+1 yılAstroloji ve doğum haritası gerçekten var olan bir fıkıh mantık ve fizik kavramana bağlı olup bu konuda senelerce kitap tozu yutmuş ve çokça zaattan akıl danıştım
Kuran güneştir her şey açıkça yazmaz meali ayrı tefsiri ayrı konudur bu ilime vakıf
Alimlerin ve iyi hocaların faydalandığı bu tesfir hususunda Allah'ın esmalarindan faydalandıkları zaman doğum haritasına göre yol izlerler senelerce uğradığım havas ilmininde esmalar zikirler gezegen saatlerine göre yapılır buda bağlantısı olduğu gösterir ispat isteyen varsa kanıtı delili ile sunarım00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Burç varsa akıl yoktur,
Akıl varsa burç yoktur.
Ne yani? 1,5 trilyon canlı türü yaratmış Allah hâşâ başaramamış 12 tip kişilik mi yaratmış.
Şu astrolog soytarıları bundan güzel para kazandığı için elbette gerçek diyecekler. Utanmadan Kur'an-ı Kerim'de bulunan BURUC suresini de astronomi ile ilgili olmasına rağmen bilmeyenlere bakın burç suresi var diye kandırmaya kalkacaklar. Döverim lan böylesini.
Dünyada 8,5 milyar insan var hiçbiri de birbirine akıl, vücut, ruh olarak birbirine benzemiyor. Bu kadar basit.
İspatlarım da...
66 Yorumla
Akrep+1 yılBilmediğin mesela hakkında ne boş yapıyorsun, 12 burç yok doğum haritası var ve parmak izi gibi herkesin ki farklı. Bu işten para kazanmak için şarlatanlık yapanlar varda din vb konularda yapan yok mu? Ben de seni bir çok kanıtla bilmediğin konuda atıp tutan birisi olduğunu kanıtlarım.
Akrep+1 yılDoğum haritanızı çıkartın, bende yorumlayalım. Henüz bu ilimde çok iyi değilim ama elimden geleni yapacağım. Bu ilimi gerçekten ilim olarak yapanları da araştırın ve neler olduğunu görün. Din sahtekarlarını görüp dini öyle sanmakla, televizyona çıkan dolandırıcıları ilim sahibi sanmak aynı mesele. Tarih boyunca yıldızlara bakarak savaş planları yapmış Osmanlının neden bunu yaptığını da araştırın bir. Padişah seçimlerinde bile doğum haritasına göre neden karar verildiğini.
Akrep+1 yılDinde bilimde yeri yok, dini de ret eder misiniz :) bilimsel yönden kabul edilmesi için başvurular yapıldı ve işlemleri devam ediyor. İnternette doğum haritası yazarsanız rahatlıkla çıkar, Türkçe olsun derseniz astro vekf yazabilirsiniz.
Yay+1 yılKuran güneştir her şey açıkça yazmaz meali ayrı tefsiri ayrı konudur bu ilime vakıf
Alimlerin ve iyi hocaların faydalandığı bu tesfir hususunda Allah'ın esmalarindan faydalandıkları zaman doğum haritasına göre yol izlerler senelerce uğradığım havas ilmininde esmalar zikirler gezegen saatlerine göre yapılır buda bağlantısı olduğu gösterir ispat isteyen varsa kanıtı delili ile sunarım
Başak burcuyum tüm Başaklara selam 😂
burçları inansalar yanlış anlıyor ve kızlar abartıyor burçlar haktır ve bazı karakteristik özelliklere vurgu yapar
ama karakterin kendini oluşturan durumlar yetiştirilme ile alakalı.
Mesela edep adap yoksunu bir insan her duruma bürünebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ama burçlara göre karakterler aynı oluyor mesela başak burçları aşırı titiz ve işkolik oluyolar.
Soran+1 yıl🤣🤣🤣ahahhahaha işte dakka bir gol bir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnemle babam sevişmiş diye ben olmuşum inanmam
24 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahaha ne alakası var be
Cevap sahibi+1 yılÇok alaka bak şimdi ben aralık 14 doğumluyum annemle babam sevişti ve 9 ay sonra ben doğdum eğer iki hafta daha bekleseydim başka burç olacaktım şöyle de örnek geçiyim erken doğum yapanlar da var onlar da farklı birç olqcakken erken ceee eeeee demeleri sonucu başka burç olmuşlar evet bunu okumaya devam eden sen güzel arkadaşım okuma daha bitti yazacaklarim sjwbwibwjwbw
Soran+1 yılHahahahaaaha gece gece moralimi süper yaptın be kız 🤣Allah seni ne etmeye çok yaşa emi 🙈
Cevap sahibi+1 yılAy amiin wjwbwjwbwjwbwjwbwjw
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılAslında doğruluk payı var gibi. Mesela akrep burçları hep uyumsuz, saldırgan olur, bencil der burç kitapları. Tanıdığım kişilere bakıyorum gerçekten de böyle. Akrepler hep kavga modu açık geziyorlar galiba.
Not düşeyim her akrep aynı değildir benim gördüklerim kadarıyla...
29 Yorumla
Soran+1 yılAkrepler öyle ya genelde de evet haklısın
Boğa+1 yılHepsi öyle değildir umarım gerçekten çok geçimsiz geliyorlar bana.
Soran+1 yılBana da. Birde başaklar..
Boğa+1 yılOnların Ağustos doğumluları fena ama eylül doğumluları daha ılımlı sanki
Soran+1 yılEylül doğumluları evet öyle
Başak+1 yılBen başak burcum
Boğa+1 yıl@İST34MLT44 hangi ay
Başak+1 yılEylül 01
Boğa+1 yıl@İST34MLT44 dedim ya eylülller daha iyi diye
+1 yılBelirli karakteristik özellikler taşıdığına inanırım ancak abartıldığı kadar olduğuna inanmıyorum. İnsanlar burçlarına göre şekil alıyorlar en sevmediğim şey ise ön yargı. Şu burca aşık oldum ne yapsam etkilenir falan gibi soruları aşırı saçma buluyorum.
10 YorumlaBurc degilse bile doğum zamaniyla karakter uzerinde etkisi olan bir şeyler olmalı , Ayin basit hareketleriyle bile dunyada gelgit gibi muazzam olaylar oluyor , dunyanin gunese konumu baska durumlar vs mutlaka etkilemeli , ben yayım ve yaylari cok cabuk tanıyorum mesela , Daha once 2 kisinin burcunu aynı anda tutturmustum bu tesaduf olamaz diye düşünüyorum. Ya da öyle mi?
17 Yorumla
Soran+1 yılTesadüf değil
Soran+1 yılBenim de öyle 🤣🤣
Soran+1 yılNe alaka lezbiyenlikle 🤣kendimi seviyorum anlamında
+1 yılHayır inanmıyorum. Gökteki taşın hareketi bizi etikleyemez. Burçların tanrısı marduktur. 4000 bin yıllık antik bir dini inanıştır burçlar, başka bir şey değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu neden o zaman bütün başaklar titiz, bütün teraziler güzel ve bütün akrepler boğalar s*kse düşkünler?
Başak+1 yılPlesebo etkisi yaşıyorsunuz
+1 yılBir insanı sadece burca göre yorumlamayı ve bunun takıntı halinde saplantılı şekilde savunulması pek hoşuma gitmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAma. yine de hepsi olmasa da birçok özelliğimiz burcumuzla aynı
+1 yılBurçlara inanmıyorum ama boğa burcu olarak herkesin dediği gibi duygusal bir yapıya sahip olduğum gerçek.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yani bu da demek ki burçlar doğru 🤣
Soran+1 yılYemek yemeyi de sever misiniz
Boğa+1 yılYemek yemeyi seviyorum özellikle sütlü tatlılar.
Yayım. Yayları bi salın lan, millet nefret kusuyo. Yaylar ve ikizler candır
013 Yorumla
Soran+1 yılİkizleri neden savundun ahahahahah 🙄
Soran+1 yılNe gibi mesela
Soran+1 yılYay Burcu bir arkadaşım var her şeye ağlıyor üzülüyor yay mi duygusuzmuş ahahahhah
Soran+1 yılSaçmalık 🤣ama ikizler dengesiz evet
Soran+1 yılYaylar biraz sinirli oluyor doğru mu
Soran+1 yılAhahhahaha ağız burun kırmaktan bahsediyorsun farkında mısın sinirli değil misin yani
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılYayim inaniyorum cok alakali kisiligimle herseyimle...
04 Yorumla
Soran+1 yılYaylar nasıl oluyolar
Oğlak+1 yılKimseyi kirmak incitmek istemez olduğu gibidir yapmacik olamaz hiç cocuk ruhludur õzgurlugu sever kisitlanmaktan hoslanmaz ve cok caliskandir.
Soran+1 yılÇok tatlı bir burç o zaman ayy ne güzel 🤎
Oğlak+1 yılTesekkur ederim ☺️💃
+1 yılEvet inanıyorum özelliklerinin %80nin beni yansıttığını düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi burç?
Oğlak+1 yılOğlak
Soran+1 yılNe gibi özelliklerini yansıtıyorsun mesela😀
Oğlak+1 yıl
+1 yılİnanıyorum ya ortak özellikleri oluyor aynı burçtan olan insanların
İkizler burcuyum
02 Yorumla
Soran+1 yılİkizler burcu eğlenceli zeki olurlar çok konuşkan olup dengesizler doğru mu🤣
Boğa+1 yılDoğruuu
+1 yılinsanların burcunu merak eder sorarım ama inanmam
02 Yorumla
Soran+1 yılBence karakterler aynı oluyolar burçlarla
Kova+1 yılevet biraz fark ediliyor o yüzden soruyorum ama tıpatıp aynı olmuyor o yüzden bir insanı burcuna göre yargılamam mesela
Çok severim, takip ederim.. Özellikle dolunay dönemlerinde çok etkileniyorum dün gece mesela:) :)
013 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu ki
Soran+1 yılAnladım ben de dün gece tuhaftım
Soran+1 yılEvet var ama sevdiğim adamın hediyesi toprağa gömüp kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yılHangi taştı sizinki?
Soran+1 yılÖzelliği ne
Terazi+1 yılFiziksel ve ruhsal açıdan dengenin sağlanmasını sağlar.
Yaratıcılık için gerekli olan alt yapıyı hazırlamaya yardımcı olur.
Madde bağımlılığın bırakılması sürecinde iradeyi destekler.
Depresyona karlı etkilidir.
Güneş enerjisini depolamayı sağlar.
Uyuşukluk ve yorgunluğa karşı etkilidir.
Toplardamar ile direkt etkileşime giren bir taştır. Bu nedenle vücudun ısınmasına sebep olmaktadır.
İlhama odaklanılmasına yardımcı olur.
Astım hastalığına karşı iyi gelir.
Sindirim sistemi bozukluklarına karşı iyi gelir.
Baş ağrılarının hafiflemesinde etkilidir.
Enerjileri dengeler.
Güç ve cesaret taşıdır.
Ticaret hayatınızda başarılı olmanızı sağlar.
Özgüven eksikliğinden kaynaklanan kıskançlık duygusuna karşı etkilidir.
Terazi+1 yılKaplan gözü kişiye azim, denge, cesaret ve sezgisel yetenekleri arttırmada güç verir.
Motivasyon sağlar ve hem iç hem de dış huzuru ortaya çıkarmada destek olur.
Korku, kıskançlık gibi duyguları dengelemeyi sağlar.
Endişe ve stres gibi faktörlerin üstesinden gelmek için faydalıdır.
Halk arasında göz ve nazardan koruduğuna inanılır. Bu yüzden küçük çocukların yastıklarının altına konur.
Soran+1 yılGerçekten çok güzelmiş üşenmeyip yazdığın için teşekkür ederim 💐
Karakter analizleri kısmı için evet denilebilir ancak fal kısmı yalan dolan
01 Yorumla
Soran+1 yılFal kısmı biraz öyle
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkizler burcuyum ve inanıyorum ama hayatımı buna endeksli yaşamıyorum.. Keyifli günler..
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir düşünce teşekkür ederim 💐
İkizler+1 yılRica ederim.. 😊🥂🍀
+1 yılHayır, inanmıyorum. Myarlarca galaksi var ve biz üç beş gezegene bakıp karakter analizi, gelecek filan yorumluyoruz. Bana çok saçma geliyor
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBurçlara inanıyorum ama burçların karakter üzerindeki etkilerine inanmıyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılKarakterler üzerindeki etkisine inanmıyorsan zaten burçlara inanmamış oluyorsun ki zaten 🙄
Oğlak+1 yılHayır, bir şeyin varlığını kabul etmekle etkilerinin bir bölümünü reddetmek aynı değildir.
Mesela; burçlar karateri yönetiyor olsalardı burcu ortak olan her insan aynı karakterde olurdu ama bunun öyle olmadığını hepimiz görüyoruz. Huyları benzeşir ama karakterler hiç bir zaman benzemez.
Soran+1 yılGenelde aynı karakterde oluyorlar ama?
Oğlak+1 yılO kişilerin hayattan bekletileri aynıymış. Bu bir ortak menfaat benzeşmesi. Karakter insanın hayata bakışına, menfaatlerini yönlendirmesine, insana ve çevresine saygı ve sevgisine göre şekillenir. Bu sebeple her varlık kendi karakterini beklenti ve dileklerine göre şekillendirir.
Soran+1 yılHaklısın belki de.. yorumun için teşekkürler..
Oğlak+1 yılRica ederim.
+1 yılSaçmalık. 5bin yıl öncesi mitolojisine hala inananlar var
10 Yorumla
+1 yılHayır ben fal burç gelecekten haber veren hiçbir insana inanmam, geleceği sadece Rabbim bilir
00 YorumlaBir koç 🐏 olarak burcumun çoğu özelliğini taşıyorum 😇☺️
00 YorumlaKısmen inanıyorum. Kişilik özelliklerine inanırım ama günlük yorumlarına inanmam.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılYay Burcu insanıyım neseliyim eğlenceli biri burc
00 Yorumla kızlar inanıyor :D ben de inanıyorum. yay burcuyum
00 Yorumla
+1 yılKoç burcuyum. İnanıyorum diyemem, inanmıyorum da diyemem. 🤷🏻
00 Yorumla
+1 yılBen burçların geleceğine inanmıyorum örneğin şu burç önümüzdeki ayda şöyle şöyle şeyler yaşayacak para onu bulacak falan saçmalık fakat diğer her şeye inanıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onlara pek inanmıyorum ama retroya falan inanırım sen peki?
+1 yılGereksiz insan düşüncesinden ibaret olana inanmam
10 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Terazi+1 yılBurçlar saçma olduğu için, hiçbir bilimsel geçerliliği yok
Gayb alemini Allah bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılGayb alemini Allah yaratır ama bilim ve akıl yoluyla onu öğreniriz
+1 yılTerazi burcuyum çok sevilmiyor galiba 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılTerazi burçlari sevilir şirinler tatlılar ama nasıl desem benim çok canımı yaktı be
Terazi+1 yılNiye ne yaptın
+1 yılEvet biraz inanıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden biraz?
Peki burcum bana inanıyor mu? Burcuuu
02 Yorumla
Soran+1 yılAyyy git bir köşede ben nasıl bu kadar kötü bir espri yaptım diye sorgula kendini Lütfen 🤣🤣🙄🙄
+1 yılAkrebiz elhamdülillah
01 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy
Gemini, tanışmak amaçlı değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel 💐
Oğlak burcuyum ama inanmam burçlara
10 Yorumla
+1 yılKarakter olarak evet ama günlük yorum olarak hayır
10 Yorumla
+1 yılTam olmasada evet
00 YorumlaFazla ilgilendiğim bir konu değil
00 Yorumla
+1 yılKarakterde vea gelişsen
00 YorumlaEvet, doğum haritasıda bakıyorummm.
00 Yorumla
+1 yılinanmam ama bazen okurum bilgi olsun diye
00 Yorumla
+1 yılEvet inanıyorum tabikide
00 Yorumladengesiz ikizler 😍😊😊
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma geliyor bana inanmıyorum
00 YorumlaHayır inanmıyorum yay
10 Yorumla
+1 yılBen boğa burcuyum tanışmak isteyen var mı?
11 Yorumla
Oğlak+1 yılBende
Balık
00 Yorumla
+1 yılAkrep burcuyum ama burçlara inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet evet
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılBenim koç
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 782 cevap paylaştı. Fazla inanmam
00 Yorumla