boğa
balık
aslan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben yengeç burcuyum yengeç burcu olarak da genellikle aşk çok değer veriyoruz yani ben sevdiğim kadını sonsuza kadar severdim onun için her şeyi yapardım. ama bu kişiye göre değişir. kimisi mesela yengeç sever kimisi ikizler sever. Her bireyin tercihleri, değerleri ve çekimleri farklıdır ve bunlar astrolojik burçlardan çok daha fazla etkilenir. İnsanların beğendiği veya çekildiği özellikler çok çeşitli faktörlere bağlıdır ve burçlar bu faktörlerin sadece bir parçasını oluşturabilir. Astroloji, birçok kültürde yaygın olarak kullanılan bir inanç sistemidir, ancak bilimsel olarak kanıtlanmış bir temeli yoktur. İlişkiler, bireylerin kişilikleri, değerleri, deneyimleri ve duygusal bağlamı içerir. Bu faktörler, insanların kiminle ilişki kurduğunu veya kimden hoşlandığını belirlerken daha etkilidir. Kısacası, kadınların hangi burç erkeklerini daha çok beğendiği genel bir kurala bağlı değildir. Her kadının tercihleri farklıdır ve bir insanın burcu, ilişki tercihlerini veya çekimini belirlemek için yeterli tek faktör değildir. İnsanlar arasındaki ilişkiler karmaşıktır ve öngörülemezdir.
Bunların içinde en egosuz olanı, balık. Balık diyorum.
Aslanın eli açık olması, eğlenceli olması güzel ama egosu, aşırı gururu gözümde eli açık olması ve eğlenceli olmasını hiç ediyor.
Boğa burcu erkekleri çok ilgili. Sıkboğaz edecek kadar ilgili ya da bana öylesi denk geldi. Bilmiyorum. Kötü demiyorum ama onların da inadı çekinmiyor. Zamanla o inat kırılabiliyor ama sabırlı olmak lazım.
Kendim yengeç burcu olarak balık erkeği, yengeç erkeği iyidir diyorum. Akrep burcu da severim ama bazen zor oluyor. Yengeç burçlarının (en azından benim) o kadar çok cinselliğe düşkünlüğüm yok. Normal seviyede benim düşkünlüğüm. Cidden akrep burçları çok uçlardalar bu konuda. Bunu törpülemeyi başarırlarsa akrep burçları da iyi.
Cevap
6Cevap
Seçeneklerde aslan var diye aslanı seçtim ama yani artık burca önem verecek kadar erkeklere güvenmiyorum ama sanırım yengeç burçlarında yine merhamet olur gibi zalimleşmez diye düşünüyorum öyle en merhametçi o gibi duruyor şuanlık
Belli bir burç yok benle uyumlu ve ilgili seven kalbime dokunan erkek hangi burcsa o burcu sevmişimdir
Ben bir terazi burcuyum. Aslan burçlu erkekler beni oldum olası hep çekiyorlar. Onların kendilerine olan özgüvenleri hoşuma gidiyor.
Kendi adıma seveceğim erkeğin burcundan ekstra etkilenen biri değilim tek bildiğim başak burcu kim olursa olsun birbirimize antipati duyuyoruz.
balik erkekleri...
bence issiz adamin burcu net balikti...
Oğlak, boğa, başak burçları anlaşabildiğim burçlar genelde
Herkesin anlasyigi burclar farklidir ama benim acimdan net boga akrep oglakk
Aslan erkeğiyim çok üst düzey güzel kadınlar harici reddedilmedim
bunun burçla alakası yok ki. öyle olsa boğa olarak yalnız kalmazdım herhalde
Ben de boğa ve yalnızım abim
Boğalarda bahtsızlık var.
Burcuna bakıp beğenmiyorum
Ben burca göre beğendiklerini sanmıyorum .
Boğa burcu olarak yalnızım..
Başak, kova, terazi, aslan, boğa, yay
Balık burcu abaza ve sıkıcı bir burc bence
Akrep ve oğlak erkeği başka oluyor 😏
Seçenek olsaydı koç burcunu seçecektim
Benim kocamın burcu ikizler
Hiçbiri bence çok saçma yerler
Terazi bellki boğa erkeği iyi olur
Ben yengeç kadınıyım akrep ve aslan erkekleri dikkatimi cekiyor
yengeç
Boğa candir 🌺
Koç, yay, yengeç