• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Burçlara inanıyor musunuz?

Merlas
Merlas Takip Et
Xper 4 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
28
Yapay Zekaya Sor
İnanıyorsanız veya inanmıyorsanız fikirlerinizi belirtin lütfen
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Berfin İlayda Güzel
Berfin İlayda Güzel Takip Et
Astroloji
  • Astrolojiye ilk girdiğimde inanmıyordum, insanlara doğum haritası bakarken anladım gerçekliğini.

İşin sırrı, dünyamız bizim algımıza göre şekilleniyor. Gerçekte merkür hiç geri gitmese de biz onu öyle görüyoruz ve hayatımızı biz şekillendiriyoruz. Güneş ekliptikte ilerlerken mevsimler değişiyor, dünyaya gözünü açtığındaki çevreyi belirliyor. Özetle insan bir kodlama, haritalar da onun barkodu.

3
    10 Yorumla
    • ThebestofAhmeds
      ThebestofAhmeds
      Boğa
      +1 yıl

Sana bunu 5 cümlede anlatacağım balık burcuyum, duygusal müzik ya da film izlediğimde hakikaten de duygusal oluyorum fakat bazen özellikleri hatalı onlarda nadir görülüyor, ben şöyle düşünüyorum bunları tasarlamışlar İşte bu astroloji olsun falan olsun ya bunlar İşte biz psikolojik olarak kabullenerek bunları biz kendimiz oluyoruz Berfin güzel

Yorumla
    • CeMuBu
      CeMuBu
      Terazi
      +1 yıl

Astroloji safsatadır. Yıldızların ve gezegenlerin insanlar üzerindeki etkilerini açıklamada bilimsel bir mekanizma sunamayan uydurmalar silsilesidir. Bilim, gök cisimlerinin uzaklık ve büyüklükleri nedeniyle insanlar üzerinde doğrudan etkileri olmadığını kabul eder. Daha gökyüzünü doğru tasvir edemiyor dünyanın yalpalama hareketinin oluşturduğu astroloji haritasının değişkenliğini kabul etmiyorsunuz. İnsan bir kodlama değil. Genetik bilimdeki gen haritalarını ve psikoloji bilimindeki kişilik özelliklerini kodlama olarak değerlendiremezsiniz. Spritüalizme saygım var ancak yazdığınız her şey yalandan, sahtelikten ve bilgi kirliliğinden ibaret.

Yorumla
    • di00ib
      di00ib
      Oğlak
      +1 yıl

Yalanında kılıfını bulmuşlar

Yorumla
    • Berfin İlayda Güzel
      Berfin İlayda Güzel
      Terazi
      +1 yıl

@CeMuBu ben sizin kadar ciddiye almıyorum astrolojiyi

Yorumla
    • CeMuBu
      CeMuBu
      Terazi
      +1 yıl

Profil sayfanıza bakınca belli oluyor sayın @BerfinGüzel

Yorumla
    • Ferhatınçabası
      Ferhatınçabası
      Yengeç
      +1 yıl

Bana ulaşır mısınız?

Yorumla
    • Berfin İlayda Güzel
      Berfin İlayda Güzel
      Terazi
      +1 yıl

@Ferhatınçabası size mesaj gönderemiyorum ama bibilen ile görüş butonuna tıklayıp bana iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz, herhangi bir paketi seçebilirsiniz sistem ücret kesmiyor

Yorumla
    • Ferhatınçabası
      Ferhatınçabası
      Yengeç
      +1 yıl

Kalsın boş ver

Yorumla
    • Berfin İlayda Güzel
      Berfin İlayda Güzel
      Terazi
      +1 yıl

Sayın @CeMuBu Profil sayfamı KS ekibi hazırladı, ama yükselenim kova :) anca belli bir yere kadar ciddi kalabiliyorum.

Yorumla
    • Berfin İlayda Güzel
      Berfin İlayda Güzel
      Terazi
      +1 yıl

@Ferhatınçabası eyvallah ne diyim

Yorumla
Çok Süper Cevap
  • CeMuBu
    CeMuBu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 101%
    Terazi
    +1 yıl

Dünya’nın etrafı içi içe geçmiş 50'den fazla kristal küre ile kaplıdır. Bu küreler tıpkı dünyamız gibi sabit bir hızda dönerler. İlk kürede Ay var. En dış küre ise yıldız küresidir. Bu şarlatan astrologların Aristotelesten kalma iddialarına göre hepsi küre yüzeyine yapıştıkları için hepsinin Dünya’dan uzaklığı aynıdır ve aslında iki boyutlu bir alana dağılmışlardır. İki boyutlu ve bir arada durdukları için takımyıldızlarını bir düzlem üstünde yatıyor kabul ediyorlar. Ve parselledikleri en yakın yıldızlara bir isim veriyorlar. Buna göre birbirine yakın yıldızlar bir takımyıldızını oluşturuyor. Ancak bu yanlıştır, çünkü Aristoteles fiziği yanlıştır. Yıldız küresi diye bir şey yoktur ve yıldızlar evrende Dünya’dan görüldükleri gibi dağılmamışlardır.

Modern astronomiye göre yıldızlar bir kürede değil, üç boyutlu bir alana yayılmışlardır. Gökyüzünde yan yana gördüğümüz yıldızlar, aslında boyutlarından dolayı uzayın çok farklı köşelerinde yer alırlar. Ancak farklı takımyıldızlarındaki cisimler birbirilerine çok daha yakın olabilirler. Dolayısıyla takımyıldızı isimlendirmeleri tamamen keyfi, hiçbir bilimsel temeli olmayan isimlendirmelerdir. Nitekim Dünya’dan görünmeyen çok ama çok sayıda yıldız mevcuttur. Hatta Hubble teleskopunun keşfettiği yıldızlar nedense insanları etkilememektedir. Yersen tabii... Henüz bunu açıklayacak yalanlar bulamadılar.

Modern kozmoloji gözünden gökyüzünde takımyıldızları diye bir şey yoktur. Modern astronomide takımyıldızları sadece Dünya’dan, harita çizmek için kullanılan isimlendirmelerdir. Uzayda takımyıldızı diye bir şey nesnel ya da ontolojik olarak yoktur.

Dolayısıyla burç dediğimiz şeyler modern bilim açısından var olan şeyler değildir.

Nitekim gökyüzündeki şekilleri bile zamana göre değişir, zira tüm yıldızlar galaksi merkezi etrafında döner. Bunun sonucunda galaksi merkezine yakınlığa göre cisimlerin birbirlerine göre konumu değişir.

Aristoteles kozmolojisinde burçlar lehinde verilen iyi bir argüman vardı. Aristoteles’in Tanrısı bu iç içe geçmiş küreleri hareket ettirmişti. Kolayca Tanrı’nın küreleri kullanarak Dünya’daki olayları kontrol ettiği iddia edilebilirdi. Dolayısıyla kürelerin hareketini izleyerek Tanrı’nın insanlarla ilgili ne istediği konusunda bilgi alabiliriz diye düşünülebilirdi.

Ama bugün o küre modeli bozuldu. Gök cisimlerinin küre üstünde hareket etmediğini biliyoruz. Yıldızlar zaten küre üstünde hareket etmiyorlar. Dolayısıyla yıldızların hareketinin Dünya’ya bir etki yaptığını düşünmemiz için hiçbir gerekçe yoktur.

Hatta Newton ve Görelilik Kuramlarına göre yıldızlar o kadar uzaktadır ki Dünya’yı etkileyemezler. Hatta bu durum şu kaba söylemle özetlenir: Siz doğarken ebe’nizin sizin üzerindeki etkisi yıldızların etkisinden katbekat fazladır. Zira onun uyguladığı kütle çekimi yıldızların çekiminden çok daha fazla. Isı ya da başka hangi fiziksel büyüklüğü düşünürseniz düşünün ebenizin etkisi hala daha fazla olacaktır.

Modern bilim açısından astrolojinin diğer sorunu eski astrologların bilmediği gezegenlerdir. Neptün ve Uranüs 18. yüzyılda keşfediliyor, bunları ne antik astronomlar ne Müslüman astronomlar biliyor. Dolayısıyla bu gezegenler astrolojik resme konmamış ve dolayısıyla antik astrolojide yeri yoktu. Modern astrologlar bu noktada astrolojiyi yenilediler ve bu gezegenleri eklediler. Ancak bu kadim bir bilgi olduğu iddiasından vazgeçmeyi gerektiriyordu. Ve bu eklemede büyük bir hata yaparak Plüton’u da listeye eklediler. Modern astroloji haritalarına bakarsanız Plüton da var içlerinde. Bunun en temel sebebi ekleme yapıldığı zaman Plüton’un gezegen zannedilmesiydi. Halbuki modern astrolojiye göre Plüton gezegen değildir.

Bu noktada bazıları "Bu sadece bir isimlendirme, pekala Plüton’u da gezegen sayılabilir." diyebilir. Ama o zaman başka cisimleri de gezegen yapmamız gerekiyor. Plüton modern astronomide cüce olarak tanımlanıyor. Güneş Sistemi’nde çok sayıda cüce gezegen mevcut. Mesela 2003’te keşfedilen Eris cüce gezegendir. Eğer Plüton gezegen sayılıyorsa Eris de sayılmalıdır. Elbette Eris tek cüce gezegen değil, Ceres, Haumea gibi başka çok sayıda cüce gezegen mevcut. Eğer astroloji tutarlı yapılacaksa bütün bu cüce gezegenlerin astrolojiye eklenmesi gerekiyor. Çoğu astrolog bu durumun farkında bile değildir. Ama atıp tutmayı ve insanların geleceği bilme ihtiyacıyla duygusal alandaki kaygısını sömürerek rant elde etmeyi önemserler.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kirmizizevk
    Kirmizizevk Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 64%
    Akrep
    +1 yıl

Astroloji bilim değil hurafedir. Kim ne derse dersin bu gerçeklik değişmez.

Astroloji yani burçlar tamamen insanların kendilerini iyi hissetmek için okumak istedikleri yalanlardır, bu gerçeklik değişmez.

Yıldızlar ve gezegenler milyonlarca ve milyarlarca hatta çoğu yıldız binlerce ışık yılı uzaklıktan senin geleceğini, hayatını, yapacaklarını bilemez, belirleyemez. Böyle çalışan bir evrensel sistem yok, bu gerçeklik değişmez.

Burçlar arapların cahiliye döneminde ortaya çıkarttığı, yıldızları ve gezegenleri tanrı olarak görerek yaptıkları yorumlar ve falcılıktan ibarettir. Gerçekliği söz konusu değildir.

Burçlara inanlar Hulka, örümcek adama veya batmana da inanır, hatta mitolojideki Thor, Odin ve Asgarda bile gerçek derler yani o derece fantastik hayallere inanırlar.

İnsanın karakterini ve kaderini Allah insanı yaratırken ona bahşeder. Allah, insanı karakteriyle birlikte yaratır. Geleceği sadece Allah bilir. Gaybı başka hiç bir varlık bilemez.

Burada karakter yetkisini gezegenlerin verdiğine inanarak, kaderi gezegenlerin veya yıldızların çizdiğine inanarak Allah'ı aradan çıkarıp yetkiyi şuursuz taş parçalarına veriyorlar. Bunu yapan kişi müslüman birisiyse Allah'a şirk koşuyor demektir. Bunun bilincinde olsun.

Kısaca bilimden, ilimden ve gerçeklikten uzak bu hurafelere inanmak kişinin kendi tercihidir. Fakat taş parçasından medet ummak akıl sağlığının bozuk olduğuna işarettir. Taşı putlaştırmaktır.

7
    0 Yorumla
  • ThebestofAhmeds
    ThebestofAhmeds Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    Boğa
    +1 yıl

Sana bunu 5 cümlede anlatacağım balık burcuyum, duygusal müzik ya da film izlediğimde hakikaten de duygusal oluyorum fakat bazen özellikleri hatalı onlarda nadir görülüyor, ben şöyle düşünüyorum bunları tasarlamışlar İşte bu astroloji olsun falan olsun ya bunlar İşte biz psikolojik olarak kabullenerek bunları biz kendimiz oluyoruz Berfin güzel

0
    1 Yorumla
    • Merlas
      Merlas
      İkizler
      +1 yıl

Berfin kim

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    Boğa
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.

İnanmaz olaydım.
    Merak ettiğim ve araştırmaya başladığım , izlediğim güne lanet.
    Gerçi böyle olacağını bile bile yaptım.
    İnsan yine de yaşayacaklarını önceden tahmin edince kaldıramıyor.
    Yapacak bir şey yok bazı şeyleri kabul etmek zorundayım.

0
    7 Yorumla
    • ayyücevanessa
      ayyücevanessa
      Oğlak
      +1 yıl

Burcunuz ne peki

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      Boğa
      +1 yıl

Boğa

Yorumla
    • ayyücevanessa
      ayyücevanessa
      Oğlak
      +1 yıl

Bir şey sormak istiyorum boğa burçları genelde soğukkanlı mı?

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      Boğa
      +1 yıl

Evet sakin sessiz ama kararlı.
      Hep saf olduğunu ve bu nedenle canım görünür.
      Yapacağı şeyi belli etmez.
      Zaten yapmıştır.
      Siz sonradan fark edersiniz.
      Yaptığını söylemez belli etmez.
      Sizin görmeniz için sadece bir köşe de bekler.

Yorumla
    • ThebestofAhmeds
      ThebestofAhmeds
      Boğa
      +1 yıl

Boğa burcunun özelliğini bilmeseydin belki de bu özellik sende olmayacaktı abi

Yorumla
    • derinkurt06
      derinkurt06
      Yengeç
      +1 yıl

herkes aynı şeyi mi yaşıyor bütün burçlar inanıyor musunuz cidden

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      Boğa
      +1 yıl

Hepsini %100 bilemem.
      Sadece ileri seviyede 3 tane Oğlak Boğa Aslan biraz da Başak

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

94

Cevap

93

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.

Hayır inanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • sonbirsigara
    sonbirsigara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 82%
    Başak
    +1 yıl

Çelal Şengör, ünlü bir Türk jeolog ve bilim insanıdır ve astrolojiye şiddetle karşı çıkar. Şengör, bilimsel yönteme ve verilere dayalı olarak astrolojinin bilimsel bir temeli olmadığını savunur. Astroloji, göksel cisimlerin insanların kişiliklerini ve geleceklerini etkilediğini iddia eden bir inanç sistemidir. Ancak bilim camiası, astrolojinin bilimsel bir temeli olmadığını ve bu tür iddiaların bilimsel olmadığını kabul eder. Çelal Şengör de bu görüşü savunur ve bilimsel yöntemlerle desteklenmeyen inançlara karşı çıkar.

2
    0 Yorumla
  • Crazyy_
    Crazyy_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21 , eic 92%
    Akrep
    +1 yıl

Yani körü körüne bağlı değilim tabi kii. Ama şöyle yay burcuyum ve daha burcumun ne olduğunu bilmeden tam bir yay gibi alışkanlık ve düşüncelerim vardı çocukken. Patavatsızlık, macera arayışı, merak, araştırma sevgisi ve açık sözlü olma gibi. Yükselenim terazi uyan kısımlar da var uymayan da. Mesela ben hiç bir terazi gibi feminen olmadım. Hani derler ya fala inanma falsız da kalma Merak edip doğum haritama baktım. Bazı şeyler cidden beni anlatıyordu. Sadece güneş (asıl burç) burcundan oluşmuyoruz, gezegenler evler açılar vs tümüyle değerlendirilmeli. Bu arada sırf meraktan hepsine baktım. Yoksa bir şeye körü körüne fanatiklik aptalca olur (deneyimlerimden).

0
    4 Yorumla
    • Crazyy_
      Crazyy_
      Akrep
      +1 yıl

Ayrıca ekmek isterim ki bilim bu tür spirütel şeyleri destekler nitelikte değil. Bilime göre kanıtlanabilir ve test edilebilir olması gerekir. Fakat biz insanlar bu dünyanın ve evrenin ne kadarın biliyoruz ki, farklı boyutlar ve canlılar olup olmadığını, insanlardan çok daha zeki varlıklar olmadığını veya başka evrenler olma olasılığını? Daha kendi okyanuslarımızın en dibinde ne olduğunu bilmezken..
      Topraktan yaratıldığınıza inanıyorsunuz ama

Yorumla
    • Crazyy_
      Crazyy_
      Akrep
      +1 yıl

Eklemek *

Yorumla
    • Merlas
      Merlas
      İkizler
      +1 yıl

Paradoksa soktun bizi yapma zhhz

Yorumla
    • Crazyy_
      Crazyy_
      Akrep
      +1 yıl

Napim işte kxkckck

Yorumla
  • theNitroZeuss
    theNitroZeuss Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    Koç
    +1 yıl

50 cm yakınınızda bulunan su şişesinin size yapacağı çekim kuvveti, Dünyamızdan yaklaşık 1,2 milyar km uzaklıkta bulunan Satürn'ün kütlesel çekim kuvvetinden daha fazladır. Yani küçücük bir su şişesi, koskoca Satürn gezegeninden daha büyük bir etkiye sahipken burç, evrenin gönderdiği enerji gibi saçmalıklara inanmak bana göre zaman kaybıdır. Bunun yerine astronomiye yönelmenizi öneririm.

4
    0 Yorumla
  • ALTAYBEY
    ALTAYBEY Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 58%
    Yay
    +1 yıl

Kesinlikle inanmıyorum hiç bir yıldızın gezegenin hareketi benim duygu durumumu belirlemez değiştirmez bunu bilim olarak görenlere de acıyorum astronomi olsa bilim olarak kabul astrolojinin hiç bir dayanağı yok sadece genel geçer kavramlar üzerinden insanlara hitap ediyor insanlarda inanmak istiyor ve olan oluyor diyelim

4
    0 Yorumla
  • mehmet0234
    mehmet0234 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 62%
    Yay
    +1 yıl

Burçlara varlığına inanıyorum ama burçlara göre yaşamıyorum. Çünkü burçlara göre yaşanmaz. Çünkü inandığımız şeyler hayatımızda yaşantımızda belirleyici oluyor. Yani yanlış doğru olduğuna bakılmadan inanırsan farkında olmadan hayatın altüst olur. Bu nedenle burçların varlığı hakktır ama burçlarla amel edilmez

1
    0 Yorumla
  • Sarcckmim_srdl
    Sarcckmim_srdl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    İkizler
    +1 yıl

Yani çoğu özellikleri aynı sadece şu boğa burçlarına aç demelerini anlamıyorum yeter artık ben 1 ay yemek yemesem fark etmez bana ha söyle deseler aç değil de damak zevkine düşkün deseler yine anlarım

0
    0 Yorumla
  • Roxan
    Roxan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 36%
    İkizler
    +1 yıl

İnanmıyorum tabi ki. Eğer inansaydım özgür iradeyi reddetmiş olurdum benim kaderimi ben belirlerim gezegenler değil. Kişiliğimi ister geliştiririm ister bencil kalırım ister çalışırım ister tembel takılırım olay bende bitiyor.

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı.

Tabii ki bilinçli birey olarak inanmıyorum. Gerçekliği hiçbir şekilde yok. İnsanların gerçek olmayan ve inanmak istedikleri şeyleri benimsediğini görüyorum. Hiçbir bilimsel dayanağı da yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Lady-X
    Lady-X Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl

İnanmıyorum. Batıl inanç bunlar geride kalmış toplumlar böyle şeylere inanıyor. Fal, büyü, burç...

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    Aslan
    +1 yıl

Poz vereceğine işinle ilgilen lan, hırsız girdi siteye müptezel

0
    4 Yorumla
    • Merlas
      Merlas
      İkizler
      +1 yıl

O hackerlarla ilgili

Yorumla
    • Merlas
      Merlas
      İkizler
      +1 yıl

21 saat uykusuzluktan ne yazmışım aq

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      Aslan
      +1 yıl

Web sitesi değil konut sitesi

Yorumla
    • Merlas
      Merlas
      İkizler
      +1 yıl

Uykusuzum

Yorumla
  • seriatdinislamm
    seriatdinislamm Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    Terazi
    +1 yıl

İnanmıyorum güneş burcu vsss ama etkisi vardır belkide bilemiyorum %10 gibi etkisi varsa vardır bunun üstüne gidip yorum yapmak çok saçma geliyor.

0
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    Terazi
    +1 yıl

Tabi ki inanmıyorum ve inananla da arama mesafe koyuyorum. Mümkünse s. olup gitsin onun hayatını etkilediğine inandığı gezegende yaşasın.

0
    0 Yorumla
  • Ilkerysf
    Ilkerysf Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 67%
    Yengeç
    +1 yıl

Burçlar vardır kuranda geçer lakin günümüz burçları değildir kuranda geçer burçlar açıklaması yapılmamıştır günümüz burçları tamamenm uydurmadır

0
    0 Yorumla
  • Sessiz-Birey
    Sessiz-Birey Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 77%
    Terazi
    +1 yıl

Teraziyim yıldızım venüs saat yönünde dönen tek gezegen. Mallık bizde genetik seçilmiş 😂

0
    1 Yorumla
    • Merlas
      Merlas
      İkizler
      +1 yıl

İkizlerim asko dudud

Yorumla
  • külllkedisi
    külllkedisi Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    Balık
    +1 yıl

İnanmıyorum ama burcumun tüm özelliklerini taşıyorum 🥴

1
    0 Yorumla
  • Nitro42
    Nitro42 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    Koç
    +1 yıl

İnanırım ben tam anlamıyla bir koç burcu ♈️ erkeğiyim

0
    0 Yorumla
  • İremyilmazzx
    İremyilmazzx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 87%
    Balık
    +1 yıl

Koç burcuyum burcumun özelliklerini taşımadığımi söylerler büyük ihtimalle yükselen burcum etkiliyor

0
    1 Yorumla
    • İremyilmazzx
      İremyilmazzx
      Balık
      +1 yıl

Burçlara inanirim

Yorumla
  • lgbt-transerkek-
    lgbt-transerkek- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    Boğa
    +1 yıl

Burçlara inanıyorum ve kendi burcuma aşığım Boğa burcuyum efsane bir burçtur kızlar sever beni

0
    0 Yorumla
  • wiecan
    wiecan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 84%
    Aslan
    +1 yıl

Özel silahlı güvenlik maaşları hakkında bilginiz var mı

0
    0 Yorumla
  • kalpsancısı17
    kalpsancısı17 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 86%
    Aslan
    +1 yıl

Kısmen inanıyorum. Ben aslanım mesela burcun özelliklerini taşıyorum diyebilirim.

0
    0 Yorumla
  • thebishisback
    thebishisback Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 80%
    Kova
    +1 yıl

Ben baya inanıyorum ve cidden de doğru çıkıyor çoğu şey

0
    1 Yorumla
    • derinkurt06
      derinkurt06
      Yengeç
      +1 yıl

tesadüf sadece hayatta başına belirli olaylar gelir zaten

Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı.

Hemde çok bir yengeç olarak yılların verdiği izlenimlerime dayanarak ben çok inanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

falcılıktan başka bişey değil tamamen aptallık başka bir şey değil dünyada 8 milyar insan var bir sürü karakter tipleri davranış şekilleri var bunları 21 burca indirgemek deli saçması bişey toplum rasyonel düşünemez kendilerini yalanlarla kandırmayı sever tapi davranış şekilleri karakter tipleri var buda psikolojiye girer.

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    Başak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 730 cevap paylaştı.

Burçlara inancım karakteristik özellikler şeklinde olur fazlası hurafe bence.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yok bence saçma. Yazgı ne ise o yani atıyorum a burcu çok zengindir diyenler var ya da zengin olacak gibi gibi yani gaybı yaradan bilir. Burçlara göre hareket etmek de çok saçma geliyor.

0
    2 Yorumla
    • Berfin İlayda Güzel
      Berfin İlayda Güzel
      Terazi
      +1 yıl

Gökyüzünü kim yarattı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@BerfinGüzel Yeri, göğü, her şeyi ve her noktayı yaradan, alemlerin rabbi olan Allah'tır.

Yorumla
  • khaixx
    khaixx Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    Akrep
    +1 yıl

Kısmen inanıyorum, sadece kişilik özelliklerine. Burcumun neredeyse bütün özellikleri bende mevcut.

0
    0 Yorumla
  • İrrae
    İrrae Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl

İnanmıyorum ama niyeyse aynı burçlar hep aynı kafada ve ilgi alanında oluyo

0
    0 Yorumla
  • Akselll
    Akselll Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 52%
    Akrep
    +1 yıl

Canım istediği zaman inaniyorum istemediği zaman inanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    Aslan
    +1 yıl

İnanmam. Gök cisimleri bize bir şey veremez.

0
    0 Yorumla
  • Elifsuaksoyçenni
    Elifsuaksoyçenni Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    Başak
    +1 yıl

mantıksız geliyor yok gezegenler yok doğduğun ay ne alakası var insanın kişilik özellikleri ile geleceği ile doğduğu ayın gezegenlerin konumunun her şey kaos'tan ibaret insan yaptığı şeylerin geleceğini bilerek duygu durumunu belirlemeli

0
    0 Yorumla
  • sellyonfire
    sellyonfire Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    Yengeç
    +1 yıl

Kişiye göre değişken olabilir ama ben inanıyorum bu konulara ilgim var baya herkes kendi burcuna göre duygusal olarak özellikleri var burçlar doğru araştırılsa aslında daha düzgün yardımcı olabilir her konu da

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben inanıyorum şahsen en azından özelliklerini taşıdığına

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kur'an'a göre evet, ama bu astrologlara göre hayır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yılın belli bir bölümünde doğduğu için insanların kişiliklerinin benzer olması mantıklı gelmiyor : )

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Doğduğun gündeki gök cisimlerinin karakterini etkilediğine inanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • ShowMustGo
    ShowMustGo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    Yengeç
    +1 yıl

inanmakla inanmamak arası birşeyim inanmalı mıyım inanmama lımıyım gerçekten yaşayıp gören oldumu

0
    0 Yorumla
  • ebrarbie
    ebrarbie Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    Yengeç
    +1 yıl

Nötrüm aslında. İnanmıyorum denemez çünkü burç ve yükselenler kişiliğe çok spesifik şeyler de katıyor. Çok da kurcalanmamalı gibi de

0
    0 Yorumla
  • r_ptilyaa
    r_ptilyaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    Boğa
    +1 yıl

İnanmasakda inanmamız gerekiyormuş gibi bi algı var inansak söylenilenler tutmuyor tutsada insanlaramı tutuyor biz sayımıyız.

0
    0 Yorumla
  • helinnn2849
    helinnn2849 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    İkizler
    +1 yıl

İnanıyorum bence bazı karakteristik ozellikler kendini çabuk belli edebiliyor ve şey diyorsun sen su burctan misin %70-80 tutar genelde

0
    0 Yorumla
  • weeuweu
    weeuweu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    Yengeç
    +1 yıl

ınanmıyorum hıc ılgımı cekmedı 17 yıldır tek bıldıgım yengec burcu oldugum artı olarak bır okı burc biliyorumdur

0
    0 Yorumla
  • hllsngg
    hllsngg Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    Başak
    +1 yıl

Açıkçası hayır bakmıştım burcum başak başaklar temizlik, düzen hastasıdır üzgündür ama ben temizlik yapmayı hiç sevmem ve gayette mutluyum

0
    0 Yorumla
  • Muhammet02
    Muhammet02 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    Başak
    +1 yıl

İnanmıyordum ama burcum akrep ve özelliklerine baktım akrepler libidosu çok yüksek olurmuş benimde yüksek ve inanmaya başladım

0
    1 Yorumla
    • yuso_1
      yuso_1
      Balık
      +1 yıl

Benimki balık benden yükseğini görmedim 😂😂 sjdjsjxjs

Yorumla
  • yuppoo
    yuppoo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    Aslan
    +1 yıl

Ben, burcumun kişiliğine sahibim. Ama tam inanmam, hepimizin içinde farklı burçlardan oluşan özellikler var. okuması zevkli.

0
    0 Yorumla
  • circles
    circles Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    Boğa
    +1 yıl

aslında insanların karakteri benziyor zaten gibi geliyor bana burçlardan bağımsız olarak. günlük burç yorumuna inanmam imkansız zaten

0
    0 Yorumla
  • Quarasmekarizma
    Quarasmekarizma Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    Oğlak
    +1 yıl

diyalektik materyalisme inanıyorum dolayısıyla=tanrı, şeytan, büyü, mitoloji, burç, hurç gibi şeylere inanmam tarihsel ilerleyişe inanırım

0
    0 Yorumla
  • Hazall3
    Hazall3 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    Boğa
    +1 yıl

Evet çünkü bence çekim denen şey gerçek eşim ve kendimden yola çıkarak söylüyorum

1
    0 Yorumla
  • nexxtiaa
    nexxtiaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    Boğa
    +1 yıl

yani inanıyorum mesela burcumun özelliklerini taşıyorum ilgimi çekiyor az çok

0
    0 Yorumla
  • audfu
    audfu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    Başak
    +1 yıl

Hayır hepsi yalan ya ama varmış öyle bir şey yorumlara inanmıyorum ama

0
    0 Yorumla
  • burakant00
    burakant00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    Başak
    +1 yıl

pek inanmam ama gerçekte olabilir karışık işime geldiği gibi :)

0
    0 Yorumla
  • meraklımıza
    meraklımıza Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    Kova
    +1 yıl

İnanmıyorum çünkü herşeyin karakter olduğunu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • karinim
    karinim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    Koç
    +1 yıl

burclara inanmiyorum diyen okusa en cok inanicak kisidir ablam

0
    0 Yorumla
  • Kapibara11
    Kapibara11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    Balık
    +1 yıl

Burçlara inanmak dünyanın düz olduğuna inanmakla aynı aptallık düzeyinde

0
    0 Yorumla
  • Mavilendimdi
    Mavilendimdi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    Yengeç
    +1 yıl

Çok iyi bir araştırma yaptım burçlar başlı başına saçmalık aynı bur yükselen aynı ama hic uymuyor

0
    0 Yorumla
  • Rüveyda5679
    Rüveyda5679 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    Başak
    +1 yıl

İnanıyorum tabiki de bazen burcum hakkında söylentiler bana uymasada bazen çok uyuyor

0
    0 Yorumla
  • derinkurt06
    derinkurt06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    Yengeç
    +1 yıl

astroloji baştan aşağı saçmalık ve kandırmacadan ibaret

0
    0 Yorumla
  • btkrkev
    btkrkev Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    İkizler
    +1 yıl

Geleceğe dair ifadelerine pek inanmam
    Ama karakter özelliklerine İnanırım

0
    0 Yorumla
  • Doğanakb34
    Doğanakb34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    Akrep
    +1 yıl

Evet inanıyorum akrep burcumun iyi yanları ve kötü yanları beni anlatıyor

0
    0 Yorumla
  • Emoking36
    Emoking36 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    Kova
    +1 yıl

Burçlar hakkın çok fazla bilgiye sahip değilim kovayım duyumlarıma göre doğru yanlış çıkabiliyor

0
    0 Yorumla
  • metehanta
    metehanta Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    Başak
    +1 yıl

hangi burç olduğumu bilecek kadar ilgileniyorum diyelim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Burçlara inanıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Burçlara inanıyor musunuz? 35 cevap verildi
Burçlara inanıyor musunuz? 43 cevap verildi
Burçlara inanıyor musunuz? 33 cevap verildi
Burçlara inanıyor musunuz? 13 cevap verildi
Burçlara inanıyor musunuz? 49 cevap verildi
Burçlara inanıyor musunuz? 81 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsanların gözlerinin içine bakabilir misin?
  • El emeği iğne oyası sever misiniz?
  • Su ıslak mıdır, yoksa dokunduğu şeyleri mi ıslatır?
  • Aşka yürek mi gerek, maddiyat mı?
  • Bir oturuşta kaç adet hamburger yersiniz?
  • Herhangi bir hayvanın saldırısına uğradın mı?
  • Diş çürüğünüz var mı?
  • Orta çağdaki Dark mizah hakkında ki düşünceleriniz neler?
  • Şu an en çok kime güveniyorsun?
  • Yıkılan bir hayaliniz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨