Cesaret ettim ve bu mesaji atip silip her yerden engelledim. Hayatimda ikinci kisiydi etrafimfa cok kisi olmasina ragmen o olsun istemistim ama benim dengemi boxdu en son bunlari yazdim.
[28/9 14:09] : Bana sadece yukseldigin zamanlar yazdin ya da boslukta kalinca yazdin. onu anladim. Önrmsediginden ya da baska seyden değil. Öyle dusunmuyordum onceden öyle düşünmediğim zamanlar da ilk olacak herseyi zamanla sadece sende yasamak istemiştim, hayallerimi felan ama sende herkes gibiymişsin.
[28/9 14:10] : Sen benim icin özel olurdun diye düşünmüştüm o yüzden seninle olmak istiyordum ama karmaşıksın. Benim icin dogru biri degilsin. İyi bir insansin ama bana ait degilsin, bende sana. O yuzden gerek duymadim artik numarani tutmama. Kırginlikla ya da kotu sekilde bitirmiyorum sadece boyle kisir donguye girmisiz gibi taktik felan sevmiyorum neyse o olsun seninlede konustugum muddetce, sen benimle konustugun muddetce yorulurum diye bitiriyorum. Yolun acik olsun. Zaman kıymetli benim için
[28/9 14:09] : Bana sadece yukseldigin zamanlar yazdin ya da boslukta kalinca yazdin. onu anladim. Önrmsediginden ya da baska seyden değil. Öyle dusunmuyordum onceden öyle düşünmediğim zamanlar da ilk olacak herseyi zamanla sadece sende yasamak istemiştim, hayallerimi felan ama sende herkes gibiymişsin.
[28/9 14:10] : Sen benim icin özel olurdun diye düşünmüştüm o yüzden seninle olmak istiyordum ama karmaşıksın. Benim icin dogru biri degilsin. İyi bir insansin ama bana ait degilsin, bende sana. O yuzden gerek duymadim artik numarani tutmama. Kırginlikla ya da kotu sekilde bitirmiyorum sadece boyle kisir donguye girmisiz gibi taktik felan sevmiyorum neyse o olsun seninlede konustugum muddetce, sen benimle konustugun muddetce yorulurum diye bitiriyorum. Yolun acik olsun. Zaman kıymetli benim için
Güncellemeler
2 ay
Sadece merak ediyorum erkekler ne istiyor ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ciddi degil sende bunu bile bile onu istemeye devam etmissin
Ama yazdiktan sonra her yerden silip, engelledim. Onlari soylememin sebebi ise icimde kalip yuk olucakti Şu an daha arinmis, ve yuklerim kalmis gibi hissediyorum obur turlu bana yuk olucakti
Zaten bende bitti yani geri dönüşü olmaz ama onun icinde heo bir ukte kalicam kafasinda hep olusacak seyler belli
O zaman dogru yaomissin nokta koymak on3mli
Oyle birde evimin yakininda calisiyor daha fazla kotu olmadan bitsin dedim en iyisi
Mantikli kizlari takdir ediyorum kendini kjrtarmissin. Senin dengin bile olamayacak biri icin heba etmemissin
Capkin biriydi bir cok seyide gormezden gelmiştim olur insaniz sonucta hatalarimiz olabilir sans tanirim duzelmiyor hala ayni yerden surekli vuruluyorsam o zaman bende hersey biter bu her konuda boyle benim icin o yuzren severim cok severim hrmen bitirmem ama baktim karsimdaki kisi canimi yakiyor ve ayni yerden surekli vuruyor o zaman sevgimden olsemde giderim
Bravo sana
Aynı şey kadınlar da yapiyor kiymet veren seven erkeği ya aldatıyor ya da terk ediyorlar
Bunlar yanlış insanlara gönül vermek ile çelişkilidir
maalesef ama işte gönül
bir b. k istemiyorum hahahahahahahahahahhahahahahahah bizde çok uğraştık ama olmadı nefret ediyorum kızlardan aslında kızlar ne istediğini bilmiyor. okadar uğraş tanışmaya çalış ne var hiçbir şey 0 elde var 0 en iyisi bekarlık yalnızlık boş ver sene
Brn hep nettim bu kisiye karşi ama
kadinlarda yok sayiyor
Yok sayildiklari icin zamanla yok saymaya baslarlar
hayir bu kisilik meselesi zor her zaman ilgi cekicidir elde edersen buyu bozulur
Bu nasil is anlamadim ki tuhaf ya insan aksine mutlu olur sevdigi kisiyi elde edince fazlasini ister daha cok vakit gecirmek ister diger turlu sevgi ask mesk degildir ego tatminidir
offf bilmiyorum igrenclik
Çünkü kadınlarda kendilerine kıymet vereni görmez
Kıymet verene kiymetin alasini gosteririm bu kisi kiymet verseydi her fedakarligi yapardim
Öyle olmuyor siz istediğinize , hatta o size köpek muamelesi yapsa dahi , kıymet veriyorsunuz ama istemesiğiniz biriyse kapında yatsa köpek yerine koymaz bir lokma ekmek vermezsiniz , benim bi kız arkadaşım vardı onuda çok seven ama ondan biraz büyük bir arkadaşı varda onunlayken dalga geçer alaya alır biz bile alay ederdik ihtiyar derdik tobik derdik fıçı derdik taki bu kız okulun en skici çocuğuyla arkadaş olana kadar yapma dedik seni bırakır güvensiz dedik dinletemedik taki buna basana kadar iki posta yiyince bir gecede bekareti bırakınca çocuk buna bastı tekmeyi bunda bi haller pişmanlıklar intihar sennaryoları nedenini sormak için çocuğun önünü kesmeler çocuk sıkıldım deyip başından attı , tabi o fıçı arkadaşı buna her durumda desteğe devam etti bunu yalnız bırakmadı sonra aa bunlar sevgili olmuşlae fıçı olmuş selçuk , biz fıçı dedikçe onun bir ismi var.. e kızım kardeşim yemeden önce neden başka davranıyordun.. şimdi beni kim alır derdine düşünce fıçı oldu çin vazosu değerli oldu.. siz böylesiniz işte şurayı oku sevgililerini hep böyle anlatırlar
Evlendiler bir fıçıda kocuyorlar şimdi
😂😂😂😂 komik geldi kusura bakma
Şoyle ben bana sevgisi olan kisiye umut vermem eger umut veriyorsam yok saymam drger veriyorsa birde hic yok saymam denerim enazindan ama olmiyacak bir seyse vur kac yapmama umitlendirmem yani hatta bana acilan kisilere karsi evliyim bile dedigjm oldu net cevao olsun umudu kessinler diye. Kisaca duygu istismari yapmam
İşte sana değer verene değer vermeyeceğini itiraf etmiş oldun
Birseylerin karsilikli olmasi lazim bana her deger verene kuyrukmu salliyim umut vermem dedim
Ama sorduğun soruda kıymet vereni neden yok sayyıyorsun demişsin demekki sende aynısını yapıyorsun
Nerde kimi yok saymisim onla buda bir degil hem