Baştan söyleleyim troll diyecekler defolsun uğraşamam Arkadaşlar ben bir ara paranormal olayları çok araştırmıştım bana bir şey olmadı rüyalarımda çok korkuttular bıraktım dün internette işte olmasını istediğiniz bir şeyi düşünüp okuyun diyordu ama farklı bir dilde öylesine okudum doğruluk payı vermedim resmi de aşağıda paylaşıcam bu sabah kardeşim uyandığında kalkamamış besmele çekmeye çalışmış zar zor çekmiş üstünden bir yük kalkmış simsiyah dedi odadan çıktı kapı çarpıldı damacana yere düştü dedi kapının çarpılması olanaksız tüm kapılar kapalıymış onu geçtim damacana dolu düşemezdi çok korkmuş sizce o okuduğumla mı alakalıdır ve ne yapmalıyım ben de ilk defa korktum bana gelse neyse de kardeşim daha 12 yaşında psikolojisi etkilenmesin
Bu yazıların doğruluk payı var mı yoksa neden oldu
Fikri ya da bilgisi olan bakabilir mi (paranormal) ?
Bunu yazan ya masondur ya da insan deildir cunku burdaki seyler heryerde yok buyuculerin kitaplarinda falan bir nevi varliklardan yardim isteme seklidir cook tehlikelidir !
Simdi ogrendim tamamedn bunun farkli turleri var bircesit buyu gibi seytan ve cinlerden yardim alinir gunahtir yapmak musallat olasiligi varmis genelde ruyaya girmek icin kullaniliyor kullananlarin yorumu:sabaha kadar uyumadim, sabaha kadar korktum, garip olaylar oldu , ruyam cok korkunctu vb ...
Senin anlatmış olduğun olay KARABASAN'a çok benziyor. O yatmış olduğu yerde yiyecek kırıntısı olabilir. ya da muska vs. Dikkatlice kontrol edin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Enokyan lisanı. Melek dili olarakta bilinir. Ama meleklerle bir alakası yoktur. Okumamanı tavsiye ederim. Onu yazanın insan olduğundan bile şüphelenirim.
Yanlış okuduğunda bedensiz varlıkları çağırma gibi bir durum oluyor. Teleaffuz önemli yani böyle rastgele herkese al oku denilecek bir şey değil ayetel kürsü okuyup tövbe etmeni tavsiye ederim
Etkisini azaltır diyelim. Bunu yazan ya çok cahil ya da bilerek yapmış. ya da insan değil bilmiorum böyle şeylerin yapılması hoş değil. Sizde bilmediğiniz şeye bulaşmayın
Tamamda cocuklarin isi daha zor onlarin 3. gozu hayla aktif onlara daha kolay gorunurler kardesine yazik olur ama sen okuduysan kardesine zarar gelicegi kucuk bir olasilik demekki sana yaklasamamislar sevdigine yaklasmislar
Simdi sen hatim indirdim diyosun yaklasamazlar sana kolay kolay kardesine birsey olmaz siyah diyosa karabasandir karabasan da bir b. k yapamaz sadece bir tesaduftur bu aksam yatin yarin birsey olmassa daha olmaz
Bir daha okuma. Korunmadan okunmaz. Bilmeyerek okumuşsun gerçekleşmiş. Kardeşinin rüyasına girmişsin. Enokyanda birinin rüyasına girmek için okunur zaten
Enokyan sadece birinin rüyasına girmek için okunmaz o basit bir büyü numarasıdır sadece. Çok daha farklı alanlarda kullanılılan bir lisandır. Dünyada bilen birisi olsa bile kendini gizliodur büyük ihtimalle. Müslümanlığa ait bir kültür değil. Neyle uğraştığınızı bilmezsiniz. İki kelime okumaklada bişe olmaz. Kimse korkmasın. Herkese iyi günler
bir hadis var sizler onların dünyasına karışmadığınız sürece onlar da size karışmayacaktır. ne gelirse meraktan gelir insanın başına anlamını bile bilmediğin şeyleri okurken düşünmeliydin. Allah kurtarsın
Ks ye bir sesle cevaplama gelmesi lazım çok uzun yaz yaz bitmez. Kısaca kız aşk büyüsünü ayakkabıya yaptırmış bizim eve getirdi. Aşkı 10 gün sürdü ama 1 yıl 3harflilerle uğraştım. Kurtulmak için çok şey denedim ama geçmedi sonra da evden taşındım öyle kurtuldum ama bazen oluyor yine.
Enokyan birinin rüyasına girmek için okunur. Korunmadan okunursa rahatsız edilirsin. Enokyan birinin rüyasına girmek için okunur. Sende kardeşinin rüyasına girmişsin.
Şimdi araştırdım altta bir kız görüş paylaşmış enokyan lisanı diye doğru metinler fakat o dilin harflerinin telafuzları farklı telafuzlarını düzgün okumayınca tehlikeliymiş ve ben düz rastgele kere okudum
bence daha fazla kurcalama :) büyü yapan insanlar var yok değil belkide onlardandır bilmeden bsiler yaparsın uğrasma kardess benden sana tavsiye bu olayların gerçeğini yaşadım musallat oldular 4 yıl sürdü kurtulmamız
En İyi Cevaplar