Genel uyum olarak soruyorum. Arkadaşlık, aşk, ilişki vs.
Yaşayan var mı?
Genel uyum olarak soruyorum. Arkadaşlık, aşk, ilişki vs.
Yaşayan var mı?
Düşün yani yorum yapan bile olmamış ki, o derece zıt bir ikili.
Bu iki burç siyah ile beyaz kadar birbirinden zıt iki burçtur. Adı üstünde düşman burçlardır. Koç erkeğini elinde tutması zor olur yengeç kadınının. Yengeç kadının duygusal oluşu da vurdumduymaz koç erkeğine batar.
Yükselenim terazi ama benim. Terazi etkisi de var bende.
Terazi yükselen aşkla pek ilgidar olmaz, senin mars burcun ile onun Venüsü bu ilişki için daha belirleyici olur ama ben yengeç koç olup anlaşan bir çift görmedim, hatta babası koç olup kızı yengeç olan ve yine anlaşamayan gördüm, ama siz anlaşamazsınız diyemem. Dünyada onlarca eminim ki evli mutlu koç yengeç çiftti vardır. İşte bu yüzden başka şeyler belirleyici.
Marsım ikizler
Bir arkadaşımın eşi koçtu. Onlar anlaşıyordu.
Onun Venüsü aslan ya da koç, kova olursa sizden olur diye düşünüyorum
Ay! Tanıdığım tüm kovaların erkeği sapıktı. Aslan da hiç almayayım. Narsist oluyor. En son flört ettiğim kişi aslandı. 😬
Anlaşamaz
Çok fazla erkeğini tanımadım ama bir kuzenim bir de geçmişte benimle sevgili olmaya çalışan biri olmuştu. Kuzenimle bazen ters düşsem de anlaşıyorum. Diğeriyle sevgili olmadım ama insan olarak severim. İyidir.
Karakter burca göre mi yoksa çevresel faktörler etkisinde mi oluşuyor bunu anlamak lazım
Çevresel faktörlere göre ilişki kuracak kadar yapmacık biri değilim. Anlaşamıyorsam aynı ortamda olsam bile görmezden gelirim.
Anlaşıp anlaşamayacağını anlayacak kadar zaman geçirmek ile bunun kendi düşünceleri mi yapmacık mı davrandığını öğrenmek arasındaki zamanı hesaplarsak teorin saçma geliyor
Kuzenimle 28 yıldır zaman geçiriyorum. 😂Dediğim diğer kişiyi iki üç yıldır tanıyorum ama sana bir şey ispat etmek gibi bir derdim yok. Çünkü duvara laf anlatmak çok saçma olur.
Duvarla yarım saattir konuşan sensin neyse iyi geceler
Tanımadığım için olabilir mi ki konuşma eylemini tek başıma yapmıyorum. 😂İyi geceler.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar