Özellikle erkekler yazar mı neden kiymet veren kadınları yok sayarsiniz neden kiymet bilmezsiniz?

Gizli Üye
Cesaret ettim ve bu mesaji atip silip her yerden engelledim. Hayatimda ikinci kisiydi etrafimfa cok kisi olmasina ragmen o olsun istemistim ama benim dengemi boxdu en son bunlari yazdim.

[28/9 14:09] : Bana sadece yukseldigin zamanlar yazdin ya da boslukta kalinca yazdin. onu anladim. Önrmsediginden ya da baska seyden değil. Öyle dusunmuyordum onceden öyle düşünmediğim zamanlar da ilk olacak herseyi zamanla sadece sende yasamak istemiştim, hayallerimi felan ama sende herkes gibiymişsin.
[28/9 14:10] : Sen benim icin özel olurdun diye düşünmüştüm o yüzden seninle olmak istiyordum ama karmaşıksın. Benim icin dogru biri degilsin. İyi bir insansin ama bana ait degilsin, bende sana. O yuzden gerek duymadim artik numarani tutmama. Kırginlikla ya da kotu sekilde bitirmiyorum sadece boyle kisir donguye girmisiz gibi taktik felan sevmiyorum neyse o olsun seninlede konustugum muddetce, sen benimle konustugun muddetce yorulurum diye bitiriyorum. Yolun acik olsun. Zaman kıymetli benim için
Güncellemeler
2 ay
Sadece merak ediyorum erkekler ne istiyor ki.
Özellikle erkekler yazar mı neden kiymet veren kadınları yok sayarsiniz neden kiymet bilmezsiniz?
6 Cevap