Astroloji & Burçlar Burcunuzu siz seçseydiniz, burcunuz dışında hangi burcu seçerdiniz? TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Bir şey oluyor ve kendi doğum gününüzü seçiyorsunuz. Kendi burcunuz dışında bir burç seçecek olsanız hangi burcu seçerdiniz?Sana hangi burç yaraşır? Söylesene güzel üyecan...🎈 Burcunuzu siz seçseydiniz, burcunuz dışında hangi burcu seçerdiniz? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Ya ben burcum ve yükselen İmren mutluyum ama teraziyi seçerdim yineHa sen illa başka burç diyorsan başak olmak isterdim 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 Akrep +1 yıl Gene akrebi seçerdim. Olmazsa isminden dolayı boğa olur sanırım. Ben burçlara sadece isim olarak bakıyorum 1 0 Yorumla
Aurelya Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% Kova +1 yıl Burcumdan memnunum ama yükselen olarak aslan olabilirdi 1 0 Yorumla
_Kardem_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% Başak +1 yıl Yükselenim akrep olabilirdi. Başka özdeşleşebildiğim bir burç yok. Ben tam bir teraziyim. 1 0 Yorumla
PolyannaElisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% Boğa +1 yıl Burcumdan memnunum hadi başka bir şey olacak olsam, aslan olabilirdim ya da terazi. 1 0 Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% Boğa +1 yıl aslan olabilir, hiçbir özelliğini de bilmiyorum dhhshd 1 0 Yorumla
Gönül_doktoru Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% Koç +1 yıl Ben kesinlikle ama kesinlikle burcumu seçebilseydim boğa burcu olarak seçmek isterdim 0 0 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Terazi +1 yıl Ben oradan bir porsiyon terazi alayım dfgdkf 1 2 Yorumla TedMosbycik Kova +1 yıl Geliy Yorumla LimonÇiçekleriPorti Terazi +1 yıl canim burcum dfghsjdkf Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Aslandan başka burç bilmem tanımam 1 1 Yorumla TedMosbycik Kova +1 yıl Abicim başka diyoruz işte Yorumla
ponçikkızzzzx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% İkizler +1 yıl Yine de kendi burcumu isterdim seviyorum burcumu 2 0 Yorumla
Chester37 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% İkizler +1 yıl Aslan burcunu seçerdim hiç düşünmeden. 2 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% Balık +1 yıl Şu an ikizlerim oğlak isterdim 1 0 Yorumla
Yerlijohn Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% Yengeç +1 yıl Burçlarla ilgilenmeyen bı ben kaldım sanırım 1 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% Aslan +1 yıl Benden güzel bir Koç olurdu 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Yay +1 yıl Koç burcu olmak isterdim nedenini bilmiyorum 1 0 Yorumla
bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Oğlak +1 yıl Yay olayım nüffen 1 1 Yorumla TedMosbycik Kova +1 yıl Pki Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% İkizler +1 yıl Yine ikizlerr 1 2 Yorumla TedMosbycik Kova +1 yıl Başka başka Yorumla Bnçbn İkizler +1 yıl Hmmmmm terazi koç keçi fkdkjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ya ben burcum ve yükselen İmren mutluyum ama teraziyi seçerdim yine
Ha sen illa başka burç diyorsan başak olmak isterdim
Gene akrebi seçerdim. Olmazsa isminden dolayı boğa olur sanırım. Ben burçlara sadece isim olarak bakıyorum
Burcumdan memnunum ama yükselen olarak aslan olabilirdi
Yükselenim akrep olabilirdi. Başka özdeşleşebildiğim bir burç yok. Ben tam bir teraziyim.
Burcumdan memnunum hadi başka bir şey olacak olsam, aslan olabilirdim ya da terazi.
aslan olabilir, hiçbir özelliğini de bilmiyorum dhhshd
Ben kesinlikle ama kesinlikle burcumu seçebilseydim boğa burcu olarak seçmek isterdim
Ben oradan bir porsiyon terazi alayım dfgdkf
Geliy
canim burcum dfghsjdkf
Aslandan başka burç bilmem tanımam
Abicim başka diyoruz işte
Yine de kendi burcumu isterdim seviyorum burcumu
Aslan burcunu seçerdim hiç düşünmeden.
Şu an ikizlerim oğlak isterdim
Olduğum burçtan memnunum
Burçlarla ilgilenmeyen bı ben kaldım sanırım
Yılan burcunu seçerdim
Yine aynı burç isterdim