Astroloji & Burçlar Burcunuza göre trip atma cümleniz neymiş 😂? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım 😂 Güncellemeler+1 yıl Güncellee Burcunuza göre trip atma cümleniz neymiş 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç ne halin varsa gör 1 0 Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Koç +1 yıl Sen çok biliyorsunmuş jdnsns bu cümleyi çok kullanmam dışında sorun yok 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Sen çok biliyorsun 🙄😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. İkizler yanlış kgjkAkrep oluyorum jhjk 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Seninki yanlış ozman 😂 Yorumla thecutewitch İkizler +1 yıl Yok burçlar yanlış ben yanlış yapmam ngjk Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Tabi tabi sende yanlış olmaz 😂😂 Yorumla thecutewitch İkizler +1 yıl Herhalde 💅 😎😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Sutte leke olur sende olmaz 😂 Yorumla thecutewitch İkizler +1 yıl O kadar da değil abartmayalım jjgj Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl 😂😂 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Sen çok biliyosun kfmdkdmksm evet evet evet 😅 buna sen bilirsin de dahil bence 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl 😂😂😂 Trip cümleleri bunlar mı Yorumla Fearlesgirll Kova +1 yıl Yoo hep değil ama ima varsa triptir Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Çok trip atar mısın Yorumla Fearlesgirll Kova +1 yıl Yok ya ne münasebet Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Tabi tabi öyledir 😂 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Terazi +1 yıl Ahahaha tamam yok bişey güzelmiş😄 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Doğru mu 😂 Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Yengeç +1 yıl Ne halin varsa gör 😒😅😅 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Olur 🙄😂 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% Aslan +1 yıl sen bilirsin, 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Doğru mu Yorumla Çiçekaçmayankaktüs Aslan +1 yıl genelde trip atmak için söylemiyorum, normal zamanlarda da kullanıyorum Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Trip atarken ne dersin Yorumla Çiçekaçmayankaktüs Aslan +1 yıl bilmem, hiç dikkat etmedim Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Bidahakine dikkat et lütfen 😂 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs Aslan +1 yıl tabii efendim, özellikle dikkat edeceğim Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Lütfen istirham ediyorum 😂 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% Başak +1 yıl Ne yaparsan yap! Bu kadar mı doğru olur.. 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Sakin ol tamam 😂 Yorumla TheLaady Başak +1 yıl Tutamadım kendimi sgsg Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Tutman lazım ama yakışmıyor 😂 Yorumla TheLaady Başak +1 yıl yakışmasın ne yapalım hshs her zaman yakışanı yapamam Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Oldu ozaman biz sizi ararız 😂 Yorumla
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% İkizler +1 yıl Bir şey demiyorum'muş. Ben genelde sessiz kalırım 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Bı kızın sessiz kalması kıyamet öncesi sessizlik gibi 😂 Yorumla plütondakahvaltı İkizler +1 yıl Aynen😁 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Senden korkulur ozaman 😂 Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% Koç +1 yıl Aynen öyle yay "" 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl O trip cümlesi de tuhaf 😂😂 Yorumla Safozki Koç +1 yıl Sık kullanırım Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Sık trip atarsın ozaman 😂 Yorumla Safozki Koç +1 yıl Trip atmam, attığımda sık kullanırm^^ Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Anlamaya çalışıyorum şu an seni 😂 Yorumla Safozki Koç +1 yıl Hocam dedim kiSık trip atan bi insan değilim.Trip attığım zamanlarda sık kullandığım bi cümledir.Anlaşılır oldu umarım Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Teşekkür ederim aciklaman için 😂 Yorumla
Maşukaaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% Yengeç +1 yıl Tamam yok bir şey 1 4 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Doğru mu Yorumla Maşukaaa Yengeç +1 yıl Doğru Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Maşukaaa Yengeç +1 yıl Ricalar Yorumla
fineashell Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Koç +1 yıl kizgin degilim 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Yalan söylüyorsun yaaalllannn 😂 Yorumla fineashell Koç +1 yıl hayir dogru soyluyorum Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Kızgın değilim mi dersin Yorumla fineashell Koç +1 yıl demem Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Ne dersin peki Yorumla fineashell Koç +1 yıl hicbir sey Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Anlıyorum Yorumla
Momgrl Takip Et Xper 4 Yaş: 30 İkizler +1 yıl Kesinlikle aslan erkeği böyle der 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Ben seninkini soruyorum ikizleri yani 😂 Yorumla Momgrl İkizler +1 yıl Terazi burcuyum. Bende böyle derim🤣 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Pp niye ikizler ozaman yanlış girdin tarihi 🤔😂 Yorumla Momgrl İkizler +1 yıl Neden doğru giriyim ki 🤣 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Ne biliyim 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. pekiama bu bana göre değil 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Kızgın değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yengeç ne halin varsa gör
Sen çok biliyorsunmuş jdnsns bu cümleyi çok kullanmam dışında sorun yok
Sen çok biliyorsun 🙄😂😂
İkizler yanlış kgjk
Akrep oluyorum jhjk
Seninki yanlış ozman 😂
Yok burçlar yanlış ben yanlış yapmam ngjk
Tabi tabi sende yanlış olmaz 😂😂
Herhalde 💅 😎😅
Sutte leke olur sende olmaz 😂
O kadar da değil abartmayalım jjgj
😂😂
Sen çok biliyosun kfmdkdmksm evet evet evet 😅 buna sen bilirsin de dahil bence
😂😂😂 Trip cümleleri bunlar mı
Yoo hep değil ama ima varsa triptir
Çok trip atar mısın
Yok ya ne münasebet
Tabi tabi öyledir 😂
Ahahaha tamam yok bişey güzelmiş😄
Doğru mu 😂
Ne halin varsa gör 😒😅😅
Olur 🙄😂
sen bilirsin,
Doğru mu
genelde trip atmak için söylemiyorum, normal zamanlarda da kullanıyorum
Trip atarken ne dersin
bilmem, hiç dikkat etmedim
Bidahakine dikkat et lütfen 😂
tabii efendim, özellikle dikkat edeceğim
Lütfen istirham ediyorum 😂
Ne yaparsan yap! Bu kadar mı doğru olur..
Sakin ol tamam 😂
Tutamadım kendimi sgsg
Tutman lazım ama yakışmıyor 😂
yakışmasın ne yapalım hshs her zaman yakışanı yapamam
Oldu ozaman biz sizi ararız 😂
Bir şey demiyorum'muş. Ben genelde sessiz kalırım
Bı kızın sessiz kalması kıyamet öncesi sessizlik gibi 😂
Aynen😁
Senden korkulur ozaman 😂
Aynen öyle yay ""
O trip cümlesi de tuhaf 😂😂
Sık kullanırım
Sık trip atarsın ozaman 😂
Trip atmam, attığımda sık kullanırm^^
Anlamaya çalışıyorum şu an seni 😂
Hocam dedim ki
Sık trip atan bi insan değilim.
Trip attığım zamanlarda sık kullandığım bi cümledir.
Anlaşılır oldu umarım
Teşekkür ederim aciklaman için 😂
Tamam yok bir şey
Doğru mu
Doğru
Teşekkür ederim
Ricalar
kizgin degilim
Yalan söylüyorsun yaaalllannn 😂
hayir dogru soyluyorum
Kızgın değilim mi dersin
demem