Aslan
Balık
Yay
İkizler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence yengeç burcu olabilir bende yengeç burcuyum duygusalız bize nasıl davranırlarsa öyle davranıyoruz. aşk konusuna ve sevgi konularına da çok değer veriyoruz.. ayrıca unutmayız bize yapılan hiç bir şeyi. ve aşırı iyi niyetli oluyoruz.. buna ek olarak Karizma, kişinin çekiciliği, etkileyiciliği ve liderlik yetenekleriyle ilgilidir ve burçlar bu özellikleri etkileyebilir, ancak karizma tamamen kişisel özelliklere ve yaşam deneyimlerine bağlıdır. Dolayısıyla, hangi burcun en karizmatik olduğunu belirlemek kesin bir bilim değildir ve subjektif bir değerlendirmeye dayanır. Her burcun kendi benzersiz özellikleri ve kişilik özellikleri vardır. Örneğin, bir Koç burcu kişi enerjik ve liderlik yetenekleriyle karizmatik olabilirken, bir Boğa burcu kişi sabrı ve çekiciliği ile karizmatik olabilir. İkizler burcu insanlar zeki ve sosyal yetenekleriyle çekici gelebilirlerken, bir Aslan burcu kişi özgüveni ve liderlik yetenekleri ile karizmatik olabilir. karizma kişiseldir ve sadece burçlara dayandırılamaz. Bir kişinin karizması, kişisel özelliklerine, iletişim yeteneklerine, özgüvenine ve yaşam deneyimlerine bağlı olarak şekillenir. Başka bir deyişle, her burçta karizmatik insanlar bulunabilir ve hangi burcun en karizmatik olduğu, kişisel tercihlere ve deneyimlere bağlı olarak değişebilir.
Cevap
20Cevap
Karizma herkesin kendine özgü yine de burç bazında ilk üç kova, aslan, koç derim.
Balık iyidir, Bi sözü onlarca iltifata bedeldir, ruhu hoş tutar
Herkes kendi burcunu yazmıs objektif olucam Akrep çünkü kendimden biliyorum çünkü bende akrebim.
Aslan ve terazi olabilir
Koc eziklerle işimiz olmaz.
Terazilerde garip bi karizmatik oluyor oğlaklardada var diyebilirim
Akrepler tabikide
Zaman ı belli olmuyor
Ağslan çünkü asalet
Tabiiki benim burcum ya :p
Falsepetini çok seviyorum.
Henüz olmayan burçtur
yengeç
Koç ve aslan
akteptir