Rüya tabiri yapan var mı ne anlama geliyor bu?

Rüyamda üniversite sınavına giriyorum ordan sonra üniversite kazanıyorum bölüm yazmak istemiyorum kazandım bölümü neyse sonra işte arabaya biniyorum benim Toros a sonra evin yolunu tutuyorum sonra bir tatile çıkıyorum üni kazandım İzmir e menderes e karşı yaka ya kardeşim ile Toros ile son kez sonra polisler peşime takılıyor sonra Cüneyt Arkın. Filmindeki gibi polisleri atlatıyorum bir şekilde sonra eve gidiyorum sonra orada uyurken baskın oluyor sonra teslim alıyorlar beni hat sattım için sonra hapise atıyorlar 10 sene 3 ay 15 gün veriyorlar sonra hapiste 3 ay yatınca kavga çıkıyor kendimi savunurken kavga da dışardan biri adam tutmuş beni şişlesin diye şişliyor beni arkadan ve ölüyorum sonra Azrail geliyordu uçarak böyle gri yeşil bir şey. Sonra ruhum çıkıyor onu gördüm sizce bu rüya gerçek olur mu dipnot 24 yaşına girmeden ölüyorum rüyamda bu rüya ne anlama geliyor benim ölüm emrimi kim veriyor dışardan benim aileden kim veriyor bilecek olan var mı o emri vereni ona göre kendimi kollayım o kişiyi emir vermeden çözeyim olur mu KS ailesi?

#kişilik

#karakter

#rüya

#tabiri

#iyi

#günler

#iyi

#akşamlar

#reisaga55

Rüya tabiri yapan var mı ne anlama geliyor bu?