Selamm🥳🥳
Yav bu Kova erkekleri ne kadar toksik hiç bize benzemiyorlar sjsj neyse benim bi Kova burcu erkeğiyle anlaşma ihtimalim % kaç hemen bi hesap kitap yapın, bide bu Kova burcu erkeklerinin huyu suyu nasıldır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm🥳🥳
Yav bu Kova erkekleri ne kadar toksik hiç bize benzemiyorlar sjsj neyse benim bi Kova burcu erkeğiyle anlaşma ihtimalim % kaç hemen bi hesap kitap yapın, bide bu Kova burcu erkeklerinin huyu suyu nasıldır?

Kova burcu erkeği ve kova burcu kadını birbirlerini rahatlıkla tamamlarlar. Çocuksu bir ruha ve sevgi dolu bir kalbe sahiplerdir. Değişimleri severler ve yeni hayaller kurmaya bayılırlar. Bu anlamda birbirlerini teşvik ederler.
Kova erkeğiyim kova kadını sevgilim oldu 7 ay süren bir ilişkiydi şimdi mumla arıyorum bu kez biz değil hayat bir araya getirmedi bizi yok böyle bir uyum biz resmen tamamlamıştık birbirimizi ama hayat işte şartlar el vermedi severek ayrıldık...
@Merrrooo ben de kova burcuyum neden bitti peki
@Gezen_horoz bitmesinin sebebi onun davranisiydi. Kendini degistirmeye calisiyordu ama degismiyordu 3 snedir bekledim degusmesini soz verdi alkol icmeyecegine. Kavga ettiğimiz gece icmis. Namazlarini birakmis. Kendini duzelt derken daha cok bir seylere batti. Ve batmaya yatkin. Herkesin kendi elindedir yani degil mi? Kufur vardi. ( bana degil ama agzina da almasini istemedim kufurleri ) napiyon nasilsin gibi kufurler ediyor. Bir de motorcu. Yani nasil desem ben o kdr sans verdim ve duzelmedi kendisi. Hic kimseye vermedigim 2. Sansi bu kisiye verdim ama bitti ve ben bitirdim. Bundan da pisman degilim.
@Merrrooo iyi yapmışsın hayırlısı olsun hakkında kesinlikle hak etmiş
@Gezen_horoz yanii. Bir de takintililik var onda. Bir sure sonra insan korkuyor.
@Merrrooo yani en hayırlı kararı vermiş bu çocuk bana hiç benzemiyor takıntılı olmak kötü bir şey
@Gezen_horoz nasip deyelim bitti. Dua et bana 😊
@Merrrooo tabi ki ederim ne için dua edeyim sana ne olması için ☺️
@Gezen_horoz ilerde ilk istedigim meslek yani ascilik. Hayatimizda hep iyi birileriyle tanisalim. 😊 . Yukarda bahsettigim kisilikte olmasin 🙁
@Merrrooo inşallah dünyanın en iyi aşçılarından biri olursun ve benim gibi iyi biri ile tanışırsın 😅
@Gezen_horoz nasip insallah
@Merrrooo ❤️❤️ inşallah çokta güzelsin ☺️🍀
Cevap
9Cevap
Burçlara göre olmaz ama kafa dengi olurlarsa birbirlerini severler olur
Olmuyor amaa
Kova Burcu erkeği düşman başına. Sorumsuzluk hat safhada iyi yönü çok araştıran tıp olmaları ama çekilmez ya çok flortoz yapida
Kesinlikle var. İkiside yönetmeyi ve yönetilmeyi sever. O yüzden denge sağlanırsa müthiş bir ilişki olur ama denge sağlanmazsa hayal kırıklığı.
Bahsettiğim denge sağlanamamistir. Çünkü kova sahiplenilmeyi, sahiplenmeyi çok sever. Zitliklari aynı anda yaşamayı sever. Ama denge sağlanmazsa hüsran olur sonu. Ki olmuş.
Kova erkeğiyim sürekli akrep kadinlari ile karşılaşıyorum.
Ben de diyorum niye bu kadar toksiğim :D Burçla alakalıymış meğer :D
Genellikle kova erkeği ve kadını birbirine uymaz ikiz kardeş olsalar bile karakterleri farklı olur
Sen kova olduğundan emin misin?
Çok egolu ve bencil olur.
Sende kovasın ayni degil mi huyunuz ?
Uyum ve ortada buluşma olur biraz zaman ver
İkisi kesinlikle çok farklı.
Yoktur
Anlaşmaları imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?