Tabiiii ki
Yani, uyumlu olsa iyi olur
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu benim en çok dikkat ettiğim noktalardan birisi, şayet burçlarımız uyuşmazsa ve ben karşımdaki kişiden çok etkilenmiş dahi olsam; asla ve asla bu kişiyle flört etmem ve çıkmam çünkü biliyorum ki, eninde sonunda biz beraber olamayacağız. Bu varken neden boşuna uğraşayım.
Bakmam. Burç dediğin şey serbest piyasanın insanları belli kalıba sokup insanlara ürünlerini satmak için koydukları bir tuzak.
İnsanlığın ilk zamanlarında ayın ve gökyüzünün insanlar üzerinde nasıl bir etkisi olduğu gözlemlendi. Bu o zaman normal sayılırdı. Ama şimdi bilim gelişti, psikoloji daha önemli bu konuda.
Karşıdakinin psikolojisine, sevgiyi verme kapasitesine, alma kapasitesine bakmak daha mantıklı.
Yanlış birkaç aynı burç insana denk gelmek bütün insanlığın kötü olduğu anlamına gelmez. İnsan genelleme ihtiyacı duyar çünkü belli kalıba sokup işin içinden çıkmak daha kolay gelir. Karşıdakini analiz etmek, üstüne kafa yormak daha emek isteyen bir durum olduğu için sığ ve yüzeysel düşünen insanlar için normal ve yapılabilir değildir.
Kesinlikle ederim ve en beğendiğim burç bayanlarda kesinlikle boğa Burcu ilk tanıştığında bir duvar ile karsilabilirsin eğer o duvarı aşabilirsen hemen her konuda neşeli uyumlu tatlı bir arkadaş, dost adını sen koyacağın bir ilişkin olur
ya aslında bakardım ama burçların biraz hikaye olduğunu anladım. mesela ben yengecim , eşim kova, bu mantığa göre yengeçle kovanın aynı yolda olmaması lazım. ama çevremde nice balık ve boğa burcu insanlar oldu anlaşamadım , iş astrolojide değil yani pek. geyiğine yine bakın ama kafanıza takmayın
Cevap
43Cevap
Merhabalar,
Genelde tanıştığım çoğu kişiye ilk sorduğum sorulardan birisi burcu o yüzden de flört edeceğim kişiye de burcunu sorardım.
Hayır tabii ki. Sevmediğim burç diye konuşmayacak değilim, sonrasında sorarım. Ama bazı insanlar burcunun özelliklerini gerçekten taşıyor ve anlaşamadığımla konuşmayı keserim zaten.
Burcuna bakmadan ilerlerim. Sonradan öğrenmek daha heyecanlı ve doğal. Bu yöntemle de karşıma çıkan anlaşamadığım tipler yüzde doksan dokuz başaklar oldu. Uzak olsunlar cidden, amin.
Evet 😄
Şaşırmadım aslan aslanı tanır 😎
🤩💝
Ayyy başak erkeği.. Aynen
Bende aynı soruyu sormuştum :)
Bakmam
Ama bakılması gerektiğini öğrendim
Anlaşamadığım burçlar var
Genelde hayatıma aldığım tüm kişi bu arkadaş veya özel hayatım olsun burcunun özelliğini taşıyan insanlardı bu sebepten muhakak birini tanırken veya görüşürken burcunu hep sorarım onu tam anlamı ile tanımadan nasıl birisi olduğu izlenimini verir burcu bana sonra o kişiyi burcunun özelliği ile verdiği tepkileri eşleştiririm onun haberi olmadan
Burçların anlamı yok ya buna göre karar vermek saçma
Kendisi sormadığı sürede burç umurumda bile olmaz burcumu yükselenimi biliyorum ama ne kadar umrumda hiç değil sadece karşı taraf için biliyorum
Bilimsel olarak yapılan analizler olduğu için, göz rengi benim için önemli. Bilime inanıyorum, burçlara değil.
Neden aşkı sevdayı bir yere bağlamak zorundayız ki? Matematik problemi mi çözüyoruz?
Ay evett ikizler mesela ıyyy benden uzak Allaha yakın hem dost hem sevgili ikisinden de darbe yedim
Direkt olarak buna göre flört etmem ama daha çok bunu öğrenerek gözlemleyerek dikkat ederim.
Illa burç odaklı değilim ama ilişkinin içindeyken burcunu incelerim 😄
Bakmam sadece tanışma sürecimizde konuşulan önemsiz bir detay olur
Bakarım eğer akrep veya balık burcu olursa okey aslansa hızlı adımlarla uzaklaşırım
Yani sorarım, anlamlandiramadigim şeyleri burcuna bağlarım evet napalım 😅
Meraktan soruyorum onlar akrep oldumıu duyunca tırsıyorlar zaten
Evet burcuna bakarım. Kova burcuysa benden uzak olsun
Bugün bi kızla konusuyodum her şey çok güzel gidiyordu taa ki burcumu sorana kadar ardından engelledim onu
Burçlarla ilgilenirim fakat burçlara göre ilişki flört yapmak nedir Allah aşkına yaaa
Evet soruyordum. Oğlak burcuyla anlaşamıyorum. Hiç oğlak burcu flörtüm olmadı ama 1 tane oğlak burcu kaynana adayım oldu sonu korkunçtu 😐
Şu son astrologların seçimlerle ilgili kehanetinden sonra astrolojiye felan güven olmaz, ben bunu anladım.
Elbette mesela ben başağım asla kova ile birlikte olmam
@Udihindi ancak başakla olur 😊
Hepsi değil ama başak ile başak anlaşır
Bakarım ama çok takılmam
@fesfs ne gibi
Tabi ki bakarim aslan burcuysa hadi ordan etmeli 😀
burclar falan hikaye bakıyorum burcla alakalı anlatımlara benle gram alakası bile yok :)
Nefes alabiliyorsa burcu o kadar da önemli değil yani 😜😝🤪
Kova, terazi, ikizler erkeği hariç önemsemem
Bakarım akrep olmalı oğlak olmamalı
Yok burçlara takılmam öyle
Burçlara takılmam da, inanmam da.
Bakarım. Çok önemlidir benim için.
Ya pff jsjfjd
Anlamam hiç bakmadım da
Bakarım ama pek takmam sorarım sadece
Hayır çünkü ne alaka ndjdnr
Pek umursamam. Önemli olan karakter
Seçmem ama yine de sorarım
Hayır tabiki sohbet geçer ama özellikle seçmem
Hiç ilgilenmem sevgi varsa gerisi!!!
Soyle bir ucundan bakarım ahahah
Tabi ki balık olmaması önemli bir kriter
Bakmam ne gerek var nasılsa koçtur. püf
Yani bakarim, uyumlu olsa iyi olur 👍
Her zaman benim için önemli.
Ikizler dedim şimdi suçlu mu oluyoruz?
Bu tarz takintilarim yok
Tabii ki mesela artık terazi erkeğiyle asla… Hepsi tecrübe işte cfkbmdfbm
özel olarak bakmam ama sonradan uyumlu çıkarsak iyi olur
Siyasi görüşüne bakarım
Chp li mi hemen tekmeyi basarım dedesiyle ona
Aynen
@papatyaaa_9213 bana mı dedin ona mı ksjfjds
Sana
@papatyaaa_9213 eyw adamsın 🤩
Eyvallah 🤝
@papatyaaa_9213 çirkin kız yoktur chp li olan kız vardır demiş bi japon atasözü kfdgkkcx
Özele gecer misiniz bildirim sürekli gelio 😀
Çen rahatsız mı oldun ksjfjdj
Ben yazmam özelden istenmedikçe o yüzden idare et snnfjdjs
Bakarım benim içün önemli burç
terazi
Burçlar yalan bakıp napacak hey Allah'ım saçmalık ya.
burclara inanmiyorum burca gore insan degerlendirecek kadar ezik degiliz :D :D
Her burc olur farketmez bana. d
Tabiki bakarım
Bakmiyorum hosuma gitmesi yetiyor.
Bakmam
Nooooo
Bakarım yay ise oradan kaçarım
Hayır
Onemsiz geliyor bana dikkat etmiyorum...
hiç bakmam
Burçlara göre sevgili seçmiyorum
ahhhh koc burcu erkegiii allah bildigi gibi yapsinn valla
Neden ne oldu ki kim o koç burcu erkeği
baska kiza ilgili iken bana yazmis saalak asiri sinirlenmistim engeli bastim ama sinirlendim yani
boş ver öyle canım çok var
varmis maalesef
Takma kafana böylelerini engelle gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?