Astroloji & Burçlar En havalı/en karizma burçlar hangisi? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 667899995544 kere dedik biliyoruz anladık ( burçla alakası yok) diyen cevap vermesin yetti)) En havalı/en karizma burçlar hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan, boğa, kova erkeklerindeki karizma kimsede yok. 3 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% Akrep +1 yıl burçla alakası yok kişi özgüvenliyse yüz güzelliği varsa zaten çekicidir 2 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% Kova +1 yıl @vivir_ tabiki oglak :) para bizde oldugu surece sazi baskalari calar :P 1 0 Yorumla
Can005 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% Aslan +1 yıl Aslan erkeğiyim, karizmatik miyim? bilemiyorum. 1 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% İkizler +1 yıl İkizler burcudur. İkizler burcu ünlüleri bile şampiyonlar ligi gibi. :D 1 1 Yorumla ASTRiX_ İkizler +1 yıl La benim burada yengeç gözüküyor. Bende İkizler burcuyum. Ne iş :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Başak kadar cool ve entel bir burç yok ama en yakını kova erkeği/ kadınıdır :)) 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Yay ve kova üstüne havalı burç tanımam.. 😅 3 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı. tabiki yay ve kova :D 2 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Terazi +1 yıl Oğlak burçlarının karizması ayrı bana göre.. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yay ve oğlak. Bildiğim bunlar çünkü 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. ikizler erkeği ve kadını. 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% Terazi +1 yıl Terazi erkeği 👌🏻Eğlence de yay 😍 1 0 Yorumla
kendikendine34 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% Yengeç +1 yıl İkizler kadını/ kova erkeği 👍🏻 1 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% Kova +1 yıl Çalışmadığım yerden soruyorsun iki seferdir 🧐 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Kova erkeği. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Aslan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aslan, boğa, kova erkeklerindeki karizma kimsede yok.
burçla alakası yok kişi özgüvenliyse yüz güzelliği varsa zaten çekicidir
@vivir_ tabiki oglak :) para bizde oldugu surece sazi baskalari calar :P
Aslan erkeğiyim, karizmatik miyim? bilemiyorum.
İkizler burcudur. İkizler burcu ünlüleri bile şampiyonlar ligi gibi. :D
La benim burada yengeç gözüküyor. Bende İkizler burcuyum. Ne iş :D
Başak kadar cool ve entel bir burç yok ama en yakını kova erkeği/ kadınıdır :))
Yay ve kova üstüne havalı burç tanımam.. 😅
tabiki yay ve kova :D
Terazi erkeği Akrep Kadını
Oğlak burçlarının karizması ayrı bana göre..
Yay ve oğlak.
Bildiğim bunlar çünkü
Valla akrepleri severim
ikizler erkeği ve kadını.
Akrep 👸🏻
Yengeç 🤴🏻
Terazi erkeği 👌🏻
Eğlence de yay 😍
Tabikide yengeç
İkizler kadını/ kova erkeği 👍🏻
AKREP kadını ve erkeğidir.
Çalışmadığım yerden soruyorsun iki seferdir 🧐