Dengesiz olduğumuzu söyleyebilirim ama bu en çok kendimize zarar , onun dışında benim de erkek arkadaşım yay idi ciddi anlamda iyi anlaşıyorduk ön yargılarını yık bence
Ben de yay kadınıyım. Yay erkekleri çapkın olur meselaa
Aldatma olayi var mi
Nasıl aldattin cinsellik mi flörtöz mü
Ya ne alaka elime ne geçecek. Seni çözmeye calismiyorum veya merak etmiyorum. "Yay erkeğini " merak ettim
Çoğu sinir bozucu ajsdad
Ben de ajsg
En doğrusu, kesinlikle uzak durmaktır.
Erkeğin yüreğine yüktür çoğunlukla.
Güvenilmez ve genelde aşırı kararsız.
Cevap
3Cevap
Sıkıntılı gelgitleri olan bir burç
Dengesiz değil kararsızız bir işi yaparken vazgeçip başka bir işe yöneliriz size uzak durduğumuzda bilin ki sizden soğumuşuzdur çünkü tek bir harekette soğuruz birini sevmemiz zordur kolay kolay aşık olmayız ama tek bir harekete baktığımız için çabuk soğuruz
Bende oyleyim ve ikizler burcuyum p. Yuzden 25 yıldır tekim😂
Vallah aynen bir kac kişi ile, tanışmak istedim yok ikizler iki yuzlu yok aldatır ar, daha Selam, yazmadan beni yargılıyor
bir takip eder misin
Bide dm baksan 😁
Benim burcum basak yukselenim ikizler ona ragmen asiri dengesiz, sıkılgan, degisken biriyim
Aa nerede😀
Yorumlarda konustuk. Oradan kisa surede bunu nasıl anladin? Hangi cümleme takildin? :)
Hmm anladım, peki :)
Sende sorun var. Biz piremses gibiyiz.
Sempatik, eğlenceli bir insanım fakat bazen dengesiz olabiliyorum.. Hemen her şeyden sıkılabiliyorum her burcun eksisi vardır çok takmamak lazım bence ya 😄
Bak ben bu nicki unutmayacağım. Çok gıcık oldum şu an sana 😒
Bundan önce de guruydum.. Çok uzun zamandır buralardayım ama ben de seni ilk defa görüyorum.
düşmanlığa gerek yok uzak dur
ikizler burcu ahh ahhh çektirirler
Haklısın biraz dengesiz ve egositler bence ikizler burcu zor ve pek çekilmez bir burç’tur...😄
Yenme kaçmaya devam 😂😂
Yani diğer burçlarda da garip tipler çıkabiliyo da bu burç hep mi dengesiz olur bir şeyi de beğenmiyolar zaten ben de kaçıyorum😂
@doctorsicience bak ne var burda 😃
Hah aynen bunu oku mutlaka bence kararların değişir 😅
Yenmesen daha iyi sanki
Bende ikizlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?