Parapsikoloji veya görünemeyen varlıklar hakkında bilgi sahibi olan var mi olayı detaylar kısmına yazdım?

Gece 4 ve 5 arası annem beni aradi evde plastik terlik le biri yürüyor sen misin diye halbuki ben bugün arkadaşımda kalmıştım oda benim eve geldiğimi sanmış o ses bir kaç adım attıktan sonra durmuş (sanki izliyormuş gibi) ve annem ses falan çılartmiş ya da bakmak istemişken o an benim odamın kapısı paat diye çarpmış eainti falanda yoktu olsa öncedende çarpardi (annemle odalarımız arasında uzaklık pek yok ve karşılıklı konumdalar) sonra büyük bir cesaretle kendi odasını kilitlediği kapıyı açmış ve odalara bakmış ama bir şey görememiş koridora çıkmış herhalde uyku sersemliğindendir diye düşünürken yine o terlik sesi gelmiş sizce bu ne olabilir herhangi bir varlık musallat mi oldu? şu an ki korkuyla yazdığımdan cümlelerim devrik olabilir kusura bakmayın ama özet olarak anlatabildiğimi düşünüyorum (şu an saat 05.25)
Parapsikoloji veya görünemeyen varlıklar hakkında bilgi sahibi olan var mi olayı detaylar kısmına yazdım?