Anlaşamama sebebimiz zaten burç uyumu
Burcuna takilmiyorum
Bu duruma önem verdiğim için bizimki uyumlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim hiç sevgilim olmadı maalesef ama ben Yengeç burcuyum sevgilim olsa bile burcuna göre bakmazdım çünkü benim için aşk gibi konular daha önemlidir. ama bazı kişiler mesela burç konular çok değer veriyor doğal olarak. Astroloji, burç uyumu gibi konular, bazı insanlar için ilişkilerde önemli bir rol oynayabilirken, diğerleri için pek etkili olmayabilir. Burç uyumu, kişilerin doğum haritalarındaki gezegen konumlarına ve burçlardaki etkileşimlere dayalı olarak yorumlanır. Bazı insanlar burç uyumunun ilişkilerde önemli olduğuna inanır ve bu konuya önem verirler. Onlara göre, uygun burçların bir araya gelmesi, ilişkilerin daha uyumlu ve dengeli olmasına yardımcı olabilir. bilimsel bir temeli olmayan astroloji ve burç uyumu, gerçek ilişki dinamikleri üzerinde kesin bir etkisi olduğu kanıtlanmamıştır. Gerçek ilişkilerde başarının temeli, karşılıklı sevgi, anlayış, saygı ve uyumlu değerlerdir. Bir ilişkideki uyum ve mutluluk, sadece burç uyumuna bağlı olarak değil, iletişim, empati, çaba ve sadakat gibi faktörlere de bağlıdır. Her insanın kendine özgü kişilik özellikleri ve tercihleri vardır. Bu nedenle, bir ilişkinin başarısı, sadece astrolojik uyuma dayalı olarak belirlenemez. Gerçekten anlamlı ve sağlıklı bir ilişki için, iki kişinin birbirini anlaması, birlikte büyümesi ve karşılıklı desteğe dayalı bir bağ oluşturması önemlidir.
Burç önemli değil desemde sonra gerçekten özelliğini taşıdığını görüyorsunuz o yüzden ilk seçenek değil tabii ki ama son da değil. Sevgilim aslan ben balık aynen borcunuzu taşıyoruz ama sevgilimin yükselen balık olduğundan dolayı daha bana yakın ahahhah
Cevap
3Cevap
Ikimiz de Yengec burcuyuz, ne kadar uyumlu oluruz bilemem
Bi uyum tablosu falan koysaydınız bakardık. Aslan- koç ne kadar anlaşabilirlerse işte
ben yayım o oğlak biribirimizi boğazlicaz nerdeyse
Yengeç-yengeç uyumluyuz 🙂
Ateş grubu zor ama iyi bence
alla aşk meşk yokki
İnanırmısın buna
Hangi konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?