Burçların sizi yansıttığını düşünüyor musunuz?
Me: Başak ♍

Evet, inanıyorum.
Hayır, inanmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Burçların sizi yansıttığını düşünüyor musunuz?
Me: Başak ♍

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır ben burçlara inanmıyorum sadece eğlence için arada sırada takip ediyorum o kadar. başka şekilde burca göre yaşamam
Kişilik özellikleri olarak evet. Diğer bugün şöyle olacak, bu burç diğer burç ile iyi olacak vs. şeylerine inanmam.
Evet inanıyorum. Fakat tek güneş burcuyla sınırlı olan bir durum değil bu burç meseleleri. Doğum haritam bütünüyle beni anlatıyor.
İlgileniyorum ve yükselen burçla da ilgisi olduğunu düşünüyorum
Neden bir şeylere inanmak ve inanmamak gibi bir şeye cevap vermek isteyelim ki öyle keyif veriyorsa takılırsin filmler oyunlar falan filan gibi bir şey burçlarda
Burçlara inanmamak mı? Tövbe estağfurullah carpilirim kiz kdjjdjd çok inanmiyorum ama muhabbetini severim
İnanırım ve burcumun az çok beni yansıttığını düşünüyorum ama hayatını burçlara göre şekillendiren insanlardan değilim.
Yani bazen o kadar inandırıcı şeyler oluyor ki inanmamak elde olmuyor bazen de o kadar tam tersi şeyler oluyor ki inancımın hepsini yitiriyorum anlayacağın ben çok kararsızım diyebilirim.
Bak burçlara ben de bakıyorum ara sıra hoşuma gidiyor ama inanan varsa da afedersin canım ya çok net
* canım deiil sağaalakk yazmıştım
Bıktım sizin hergun aynı soruyu sormanizdan biraz özgün olun
Aslında inanmıyorum ama şaşırtıcı şekilde doğru oluyor burç yorumları
Çok ta inandığım söylenemez
ben doğum haritası analizi bile yapıyorum
İnanıyorum ama hala sistemini çözemedim
Evet inanıyorum
Her sabah okuyorum seçilmiş burcumu
Burculara inanıyorum ben
hayatımı tamamen buna göre yönlendirmiyorum ama inanıyorum bi noktada
Kova burcuyum çoğu zaman tutuyor
astroloji=hastroloji