Burçlara göre sadık mısın, çapkın mısın?

Burçlara göre sadık mısın, çapkın mısın?
ya kim hazırlıyor bu listeleri acaba yay çapkınmış erkeğinden mi bahsediliyor acaba 🙄 ben aşırı sadığım ve çok eminim de kendimden
işin enteresan tarafı ben bir oğlak tarafından aldatıldım buna göre oğlakta da sadık yazıyor çok ironik 😂
Seni gidi çapkın 😂
hiç üzerime bile alınmam 😀
Yay kadını çapkınmış demekki vayyy be bilmiyordum ben şok oldum 😂
her yazılana inanıyorsan tabii ki çapkındır 😂
Yengeç burcuyum ve sadığım tabi ki de zaten yengeç burcu tam bir aşk burcudur. Yengeç erkeği, duygusal açıdan derin ve hassas bir yapıya sahiptir. Duygularını yoğun bir şekilde yaşayabilir ve başkalarının duygularına karşı oldukça duyarlıdır. Yengeç burcu erkeği, sevdiklerini korumak ve kollamak için çaba gösterir. Ailesi ve yakın arkadaşları için fedakarlık yapabilir ve onların ihtiyaçlarına özen gösterir. Yengeç erkeği, bağlılık duygusuyla hareket eder. İlişkilerinde sadık ve güvenilirdir. Bir ilişkiye veya aileye bağlandığında, uzun süreli ve sağlam bağlar kurar. Yengeç erkeği, aile yaşamını ve evini önemser. Aile ilişkileri ve evi onun için hayati önem taşır ve huzurlu bir aile ortamını arzular.
Yengeçlere güvenmiyorum ben 😂
Biz ne yaptık şimdi :D :D
Yok değilim, çok sadakatliyimdir, yay burcuna gıcık olan bir insanın analizleri bunlar :D
Ben anlamam gördük yayı 😂
Cevap
15Cevap
Sadakatiyle meşhur olan bir burca çapkın diyen ancak kıskançlıktan kuduran biridir 😃
Tablo orada 😬
Yalan o iftira 😃
Çapkın demiş. Bu aralar kova burcu için iyi şeyler söylemiyor bu tahminler
Eyvah 😬
Teraziler yakalanmışız 😂 yalnız çapkın hızlıca kız ayarlayabilene denir sadaketle zıtlaşmazki,
Ne çapkını ya şu an kızlarla aramda ki bağlantıyı kestim aşık olmaktan soğudum 🤷♂️🙄
Sevgilim olmadığı için her çiçekten bal alırım ama beni çapkınlık yaparken şu ana kadar kimse görmedi çünkü öyle bir şey yapmadım ama aslında yapmak gerek 😄
Aslanların sadık olduğunu ikimiz de biliyoruz böyle şeylere kanmayalım kandırılmayalım lütfenn
Yay kadını nasıl çapkın olabilir.. Mümkünatı yok.. Gayet sadık bir burcuz.. Hep bunlar kıskançlıktan oluyor.. Bugün taktılar yay burcuna..
Yengec sadik mi sg darbe yedikce yengec akillaniyor guzelim dunyayi sikip aticam dunyayi.
Kıyamet alameti ikizlere iyi bir şey yazmazdılar sjs
Bu istatistikler yanlış 😬kabul etmiyorum 💆♀️🦁
Burçlara inanmıyorum😂 hepsi safsata
Capkinmisim haberim yok
Teraziye çapkın demiş , hayır değilim.
balık kadını ıse evet
ASLAN çapkın diyor
Ee capkınsın demekki doğru demişler 😂
Her limanda bir sevgilim var benim 😂
Denizci değilim ama ben işte🙄 yok bu aralar uslu uslu duruyorum, yani hayat şartları değişiyor kalmak istemeyen gidiyor ve her haliyle başkasıyla iletişim oluyor..
Sadık 😎
Yay degil misin 🙄
Hayır 😀
Oğlak 🙄
O da değil 😀
İkizler 🙄
Allah korusun 😀
Balikkk
Balıkta değil 😀
Hadii canım yuh bana yengeç mi
O da değil desem kaldı iki burç 😀
Akrepp