Gece 4 ve 5 arası annem beni aradi evde plastik terlik le biri yürüyor sen misin diye halbuki ben bugün arkadaşımda kalmıştım oda benim eve geldiğimi sanmış o ses bir kaç adım attıktan sonra durmuş (sanki izliyormuş gibi) ve annem ses falan çılartmiş ya da bakmak istemişken o an benim odamın kapısı paat diye çarpmış eainti falanda yoktu olsa öncedende çarpardi (annemle odalarımız arasında uzaklık pek yok ve karşılıklı konumdalar) sonra büyük bir cesaretle kendi odasını kilitlediği kapıyı açmış ve odalara bakmış ama bir şey görememiş koridora çıkmış herhalde uyku sersemliğindendir diye düşünürken yine o terlik sesi gelmiş sizce bu ne olabilir herhangi bir varlık musallat mi oldu? şu an ki korkuyla yazdığımdan cümlelerim devrik olabilir kusura bakmayın ama özet olarak anlatabildiğimi düşünüyorum (şu an saat 05.25)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet tipik bir 3 harfli vakası. çözümü de var ama uygularmısınız o kadar dindarmısınız bilmiyorum.
Çözümü nedir?
hem sizin yapmanız geeken bazı dini zorunluluklar var ayrıca kullanılacak dualar var. ama hepsi birlikte olursa işe yarar yoksa sadece dua okuma vs ile gitmez.
Keşke canlı canlı danışacak birisi olsaydi hangi dua okunur ne gibi dini zorunluluklari yapmaliyiz bilmiyorum ilk defa başımıza geldi
yaz göndereyim sana
Tamam
Burdan nasi yaziliyo bilmiyom ya uygulamada yeniyim
Benim De Hayali Dostlarım Var Gece 00:00
De Odamın Kapısını Açıyor Not Şaka Değil
Vesselam
Sadece kapını mı açıyor
Yok Benimkiler Birden Çok Diyim
Vesselam
Onlarla konuşabiliyor musun
Evet
Ne konuşuyorsunuz ki
Bide nasil korkmuyon ya
Olayı Öğrenmek İstersen Özelden Anlatabilirim Sonuçta Özel
Vesselam
Olurr
Yalnızlık korkusu
Vesvese olmuş
Yatsın uyusun
Kafaya takarsa esiri olur
Uyanıkkende duymasi ile dediklerin uyuşmuyor zaten o sesten dolayı uyanmış başta kendi uyduruyor sanmış ama yine duymuş zaten o vakit telefonda konuşuyorduk
Uydurma demedim ki,
Olur öyle
Dalga geçerler
Korktuğu anladık a da iyice sararlar
Sonuçta onlar var
Sen görmesen de varlar
Önemli olan her şeyin yerini bilmek
Onların var olması bizim korkmamız için değil
Ay çok korkunç konuşuyorsun tırstım
Yani diyorsun ki çok öneme almazsan giderler
İnançlı isen okur üfler Yaradana sığınırsın
Değlsen
Mantığını kullanıp oyuncak olmazsın
Bu işler böyle
Mantığımı kullanip inşallah onlarin oyuncaği olmayiz hayirlisi
İman ve akıl
✋
Evi sirkeli su ile güzelce silin
Her köşede Felak nas okuyun
Abdestli durun namazlarda sesli dua edin
Bir de yüksek sesle kuran ve en son cevşen okuyun
Ya çatlarlar ya da kaçarlar
Sirkeli su felak nasi hallederiz de diğerlerini yapamiyoruz
Zaten olay ilerlerse birine danışmak lazim ben korkudan yazdim buraya
İman konusu olmadan zor bu işler
Boşa para yedirmeyin üfürğkçüöere
Yani imansiz kötü insanlar değiliz her şeye saygımız var neden bize uğradılar orasini pek anlayamadim
Ama kitapsiz inançsız zor bu işler haklisin
Zaren Onlar hep vardı...
Yalnız kalmayın
Ruh zayıf düşerse onlar baskın gelir..
Temizlik önemli,
Bir de evi iyi arayın belki biri bir şey koymuştur
Tamam teşekkür ederiiim
Geçmiş olsun
🩶🩶
Psikolojik..
Dua okusun geçsin çok üzerinde durmayın. Büyüttürmeyin kendi aranızda.. annenide korkutma bu konuda sana öyle gelmiştir deyip geçiştir.
Annem zaten bu olaylara pek inanan biri değil bende dedim eğer birinin olmadığına eminsen dua oku besmele çek zaten sesim geldiği an bana mesaj attı evde dolaşan sen misin diye sonrada araştık ve sesi koridorda iken birdaha duydu sorun şu yarın akşam evde tek olucam birdaha yaşanırsa ne yapacağımı bilmiyorum
Dua okuyun (Ayetel Kürsi 7 defa) bişey olmaz inşaallah Allah istemedikten sonra hicbisy olmaz. Yalnız değilsiniz.
Tamam teşekkür ederim <3
Facebook'un varsa Messengerden kerem önder hocaya mesaj at sana yardımcı olacaktır
Birde bunun için duada var. Haftada bir okunması gereken bir dua. O zaman sana yaklaşmazlar büyü varsa büyüde bozulur.
Eğer birdaha olursa ulaşırım teşekkürler
Evet
Ee çözümün var mi
Var tabikide varlık değil ayrıca
Nedir
Haşk arasında cin ruh musallat gibi bir durum değil bu iki yönlü bir psikolojik 2 meta fizik şimdi diyeceksin ki meta fizik bu değil mi değil
Evin durumu evde son zamanlarda neler yaşandı kaç kişi var yaşanlar nasıl birileri
Ben o anki şeyle parapsikoloji demişim evet metafizik demem lazımdı zaten o tür konularda ilgim ve azda olsa bilgim var
Evin durumu her zamanki gibiydi sıradandi
Annem kardeşim ve ben
Kardeşin erkek mi? 14-17 yaş arası
Bide ilk defa tütsü istetmiştim onu yakıyom 2 gündür (ama ondan değildir yazmam bile saçma ösödöcömcöfmf)
15 yaşında kız
Oda kaç gündür evde değil
Hatta 2 Hafta olmuştur evde olmayali
Kardeşine odaklan bence son zamanlarda ki ruh haline
Ay vallaha her zaman ki gibi ama evde olsaydi o zaman ona odaklanmam mantıklı olurdu kaç haftadir babamlarda kalıyor
Evde olsun olmasın eşyasının bile olması etki eder. Olumsuz vir durum yok aslında evde Felak nas okuyun sonra tütsü yakın ada çayı bulundurun yeter aslında daha sonra benzer olay olurss yazın buradan detaylı bakalım
Niye ben değilde kardeşime yöneldin
Tamam dediklerini yapicam
Takip edeyim de özelden konuşalım mı
Tamam
Takip ettim sende geri tskio et
Mesaj at ben görürüm uygulamayi pek kullanamiyorum