Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

O bana göre hareket etsin 😅
Şaka bir yana burçla alakası yok. İnsanların yapısına göre hareket ediyorum tavrım tepkim buna göre şekillenebiliyor
Burcun yengeç :D ama evet öyle
Balık hafızalısın balııık :D
Ne sandın 😅
Sen sus lan
😂😂😂
Ön yargılı olduğum burçlar var da hep belki bir gün fikrimi değiştiren biri olur diye düşünüp zamana bıraktım ama çok ciddi bir ön yargıya sahibim akrep erkekleri ve ilişki konusunda. Gerçi bence ön yargı da değil, gerçekler ama... Önceden bir de aslan burcu için bu düşüncem vardı da aslanlar iyiymiş diyorum akreplere bakınca. Terazi erkeği olup da aldatmayan da görmedim mesela. Öyle bir, iki tane de terazi erkeği tanımadım. Bayağı çok tanıdım. Çevremde çok var. Hatta bir tanesi Huzur Evi'nin önünden geçerken "Yaşlanınca geleceğim yer." demişti ve yine aynı kişi "Senin yaşında olsam şehrin yarısı benim olurdu." demişti. Flörtöz derler, sahiden de flörtözler.
Vay arkadas ben ne yasadim şimdi :d
Teşekkür ederim.
Sezarin hakkı sezara :d
😊
İkizler burcum... her insanla anlaşabilirim gibi sahtekar sahtekar cümleler kuramayacağim... lakin sabırlı biriyim.. uyumlu olmaya çalışırım orta bir yol buluruz ya.
Hı hı anladim ben aslında admin düzeltir
Merhaba
Ben burçlara çok inanmıyorum. O yüzden insanları burcuna göre değerlendirmem ve yanlış buluyorum.
Cevap
16Cevap
HAyır burca göre hareket etmem. karaktere göre bakarım
Hayır tabii ki insan ilişkilerini borçları bile değerlendirmeyi doğru bulmuyorum yani özellikle Tamam burç özelliklerini taşırım balık burcuyum takip ederim falan ama yok benim borçla uyumlu mu değil mi olur mu olmaz mı diye bir düşünce içerisine girmem çünkü bunlar sadece saf sata
Partner lafı gıcığıma gidiyo.
Burcuna göre Hareket etmem pek
Yok daha neler
Burcunu öğrensem bile burca bağımlı değil karakterine göre ve genel iletişim kurallarına uygun hareket ederim ben her zaman.
Astrolojiye merakım var.
Bunu inkar edemem. Burç özellikleri doğruya doğru çıkıyor.
burçlara inanmıyorum ama burca inanan insanların neye inandıklarına dikkat ediyorum :D burcunun dövmesi varsa mesela birinde dünya ahiret duvardır benim için.
Burç uyumuna inanıyorum ama benim için o kadar çok önemli değil
Hayır dedim ama etkisi var
Çok iyiyim
Abartma sen bi :D
Oğlak olmasın kafi
Olabilir
yok daha neler burcuna göre hareket mi edilir.
Akrep burcu erkeği aman düşman başına
Aman allaha yakin
He okay
Burctan anlamam inanmmda
Burçlara hayatımı etkileyecek kadar inanmıyorum
Hayır burçlara inanmam
Hayır, sadece eğlence için burçlar konuşurum
Burçlara pek inanmıyorum açıkçası.
Burç çok önem arz etmiyor benim için.
Eşimin ki koç
Burçlardan pek anlamam
Bir partnerim yok