Astroloji & Burçlar Neden erkekler terazi kadınlarına daha çok yazıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Terazi kadını mı aslan kadını mı Aslan kadını Terazi kadını Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Neden erkekler terazi kadınlarına daha çok yazıyor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Terazi kadınları. Aslanlar bi tık egolu kalıyor cesaret edemiyorlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aslan dışı süslü püslü ambalajlı çikolata gibidir bir yersin tadı berbattir. Fiyati da pahalidir ha. Aslan gordugunuz yerde topuklayin. 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı. Aslan ay güneş terazi Venüs akrep :D İçi beni yakar dışı sizi 🥺😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güneş yengeç yükselen terazi ay balık:(( umutsuz vaka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Akrep ve yengeç kadınına daha çok yazıyorlar. Özellikle yengeçlerin cilvesine ölüp bitiyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yengeç mi 🙄 Yorumla
ScotishFold Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Yengeç +1 yıl Hiç boğa kadını duymadınız sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce hiçbir boğa kadınının ortamda erkekler tarafından çoğunlukla tercih edildiğini görmedim. Belki sadece senin ilgini çekmiş olabilir. Bilirsin erkekler çok yiyen kadın sevmez Yorumla ScotishFold Yengeç +1 yıl Boğa kadını sadık gerisi hiç önemli değil. Yorumla Soran +1 yıl Benim sorumla alakasız Yorumla ScotishFold Yengeç +1 yıl Tamam şikayet edin yorumum silinsin o zaman : ) Yorumla
Matrix3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% Balık +1 yıl Burcuna bakarak hiç sevgili yapmadım 😂 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 464 cevap paylaştı. flörtöz görünüyolar ondan 0 0 Yorumla
se_as Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Yengeç +1 yıl Yengeç kadını nett 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen nesin Yorumla se_as Yengeç +1 yıl Yengeç kdkdksöa Yorumla Soran +1 yıl Yengeçle yengeç olmaz Yorumla se_as Yengeç +1 yıl Yengeç kimle olur Yorumla
Geldimsimdigidiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 110 Balık +1 yıl İkisi de çok ateşli 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Birini seç Yorumla Geldimsimdigidiyom Balık +1 yıl Terazi Yorumla Geldimsimdigidiyom Balık +1 yıl Ya da aslan Yorumla Soran +1 yıl 🧠 Yorumla Geldimsimdigidiyom Balık +1 yıl Son kararım aslan Yorumla Soran +1 yıl Güzeller güzeli terazi? Yorumla Geldimsimdigidiyom Balık +1 yıl Of aklımı çelme, aslanın zaten bir tek dışı güzel, içi b*k gibi Yorumla Soran +1 yıl Terazi ve aslanı yan yana koysan kim daha güzel Yorumla Geldimsimdigidiyom Balık +1 yıl Terazi net Yorumla Soran +1 yıl Terazi iyi kalpli ve yardimseverdir. Mutevazidir. Paralı erkeklerin peşinde koşmayan tek kadın Yorumla Geldimsimdigidiyom Balık +1 yıl Sen terazi burcu musun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Terazi kadınları. Aslanlar bi tık egolu kalıyor cesaret edemiyorlar.
Aslan dışı süslü püslü ambalajlı çikolata gibidir bir yersin tadı berbattir. Fiyati da pahalidir ha. Aslan gordugunuz yerde topuklayin.
Aslan ay güneş terazi Venüs akrep :D İçi beni yakar dışı sizi 🥺😂
Güneş yengeç yükselen terazi ay balık:(( umutsuz vaka
Akrep ve yengeç kadınına daha çok yazıyorlar. Özellikle yengeçlerin cilvesine ölüp bitiyorlar
Yengeç mi 🙄
Hiç boğa kadını duymadınız sanırım
Daha önce hiçbir boğa kadınının ortamda erkekler tarafından çoğunlukla tercih edildiğini görmedim. Belki sadece senin ilgini çekmiş olabilir. Bilirsin erkekler çok yiyen kadın sevmez
Boğa kadını sadık gerisi hiç önemli değil.
Benim sorumla alakasız
Tamam şikayet edin yorumum silinsin o zaman : )
Burcuna bakarak hiç sevgili yapmadım 😂
flörtöz görünüyolar ondan
Ben yazarken hiç burc sormuyorum
Evet terazi kadınıı
Terazide kimmiş aslan varken 😋
Aslan olsun
Yengeç kadını nett
Sen nesin
Yengeç kdkdksöa
Yengeçle yengeç olmaz
Yengeç kimle olur
İkisi de çok ateşli
Birini seç
Terazi
Ya da aslan
🧠
Son kararım aslan
Güzeller güzeli terazi?
Of aklımı çelme, aslanın zaten bir tek dışı güzel, içi b*k gibi
Terazi ve aslanı yan yana koysan kim daha güzel
Terazi net
Terazi iyi kalpli ve yardimseverdir. Mutevazidir. Paralı erkeklerin peşinde koşmayan tek kadın
Sen terazi burcu musun