Rüyamda üniversite sınavına giriyorum ordan sonra üniversite kazanıyorum bölüm yazmak istemiyorum kazandım bölümü neyse sonra işte arabaya biniyorum benim Toros a sonra evin yolunu tutuyorum sonra bir tatile çıkıyorum üni kazandım İzmir e menderes e karşı yaka ya kardeşim ile Toros ile son kez sonra polisler peşime takılıyor sonra Cüneyt Arkın. Filmindeki gibi polisleri atlatıyorum bir şekilde sonra eve gidiyorum sonra orada uyurken baskın oluyor sonra teslim alıyorlar beni hat sattım için sonra hapise atıyorlar 10 sene 3 ay 15 gün veriyorlar sonra hapiste 3 ay yatınca kavga çıkıyor kendimi savunurken kavga da dışardan biri adam tutmuş beni şişlesin diye şişliyor beni arkadan ve ölüyorum sonra Azrail geliyordu uçarak böyle gri yeşil bir şey. Sonra ruhum çıkıyor onu gördüm sizce bu rüya gerçek olur mu dipnot 24 yaşına girmeden ölüyorum rüyamda bu rüya ne anlama geliyor benim ölüm emrimi kim veriyor dışardan benim aileden kim veriyor bilecek olan var mı o emri vereni ona göre kendimi kollayım o kişiyi emir vermeden çözeyim olur mu KS ailesi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yakın zamanda çevrende bir kişi istemediğin bir konu hakkında seni zorlarsa yardımını isterse bence elini uzatma. bu senin zararına olabilir. gerçi şöyle bir şey var bu soruya bugün denk gelmem güzel oldu dün de rüyalarla ilgili açık oturum programı izlemiştim. rüyalar kişiye göre yorumlanır tamam ben genel yorum yaptım ama bu rüyanın aynısını başkası görse ondaki anlamla sendeki anlam farklı oluyor
Ne demek istedin
biri senden yardım isterse ve pek içinden gelmiyorsa yardım etme çünkü o kişi kendi çıkarı için seni kullanacak ve seni zor durumda bırakacak
Ya açık konuş aileden biri mi o
ailen de olabilir arkadaş çevren de olabilir ama ben arkadaş çevren olarak düşünüyorum
Neden arkadaş çevrem
@Nanace
@sheistug
Bu net bir rüya olamaz , ayrıntılar falan , Yeşil ve beyaz hayra işaret , ama gri ufak bir arızaya delalet, araba kullanırken dikkat et. Üni de hayırlı bir yer çıkacak , Ömrümde uzayacak.
Kimin ömrü uzar
senin ömrün uzayacak
Nerden biliyor sun
Temenni sadece , Geleceği ancak Allah c. c bilir.
Ne diyon dayı detaylı yaz adam gibi