İkizler sevgilimle aramızı nasıl düzeltebilirim?

Gizli Üye

Dün çok kötü kavga ettik hatta ağladı benim yüzümden çünkü bende ağladım aramızda büyük bir tartısma yasandı dayanamıyorum artık diyip ağladığım zamanda bana sarılıp bırakmayacağını söyledi barıştık sandım moodum düşmesin eve sağ salim gideyim diye normal davranmış sabaha kadar azar işittim en son canım o kadar yandıki kapadım telefonu uyudum bu uyumamıs sinirden ve simdi kandil bugün diyor affettim diyor yemeğe çıkalım diye sözleştik dengem o kadar bozuldu ki onunda dediği gibi 3 ay daha bu böyle sürücek hem bana asırı kızgın hemde seni bırakmam diyor nasıl gönlünü alacağım onun?

Güncellemeler
2 ay
Üzerime çok geldi sen bana yalan söyledin dedi inanmıstım biliyormusun ilk defa hayatım normal ve sorun yok diyordum her şey güzel giderken mafvettin dedi o sırada ağlarken bana sunu kes dedi elini yüzünü yıka ve git evimden dedi anlayacağınız bayağı bir kırgınlık var dün telefonlarımıda açmadı 10 aramadan ikisine döndü ve sadece bana kızdı halada iğneleyici laflarla konusuyor ben daha çok pasif durduğum için de daha çok kızıyor özür diliyorum yine anlamıyor ne yapacağımı sasırdım artık
İkizler sevgilimle aramızı nasıl düzeltebilirim?
3 Cevap