Astroloji & Burçlar Burcunuza göre trip atma cümleniz neymiş 😂? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Burcunuza göre nasıl trip atar mışsınız ve sizce doğru mu 😂 Burcunuza göre trip atma cümleniz neymiş 😂? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Ben trip atmam :D 1 0 Yorumla
Huqoo Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl Bu nasıl bir soru neyse!Bir şey demiyorum! 😀😀😀😀😀 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. İkizler uymuyor Akrep uyuyormuş bana khkhj 0 0 Yorumla
dincbeyer Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% Aslan +1 yıl Sen bilirsin doğru Aslan için bir de ne halin varsa gör diyorum 0 0 Yorumla
Sevgiyarim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% Oğlak +1 yıl Tamam işine bak hadi 😅 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Oyle mi peki 😂😂 Yorumla Sevgiyarim Oğlak +1 yıl Tam olarak trip atma şeklim :)) Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Hahaha 😂 başka var mı Yorumla Sevgiyarim Oğlak +1 yıl Ne yaparsan yap var birde 😊 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Ne halin varsa gör de 😂 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Sen çok biliyorsunmuş 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Doğru Mu😂 Yorumla Fearlesgirll Kova +1 yıl Sen bilirsin oluyor genelde Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Benzermis😂 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% Oğlak +1 yıl Tamam, sen işine bak! mış 😁😁 1 18 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Doğru mu 😂 Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Kestirip atmayı seviyorum, uğraşamayacak kadar işiyle meşguldur oğlak 😁😁 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl 😂😂😂 anlıyorum Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Çok anlayışlısın 😁😁 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Bir oglaga karşı böyleyim 😂😂 Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Ne ayrıcalığı varmış oğlakların 🤣🤣 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Hiç bir ayrıcaligi yok 😂😂 sadece öylesine dedim işte çaktirma😂 Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Peki 😁😁 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Kestirip attı oğlak😂 Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Kestirmeden atılan bir şekli var mı 😁😁😁 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl var mı 😂 Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Terazi adaleti simgeler sen söyle var mı? 😁 haksız rekabet olmasın Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Haksızlık sevmem adalet iyidir her zaman 😌 Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Haksızlığı kimse sevmez ama sorumun cevabı bu değil ki Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Yok haklısın 😊 Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Terazi tribi böyle mi oluyor 😁😁 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Yoo ne alaka ki haklısın dedim 😊 Yorumla IşıLLL34 Oğlak +1 yıl Başından savdın yani beni, aşk olsun. Kalbım çıt 🥺 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% Kova +1 yıl Kova yanlış 2 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Hangisi olmali😂 Yorumla Kalbim_sin Kova +1 yıl Kızgın değilim kova ya olmalıydı Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Kızgın değilim derken bile kızgın sın yani 😂 Yorumla Kalbim_sin Kova +1 yıl Hee aynen Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Anlıyorum Yorumla Kalbim_sin Kova +1 yıl Sen demi kova sın Yorumla KalkKızCayyDemlee Terazi +1 yıl Hayır değilim 😊 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. kızgın değilim çok sinirliyim ((: 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben trip atmam :D
Bu nasıl bir soru neyse!
Bir şey demiyorum! 😀😀😀😀😀
İkizler uymuyor
Akrep uyuyormuş bana khkhj
Sen bilirsin doğru Aslan için bir de ne halin varsa gör diyorum
Tamam işine bak hadi 😅
Oyle mi peki 😂😂
Tam olarak trip atma şeklim :))