Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış yazmışım gerçekten çok beğendiğim kişiyi özelden iletişime geçip ayrıntılı bakım yapmak isterim karşılıklı karşılıksız bir şey talep etmiyorum sevgiler
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar var mı

Merhaba arkadaşlar ben sertifikalı tarot yorumcusuyum alma verme dengesi adına, hislerine gerçekten güvenen insanların yorumlarını bekliyorum. Bu falda özellikle duygusal konularla alakalı neler yazmış birkaç cümleyle anlatır mısınız ben de altına sizin için sizin sorunuza özel üç kağıt çekip yorumlayacağım yorumlamama gibi bir durumum olursa zaten yorumların altına takip Edip görürsünüz dalga geçenlere bakmıyorum gerçekten çok beğendim bileti özelden mesajlaşıp karşılıklı bakışabiliriz yani ayrıntılı bir şekilde. O sadece eğitime dair değil aynı zamanda sezgilerimle yorum yapan biriyim ama kendime gelince bakamıyorum. Yorumları bekliyorum sorunuzu da mutlaka belirtin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayatınızda yapamadıklarinizdan dolayı çok ama çok boşluklar var.
Yarım bırakılıp kenarda bekleyen çok şeyler var.
Birazda kararsız kalmış durumlar.
Size mesaj gönderemiyorum ulaşma şansımız var mı
Tabi ki var
Şimdi deneyebilirsiniz
İçinde ukte kalan bir konu var, yapmadığın için pişmansın. Ve kısa süre içerisinde bir devlet dairesinde isin var. Burada bu kadar😁
Çabalamışsın karşılığını alamamışsın çok emek vermişsin vermişsin kişiye ama o seni hemen bırakmış. Duygulariniz karşılıklı olsa da o kişi artık istemiyor ona engel olan durumlar var.
Açık olabilirsen bir kaç dklık özelden mesajlaşalım sorunu sorabilirsin
Tamam çıkacağım sen direkt msjj yaz
Yazdım
Gerçekten kahve falı bakan birinin bu sitede takılacağını mı düşünüyorsun?
Ben bakıyorum ve takılıyorum inanılmazsın
Kahve falı bakmıyorum ama spritüelizm ile ilgiliyim daha önce soru sorduğumda bu konu hakkında herkes yorumlarda dalga geçmişti
Bana sorarsan orada bir ejderha var o ateş atıyor sonra o ateş büyik bir karmaşaya dönüşüyor yani birileri fitne fesatlık yapıyor bu yayılıyor senin hayatına etki ediyor
Bununla ilgiliysen enerjiye inanan birisi olmalısın frekansına göre insan çekersin şimdi mutlaka gerçekten anlayan birisi gelecek yerin mekanın önemi yok enerji önemli
Çekiyorum zaten insan düşündüğüm şeyler gerçekleşiyor bazen vizyon şeklinde görüyorum bazen de uykuda mesaj alıyorum
Teşekkür ederim sorunu sorabilirsin
Maddi olarak bir atılım yapacak mıyım
Umarım tutar fal
Maddi olarak dört aydır çok fazla sıkıntılar mevcut özellikle kendini sıkmak sana iyi gelmiyor özgürlüğüne düşkün bir insansın şöyle söyliyim Ağustos ayında 6 8 arası maddi anlamda güzel gelişmeler olacak ama çok büyük mucizeler bekleme
Teşekkür ederim
birisinden hamilelik haberi alıcaksın uzak bir yere yolculuğun olucak birisiyle bir tartışma ya da çıkmaza girmişsin nereye dönsen orası elinde bitiyormuş gibi bundan kurtulucaksın
Sadece tarot mu bakıyorsun
Evet tarot
Sana kabaran birsey var
Inanmaa