Kişilik & Karakter Çapkın mısınız sadık mı? Pınar25252525 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Dürüstlük temeldir.😏 Güncellemeler1 yıl Ben erkeklere inanmıyorum.(bu devirde helal süt emmiş erkek bile en az 10 kişiden emiyor) Çapkın mısınız sadık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. sadığım tabi ki de 0 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Bekarım o nedenle şu an hayatımda kimse olmadığı için çapkın46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum Ama hayatımda biri olsa sonuna kadar sadık olurum 0 1 Yorumla Asfgfdff 1 yıl Yaş gelmiş senin Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erzurumlu kardeşim, inanmadığınız için özellikle de o nefret ettiklerinizin peşinden gidiyorsunuz. iyiler var ama gören yok. 0 0 Yorumla
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Kızlar erkeklere erkekler kızlara güvenmiyor🤣 0 0 Yorumla
Glσrybgc1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 102% 1 yıl Genellikle güven arayan sadık ve kararlı bir kişiliğe sahibim 🙂 0 0 Yorumla
bermerr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 65% 1 yıl Her ikiside var sana ne lazım 😆 0 2 Yorumla Pınar25252525 1 yıl Komple erkekler kapatılsın. Yorumla bermerr 1 yıl Evet dilekçenizi iletin kapatılmak istiyoruz 🤪 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sadık dediğimiz şey tam beni anlatıyor 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hem sadece hem çapkın olamıyor muyuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sadık bir şarkınım 1 2 Yorumla Pınar25252525 1 yıl Şarkınım derken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çapkinim olacak 😂 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı. Sadik 0 2 Yorumla Beyazby 1 yıl Annemden baskasinin sutunu emmedik Yalan billgi Yorumla Pınar25252525 1 yıl Lağnnn Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Sadık ama hak edene 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sadık 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çapkin 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sadık.. 0 0 Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadık 0 0 Yorumla
driesmertooo10 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl Hiçbiri çapkın değilim, sadık olacak biri de yok 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşıksam yapışırım. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. çapkınım galiba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sadık 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizde kızlara inanmıyoruz. Yorumla Pınar25252525 1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
sadığım tabi ki de
Bekarım o nedenle şu an hayatımda kimse olmadığı için çapkın
46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Ama hayatımda biri olsa sonuna kadar sadık olurum
Yaş gelmiş senin
Erzurumlu kardeşim, inanmadığınız için özellikle de o nefret ettiklerinizin peşinden gidiyorsunuz. iyiler var ama gören yok.
Kızlar erkeklere erkekler kızlara güvenmiyor🤣
Genellikle güven arayan sadık ve kararlı bir kişiliğe sahibim 🙂
Tam ve net sadık biriyim..
Her ikiside var sana ne lazım 😆
Komple erkekler kapatılsın.
Evet dilekçenizi iletin kapatılmak istiyoruz 🤪
Sadık dediğimiz şey tam beni anlatıyor
Hem sadece hem çapkın olamıyor muyuz
Çapkın değilim, ama sadık da değilim
Sadık bir şarkınım
Şarkınım derken
Çapkinim olacak 😂