Bir dersin sınavına çalışmama rağmen düşük puan almıştım, öyle ki ders çalıştırdığım arkadaşlarım çalıştırdığım kısımlara ilişkin soruları yapabilmesine rağmen ben sınavda aynı kısımları yapamadım.
Aynı dersin son sınavına Allah nasip ederse yarın gireceğiz ve yine aynı arkadaşlarım benden yardım istiyorlar fakat bu kez yardım etmeyi reddettim. Reddederken de kendi kendime:
Dönem boyu bar/pub'da (içkili mekan) , sağda solda gezinip , yiyip , yiyişip (öpüşme koklaşma vs ) benden yardım istiyorlar, varın ne haliniz varsa görün.
dedim. Bu sözün bana günahı var mıdır veya bu sözü söylerken Allah'a laf söylemiş sayılır mıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben yengeç burcunu seçerdim zaten burcum da yengeç en güzel burç
Akrep ya da aslan kadını. Çok özgüvenliler ve kendilerinden eminler. Ama ikisinden de haz etmiyorum 😂😂
Bulaşılmaz ya fazla özgüvende ne bileyim :D
Ben yine yengeç olarak kalmak isterdim 😂 En güzel insanlar bizden be😂
Ikizlerim yay olmak isterdim ya da ay burcum kova
Memnunum burcumdan, değişikliğe gerek yok...
Bir dersin sınavına çalışmama rağmen düşük puan almıştım, öyle ki ders çalıştırdığım arkadaşlarım çalıştırdığım kısımlara ilişkin soruları yapabilmesine rağmen ben sınavda aynı kısımları yapamadım.
Aynı dersin son sınavına Allah nasip ederse yarın gireceğiz ve yine aynı arkadaşlarım benden yardım istiyorlar fakat bu kez yardım etmeyi reddettim. Reddederken de kendi kendime:
Dönem boyu bar/pub'da (içkili mekan) , sağda solda gezinip , yiyip , yiyişip (öpüşme koklaşma vs ) benden yardım istiyorlar, varın ne haliniz varsa görün.
dedim. Bu sözün bana günahı var mıdır veya bu sözü söylerken Allah'a laf söylemiş sayılır mıyım?
Hava grubu olabilirdim. Terazi, ikizler veya kova
Başak burcunda kalmak isterdimm
Akrep burcuyum gene akrep olmak isterdim
Aslan burcuyum Boğa olabilirdim bence 😀
Boga burcuyum. Memnunum degistirmek istemem
Terazii..
Yay 🤣🤣
Kendi burcumdan memnunum şükür. TERAZİ
Balık
Yayyy
Aynı burcumu
burç nedir?