Astroloji & Burçlar En sıradışı burçları eşleştirelim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burcunuzu yazın size sıradışı bir ilişki yaşatacak burçları yazalım ne dersiniz?🤭🤭🥰🥰😘😘 En sıradışı burçları eşleştirelim mi? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MafyaQueen-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% İkizler +1 yıl Herkes yengeç ve ikizleri ters olarak görmüş ama zıt kutupların birbirini çektiği neden unutuluyor? 😎 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Denemeye değer mi dersin? Yorumla MafyaQueen-_- İkizler +1 yıl Olabilir tabi ki burçlarla hareket edilmez ya 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bakalım biraz daha zaman ilerlesin açılmayı düşünüyorum. Yorumla MafyaQueen-_- İkizler +1 yıl 🙃🙃🙃 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizler ve yengeç mi Allah yazdıysa bozsun sbshsh 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen hangisisin?🤭 Yorumla Kmldr Koç +1 yıl Benim ikizler Yorumla Bilgolog İkizler +1 yıl Ben ikizlerim😄 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Yay ve boğa mı.. Mümkün değil bence.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kovalarla da duygusal olarak anlaşamam akrebim ama 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sıradışı bir şeyler yaşamak için denemelisin. Belki seversin ha? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zannetmiyorum Yorumla kızlarsruyorcoin Kova +1 yıl Kovaa geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kızlarsruyorcoin anlaşamayız siz duygusuzsunuz Yorumla kızlarsruyorcoin Kova +1 yıl Hemen duygusuz yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kızlarsruyorcoin öyle değil misiniz Yorumla kızlarsruyorcoin Kova +1 yıl Yani kişiyr göre değişir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kızlarsruyorcoin o da doğru Yorumla kızlarsruyorcoin Kova +1 yıl Doğru Yorumla kızlarsruyorcoin Kova +1 yıl Nasılsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kızlarsruyorcoin iyiyim sen Yorumla kızlarsruyorcoin Kova +1 yıl İyi bende Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Hepsi ters burçlar neredeyse 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok güzel bence🤭 sen hangi burçsun? Yorumla Nükleerteori Kova +1 yıl Ters burçlar anlaşamıyorlar. Kova Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç & Balık uzak dursun 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% Koç +1 yıl İkizler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl @bilgolog yengeç burcu olabilir😂 Yorumla Kmldr Koç +1 yıl Değilmiş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kovaaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İki tane eril kovamız var ama bir tane bile dişil ne yay ne de boğamız var.🥲😂 Yorumla Soran +1 yıl Pardon yay değil akrep. Akrep var bir tane gizli hanım efendi sorusuna yaz istersen. Ben yazamıyorum çünkü ikinizde gizlisiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Herkes yengeç ve ikizleri ters olarak görmüş ama zıt kutupların birbirini çektiği neden unutuluyor? 😎
Denemeye değer mi dersin?
Olabilir tabi ki burçlarla hareket edilmez ya 🙂
Tamam bakalım biraz daha zaman ilerlesin açılmayı düşünüyorum.
🙃🙃🙃
İkizler ve yengeç mi Allah yazdıysa bozsun sbshsh
Sen hangisisin?🤭
Benim ikizler
Ben ikizlerim😄
Yay ve boğa mı.. Mümkün değil bence..
Bunların hiçbiri olmaz 😂
kovalarla da duygusal olarak anlaşamam akrebim ama
Sıradışı bir şeyler yaşamak için denemelisin. Belki seversin ha?
zannetmiyorum
Kovaa geldi
@kızlarsruyorcoin anlaşamayız siz duygusuzsunuz
Hemen duygusuz yaptın
@kızlarsruyorcoin öyle değil misiniz
Yani kişiyr göre değişir
@kızlarsruyorcoin o da doğru
Doğru
Nasılsın
@kızlarsruyorcoin iyiyim sen
İyi bende
Hepsi ters burçlar neredeyse 🤔
Evet çok güzel bence🤭 sen hangi burçsun?
Ters burçlar anlaşamıyorlar.
Kova
Koç & Balık uzak dursun
İkizler
@bilgolog yengeç burcu olabilir😂
Değilmiş
The Scorpion King
Koçç
Terazi
terazi
Kovaaa
İki tane eril kovamız var ama bir tane bile dişil ne yay ne de boğamız var.🥲😂
Pardon yay değil akrep. Akrep var bir tane gizli hanım efendi sorusuna yaz istersen. Ben yazamıyorum çünkü ikinizde gizlisiniz