Yazın en güzel yanı bu. Her şeyi taze taze doğal alıp yemek. Şimdi sıcakta öğlen giderim taze sogan , nane , dere otu , maydanoz , salatalık hepsinden alır onlarla güzel bir cacık yapar afiyetle yerim. O serinlik bana yetiyor akşama kadar. Size de kolay gelsin. Siz sanırım fasulyeleri kuyu şeklinde yapıyorsunuz.
Bu konularda çok cahilim ben hem üşengecim hiç bir şey dikmez ustunu betonla kaplatırdım :D Temizliği tozu kiri püsü falan uğraşamam deyip hahah tam bi şeherli çocuuu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ne ararsan var. Fasulye mısır domates biber yeşillik patates vs vs
Çok güzel bizim başka bahçelerimizde var orada hepsinden var
Yazın en güzel yanı bu. Her şeyi taze taze doğal alıp yemek. Şimdi sıcakta öğlen giderim taze sogan , nane , dere otu , maydanoz , salatalık hepsinden alır onlarla güzel bir cacık yapar afiyetle yerim. O serinlik bana yetiyor akşama kadar. Size de kolay gelsin. Siz sanırım fasulyeleri kuyu şeklinde yapıyorsunuz.
Bu konularda çok cahilim ben hem üşengecim hiç bir şey dikmez ustunu betonla kaplatırdım :D Temizliği tozu kiri püsü falan uğraşamam deyip hahah tam bi şeherli çocuuu
Domates biber patlıcan boş alan kalmayana kadar ekerdim su da kuyudan gelirse offff diyorum sadece 😁
Mevsimine göre değişmekle birlikte domates, salatalık, biber, patates, soğan, bezelye, fasulye vs ekerdim. Zeytin ağacı da olmalı mutlaka
var zaten annemler çilek biber salatalık domates
Yani fasulye ekili😇 mantıklı olmuş ama etrafına bahçenin meyve ağaçları dikseniz güzel olurdu
ben ektim bahçemi domates salatalık biber :) fasulye
Domates, salatalık, bolca yeşillik, Taze fasulye ve çilek.
Toprağa umut ekilir önce, yeşil yapraklı olan bir şey ekebilirsin
Bu işlere anam bakıyor
Kolay gelsin ömrü sağlıkla geçsin inşallah amin
Sağ olasın sizinde
Amin inşallah teşekkür ederim
Kivi dik kivi
Bana yazarmısın çok iyi görünüyor bahçen çilek kesinlikle ekerdim ama zamanı geçti
Özelden yazsana
Sanırım bişey ekemezdim bu konularda pek becerikli olduğum soylenmez çünkü en fazla çiçek gül eklerdjm 😊
Patlıcan biber domates
Oyy toprağa basasım geldi yalın ayak
Aronya, Frombuaz, Ahududu, Ferenk üzümü,
Semizotu
🥰🥰
Evet küçük hobi bahçem var
Patlıcan bamya domates
Meyve ağaçları dikerim
Kolay gelsin ben de mısır ekerdim
Marul maydanoz domates
Yeşil soğan veya salatalık, domates de ekilir
Patates soğan