Güncellemeler
2 ay
Üzerime çok geldi sen bana yalan söyledin dedi inanmıstım biliyormusun ilk defa hayatım normal ve sorun yok diyordum her şey güzel giderken mafvettin dedi o sırada ağlarken bana sunu kes dedi elini yüzünü yıka ve git evimden dedi anlayacağınız bayağı bir kırgınlık var dün telefonlarımıda açmadı 10 aramadan ikisine döndü ve sadece bana kızdı halada iğneleyici laflarla konusuyor ben daha çok pasif durduğum için de daha çok kızıyor özür diliyorum yine anlamıyor ne yapacağımı sasırdım artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne yaptın da ağladı ki
Bakire olmadığımı öğrendi ama sorun olmamam değil sorun benim o kadar fırsat verirken söylememem olmus birde ağladığım zaman da kalk elini yüzünü yıka ve git evimden dedi o sırada sinir krizi geçirdim zaten çünkü o olaylar dışarıdan bakıldığı gibi değil güveni sarsıldı bana karşı. Ağır travmalar yasadım ailem çalıstığım iş yeri beni delirtti vs iştende ayrıldım zaten onun kararıyla. Çok pasifim çok haksızlığa uğradım bazı konularda ve dün tam olarak karsısında sıkıştırıp zorla bunları anlattırmak istedi bana zaten 1 aydır anlatmadım bana kalırsa hiç anlatmayacaktım. Yanındayım askım dedi ellerimi tuttu ama sonra eve gelince ruh hali hemen değişti zaten dengesiz olduğunu az çok biliyorum fikirleri sabit değil affettim diyip kurucağınıda biliyordum kafasında ve tamda öyle oldu. Ben fazlasyla zaten yoruldum gidicektim sehirden evide dün terk edicektim barıstığımız zaman göndermediğinde bunuda söylediğimde o olaylar telefonda daha da kötü oldu Şu an da affettim yemeğe gidelim diyor ama biliyorum yani bunu unutamıcak orada da baska zamanda da Binlerce özürde dilesem içinde onu affedene kadar beni affetmicek ama ayrılmam senide bırakmam diyor..
Artık ne yapacağımı sasırmıs durumdayım susuyorum bu halinle üstüne birde trip attın sabaha kadar senin yüzünden uyumadım dedi. Konussam hemen yaralarımı desmek kavga etmek tarafında. Ne yapayım ne yapmalıyım barışalım çok yoruldum dedim bilmiyorum diyor normal davranmaya çalışıyor ama dün o kadar ağır laflar söylediki bana hadi ordan gitte dedi kalkıp gidicekken de kolumdan kendine doğru çekti zaten o sırada da ağladım dayanamadım. Benim çok hassas bir kız olduğumun farkında ve ağlamamdan nefret ediyor ama anlasıyoruz işte sevgime inanıyormus..
Yani öncelikle, benim de güvenim sarsılırdı yalan söyledin çünkü. Ama beni asıl düşündüren şey, sevgilinin bipolar gibi bir şey olduğu. Yani bunu burçla veya dengesiz demekle çözemezsin. Açıkçası hem yorucu hem de rahatsız edici bir sevgilin var. Yani tavsiye verecek bir şey yok, eğer çok çok seviyorsan çocuğun yanında ol ve kendini affetirmeye çalış. Ama yok işim kötü yok ailemle aram kötü diyerek önceden yaşadığın bir şeyin yalanını söylemek de bana biraz garip geliyor, onlardan bence hiç bahsetme. Napacak yani acındırıp affetmesini mi beklicen
Acındırmadım kendimi asla sadece bunu söylemek istemedim geçmişim çünkü onunla değildim o zaman. Sadece tek sucuk suydu sorduğunda bunu söylemedim
Anladım, söyleme de zaten. Dediğim gibi yanında ol ama çocuğa da dikkat et, gerçekten psikolojik sıkıntısı var gibi geliyor
ikimizin de var çünkü ailelerimiz narsist deli. Delirttiler bizi. Çok ağır seyler yazıyoruz sadece o normal sakin kalmaya devam ediyor ben depresif duruyorum o baskın ben pasifim
Babası ona bağırır ezer ben babama yükselip sinir krizi geçiriyorum. Bende bilincimi çoğu zaman öfkeden kaybediyorum. Ama o ana kadar çok susuyorum ağlmaya baslarsam duruyorlar o zamanda paniğim geçene kadar dur durdurabilirsen..
Bence çözmeniz gereken daha kişisel şeyleriniz var, onlara odaklanın bence
Ama o bana bağırıp kızdığı anda sadece ağlıyorum onu üzemiyorum ağlama diye yükseliyor bana duygusal birisi olmadığımı bilirken beni ağlattın da bugün sana bişey söylemek istemiyorum napıyorsan yap dedi hiç anlayamadım tek konussa lafları ağır seyler çünkü evet yasadıkları kolay değil yanında da oluyorum ama benimde kalbim var ve kırılıyor sabaha kadar bende ağladım yataktan basımı kaldıramıyorum hâlâ
Onun babası mafya adamı gibi adam hakim ve annesine yapmadığı kalmadı anneside avukat tek evin en büyük çocuğu o kadar üzerine gidilmişki hayır anlmaya gerçekten çalışmaya çabalıyorum özünde iyi bir cocuk ama hep tersliyor beni kötü davranıyor 1 yıldır aynı dersanede benden hoslanırken bana ters davranmak yerine konusmaya çalıssaydı 1.5 yıldır sevgilim olacaktı.. bilmiyorum kader işte belki böyle olması hayırlıydı
Birlikte olarak
Zor bee