pis gaza geldim :D
- Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim değilsin demi? :((
03 Yorumla- +1 yıl
(Pardon ben yalnızdım bu günlerde unuttum bir an :)) )
Soran+1 yılfrekansları karıştırdın sanırım :)
- +1 yıl
Yoo sanki beni tarif etmişsinde ondan karıştı :D
+1 yılBol şans.
10 Yorumlasevgilim akrep burcu ama hiç böyle değil
00 Yorumlayaptıramazsın
00 YorumlaBen akrep burcuyum
012 Yorumla
Soran+1 yılbirisinin istediklerini nasıl isterse yaparsın? hep kendi isteklerin mi önemlidir? açık söyle ama :)
Soran+1 yılne?
Soran+1 yılhep ben yapıyorum zaten
Soran+1 yıldüğün tarihinde anlaşamıyoruz hatta bu sebepten ayrılcaz 3-4 ayda düğün mü olur ya?
Soran+1 yılorta yolu bulmaya çalışıyoruz ama ikimizde esnemiyoruz bu yüzden sürekli tartışmaya başladık :(
Soran+1 yılkeşke o kadar kolay olsa :D
+1 yılyokk
00 YorumlaAkrep burcuyum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsadik degiller.
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi