Burç analizi yapalım mı :)

Arkadaşlar buggüne kadar tanıştığımız çıktığımız insanların burçlarına bakarak bir tablo çizelim mi? eğlencesine normalde pek burç yorumlarıno falan okumam zaten burçların gelecek belirlediğine hiç inanmıyorum ama, karakter üzerinde etkililer bence ):

ben başlayayım:)

koç burcu erkeği, sanırsınız ki size çok aşık fakar diğer taraftan aldatma ihtimali bile var. çok yapmacık sevgi gösterileri yapıyor bu erkekler. işte lisede gibi şiir yazmalar şarkı mırıldanmalar. aslında olmamasına rağmen duygusal olmaya çabalamasından kaynaklı yapmacık oluyorlar. cinselliğe çok düşkünler ama çabuk tüketiyorlar. bir gün sizi en mutlu ettiği anda sizden ayrılmak isteyebilir. sonra tekrar geri gelebilir eserikliler biraz :) ha birde kendilerine kadınlar aşık etme derdinde bu erkekler. amaçları sadece kadınlar gözünde ilahlaşmak.

terazi erkeği, gördüğüm en cömert, en açık elli ve yedirmeyi gezmeyi seven erkek burcu bu. kültüre çok önem veriyorlar ve akıllı olgun kadınlar bu erkeklerin başını döndürüyor. bu erkekler pek fazla kendinden küçük ya da daha ergen kızlarla birlikte olmaz. cinsellik deyince bunlar için en seksi organ beyindir. yalnız iş konusunda para konusunda hiç dikiş tutturamazlar ve çok çılgınca girişimlerde bulunurlar. bu erkek bu açıdan kadına güven vermez. yani bir sene bmw lerle gezdirirken sizi bir anda 0 noktasına dönebilir. hiç korkmaz tırsmaz bu açıdan korkutabilir. bir de bu erkek sizi görür etkilenir beğenir belli eder söyler ama, sizi tek olarak görmez. yani alternatifler bakar ama, sizinle tamam sensin artık çok aşıkım ben sana dediler mi tek kadın sizsiniz...

yay burcu erkeği, sakin anlayışlı ve oldukça flörtöz bir erkektir. kadınlara nasıl yaklaşacağını bilir. daha onu yadırgayan bir kadın görmedim varlığı güven verir. bu erkek de biraz yanlış yatırımlar yapar ama, yani hamlelerini ayarlayamaz. öyle çapkınlığı yoktur sadece mavi boncuk dağıtmayı sever. öyle herşeyini anlatamaz, çünkü herşeyi dert etmez.

boğa burcu, bu erkek bence en çapkın erkek. ayrıyeten bunu öyle sinsice yapar ki ayakta uyutur adamı :) paraya düşkündür yani açık elli ama, para kazanma delisidir. geleceği güvende olmalı en başta garanticidir. bu erkek kendine evleneceği bir kadın seçer onu sarayına hapseder ve kendisi dışarıda hayatına bakar. evleneceği kadın asıl öbürler surattir. hiç birinde oyalanmaz yine gider eşine döner...biraz da kasıntıdır...

aslan burcu erkeği, çok havalı, yönetmeyi seven öyle herkese tenezzül etmeyen seçici bir erkek. aslan burcu da paraya düşkündür ama burçlar içinde parayı harcamasını bilen ve lükse en düşkün erkek budur. bu erkek sizi pamuklara sarar sarmalar aman Allahım kendinizi prenses gibi hissedersiniz. öyle pek gözü dışarda da değildir ama, sizi bunaltabilir. otoriter kadınla asla yapamaz kendinin herdediğine evet diyen sürekli onu onaylayan ama, basit olmayan bir kadın bu erkeğin aradığı işte bu.

kova burcu erkeği, aklı nerede bilinmeyen, dürüstlüğüyle sizi hep kanatan ne istediğini kestirememiş cool umursamaz erkek.
Burç analizi yapalım mı :)